Spiderchick

Engångsgrejer

Oj vilka kval jag har lidit de senaste dagarna!

Varför? Jo för jag har funderat på hurvida vi ska förtära nyårsbuffén på vanligt porslin eller engångsprylar?

Det känns föga lockande att stå i köket och diska hela kvällen efter tolv stycken nyårsfirande vuxna (och fyra ettåringar) (och en bebis)... Dock är det ju inte heller helt glamourigt att förtära nyårsmaten på papper.

Men! Så gick jag in på Lagerhaus igår och såg dessa festliga grejer.
Plötsligt kändes det helt legitimt att langa upp gästernas mat på en bit festlig papp och vips är min (och spiderpapas) tid vid diskhon nere på noll minuter! Tjoho.

(Och nej det är kanske inte så himla miljövänligt, men jag lovar att jag ska stryka miljön medhårs för resten av livet!)

Felicia

Engångsgrejer är bra just för att de finns fina och festliga. Sen att man får tid över till annat än att diska diska diska!

Hääna Banääna

Tack gud för diskmaskinen säger jag bara! Vi hade först tänkt fira nyår på stugan, men där finns det ingen diskmaskin så när vi plötsligt blev 7 istället för 4 var valet enkelt: det blir staden och diskmaskinen! :)

Amanda & Oscar

Köp en diskmaskin, det är rea nu!

Christine

Helt rätt! Håller man fest, så sätter man själv reglerna ;)

Fina var de ju dessutom!

Sofie

en gång är ingen gång.. så inte är du en miljöbo inte..

Emma says style, love & rock and roll.

åh, det ska jag nog också försöka införa på vårt nyårsfirande!

Annika

Papper, som jag förmodar tallrikarna är gjorda av, lär knappast skada miljön. Möjligen har den grälla färgen nåt miljöfarligt i sig då istället....annars tror jag det är rätt lugnt. Plastgrejerna går väl att sortera som plastavfall? Kan folk slänga glassbyttor i plaståtervinningen så.....Känn inget samvete för miljön..herregud.,...dessutom skulle ni stå och diska och skölja o ha er så skulle ni ju slösa med vatten :P

Dagens Eko

Skippa plastbesticken! Kommer bli näst intill hopplöst att skära maten med plastbestick. Den lilla mängden bestick som kommer att användas kan ni diska sen dagen därpå.

mamma till sille

flashigt värre! en gång köpte vi pappers tallrikar gjorda av oblat/potatis grjesemojs så man kunde alltså äta upp dom och slippa sopor ;)

Linnéa

Lagerhaus ÄGER!

Och miljön avlider ju inte för att du använder engångsgrejer- om det bara är en engångsgrej.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress