Spiderchick

Valentines day var rätt kass

Jag tycker Valentines Day var rätt kass. Lite larvig.

Vet inte varför men jag har blivit så kritisk till filmer det senaste året. Jag stör mig på att de flesta handlingar går ut på saker som aldrig skulle hända i verkliga livet.

Vi såg till exempel en Wallanderfilm häromdagen. En av poliserna skulle åka iväg i sin bil och plötsligt hoppar det fram en skurk från baksätet (SURPRISE!).

- Men troligt!, suckar jag då. Troligt att polisen inte såg att det satt en två meter lång, hundrakilos karl och tryckte i baksätet?? Och hur kom föresten skurken in i den låsta bilen från första början? Med hjälp av en hårnål?

Ja. Jag är med andra ord kritisk och aningens cynisk när det gäller film.

Rätt tråkigt faktiskt för det kommer ju sluta med att jag får se filmer om flugor som surrar runt i fönster, tanter som tar hundra år på sig att betala sina matvaror i kassan på ICA, barn som har kolik och andra saker som absolut kan hända i verkliga livet.- I am kritisk, says Spider.

Lina -Zooda-

Förstår vad du menar! Har själv blivit väldigt kritisk när det gäller film och det är skittråkigt. Det går ju inte titta på film längre, sorgligt.

FLOOSAN

Jag är likadan! SUCK

Maia

'Plötsligt i Vinslöv' är en film du bör kolla på i så fall ;D

Anna-Karin

Ja, men eller hur. Fast nästan värst är filmer där dom typ 5 minuter in i filmen har chansen att döda skurken men ändå gör en 2 timmar lång film, där dom men minska marginal lyckas i slutminuterna. Eller om skurken flyr i en bil och alla poliser skjuter i glaset - Hallå! Skjut i hjulen först så bilen inte kan åka någonstans.

Elin

Ja, helt troligt att han kom in i bilen där, menmen, allt kan hända i film!Om du inte har sett Next så rekommenderar jag den till dig, fast du skulle nog också bara vara kritisk mot den, för där händer också saker som är overkliga xD

carina

Vi såg Änglavakt igår och den hade ett fint budskap, det gäller bara att inte hänga upp sig på detaljer utan se den stora bilden!

Jag brukar också irritera mig på småsaker, men försökerse förbi dom! Dock så hardet hänt ett par gånger när det är mörkt att jag ahr känt det som att någon sitter och trycker i baksätet när jag har satt mig ensam i bilen, men som tur är så har det aldrig varit någon där! :)

Erika

Man får inte hänga upp sig på detaljer utan kanske se det stora hela i filmen! Film hade ju inte varit film utan det där orealistiska ;)

Ling-Ling

Hahaha eller hur? Blev irriterad när jag såg en skräckfilm där mördaren blev skjuten med ett armborst i brösten och pilen gick rakt igenom. Tror du inte den jäveln kommer stapplande sen ändå och fortsätter försöka ha ihjäl folk. Kom igen! ;) Haha, det slutar nog så, du får titta på verkligen istället, ut genom fönstret...

已知 Mohammed☆ Al-debis

Hihi^.^

Följa varandra via bloglovin? XD

:)

Amanda

Det där med att ha stor man i baksätet hände min svärmor när hon jobbade som vakt. Hon skulle låsa en skola och när hon startat bilen igen är det en man i baksätet som tar strypgrepp... Hon klarade sig ur det. Jag hade kolavippat direkt!Tack för en grym blogg! =)

Emma - On the moon with Steve.

Ja du spajder, det är inte lätt. När jag hade sett Shutter Island så gnällde jag hål i huvudet på alla andra och förstörde deras upplevelse.

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Jag är likadan, kompisarna blir galna när de tittar på film med mig :(

Gaymasen

Låter som att se film med min puss. Han är socialpsykolog och granskar allting, fööör noga. Haha.

Kajsa

Vi såg också på den idag :)

manda

men alltså, att det sitter någon i baksätet på en låst bil är fullt möjligt. därför kollar jag alltid baksätet när jag kliver in i bilen (och även under framsätena ibland). När det är mörkt kollar jag efter mördare och andra ovälkomna personer, när det är ljust efter kattfan som har en förmåga som ingen annan att ta sig in i bilar.

Lovisa

TACK! äntligen någon som håller med mig!

Emma says style, love & rock and roll.

hahahaha, jag har börjat märka exakt samma tendens hos mig. fan. man får väl börja göra sina egna filmer...

Malin

Haha kanner igen mig! Har aven blivit jattekritisk till de flesta bocker. Det ar hemskt haha!

Dina

Haha, då ska du nog inte titta på Matrix:)

anna

snygga brillor!

Sandra

HHAA! okej!

a

Spider, du måste se "allt för min syster" Det är den starkaste film jag sett. Tror du förstår vad jag menar när jag säger barncancer och familjeliv. Men planera inte in något efteråt bara, man är heelt förkrossad haha

Joakim Wulf

Jag tror det stora problemet med filmklimatet i dagens läge är att folk frivilligt lägger pengar på (och således stödjer) en andefattig filmindustri som lever kvar i gamla fotspår och aldrig vågar ta risker. Genomsnittsfilmen som produceras i USA idag har bara två mål: 1. Generera pengar 2. Generera pengar.Avstå från mainstreamfilmerna och börja botanisera i det riktiga cineastträsket. Mycket underhållning och många tänkvärda tankar utlovas direkt man börjar röra sig i gränslandet till det som inte är riktigt hållbart för mainstreamsvennebananen.

ANNA

Det märks rätt tydligt när de satsar mer på skådespelarna än själva filmen,

Crazyangel[mamma till Milton&Viggo]

Hehe jag är precis lika. Dessutom sitter jag alltid och gissar mej till vad som ska hända i filmera, så jag är nog ingen höjdare att kolla på film med ;)

Jake

Håller med dig om att den är kass! Många stjärnskådespelare, men ändå har de inte lyckats få ihop en vettig story. Mycket i handlingen som inte känns trovärdig och få av de parallella handlingarna är något vidare vettiga.

Marieh

Det är bra att vara kritiskt mot film! Ju fler som är kritiska desto fler bättre filmer kanske det blir (jag tänker alltid positivt). Jag är ganska kritisk jag med och tycker det finns få riktigt bra filmer!

Hanna

ha en bra kväll=D

Sandra

Men åååhh! Vi ska ju se Valentines day ikväll ju!

Fast det är väl okej att gå in med noll i förväntning kanske... ;)

Betty

Haha, jag är precis tvärtom, sväljer allt med hull och hår!

Älskade såklart ovannämda film ;)kram på dig!

a

valentine's day var ju bara 'nu tar vi med alla dom snyggaste skådespelarna i samma film, vad ska vi ha för handling?'

peone

det är ju det som är skönheten med vissa filmer ;) att man kan fly från verkligheten.

rebecka

jag älskar såna filmer där man vet precis vad som ska hända, då slipper man tänka liksom;)

Anna - Om livet som ung ensamstående mamma.

Är likadan då det kommer till film, jag bara suckar och pustar över allt det otroliga som hela tiden händer. "Men åh, vad äääär det här" - Ungefär så låter det då jag ser film.

Amanda

Ja gud ja! Jag kan bara inte låta bli att hata puttenuttiga kärleksfilmer som ger orealistiska bilder av förhållanden. Har skrivit om det här: http://amandafredrikakristina.blogg.se/2010/june/dear-john-1.html

Christine

Haha, här har du en likedan en. Gud vad jag kan störa mig, till och med sâ jag suckar och gâr och klipper tânaglarna eller nâgot annat som jag aldrig annars orkar göra istället.

Men Valentines day var faktiskt ganska löjlig ;-)

Ida

Njae, jag gillade faktiskt den :D Fast det kanske bara var för att jag såg kopplar ihop saker så bra ^^ Jag såg tre personer från En prinsessas dagbok. Och sen Topher Grace och Ashton Kutcher, som båda var med i That 70's show som är den bästa serien i alla tider btw! Och när Anne Hathaway's mobil börjar ringa och han frågar om det är retro, och hon säger "No, i think its more like 70's or something". (Sorry jag vet kommer inte ihåg namn, och deras karaktärers namn nämns inte ofta :S)

Iallafall, älskar din blogg, du har sån underbar humor som man inte kan leva utan <3

Kramar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress