Spiderchick

Godmorgon då´ra

Alltså - jag kan verkligen inte klaga på att jag är trött.

Vi får sova som prinsar och prinsessor hela familjen numera (sover di kungliga bättre än oss andra undrar jag, eller varför säger man så?). Jag tror lilleman sover igen all tid han missade som spädis.

Well... Senare idag ploppar det upp en fett fin tävling här på bloggen (verkligen dunderfint pris).

Och så har jag listat vad jag tror blir inne samt ute under 2011.

Stay tuuuuned mi friends.Dricker kaffe och beundrar min fina julstjärna.

sara

så mysigt =) då har man något att se fram emot :)

Chain UF

Handtillverkade smycken: www.chainuf.blogg.se

Elinor- Matildas mamma

Åhh vad härligt det låter! Min spädis sover faktiskt ganska bra på nätterna... hon vaknar för käk å somnar sen om igen... Betyder det då att jag får ett helvete när hon närmar sig året istället? ;) DET hoppas jag verkligen inte!Tack för en underbar blogg spider, det är så underbart att klicka in sig å läsa vad du hittat på!/Elinor

Anonym

Älskar dina listor så ser fram emot det :D

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

ja det är samma här. Både son och sambo sover hela nätterna igenom som två klubbade sälar medans man själv ligger och korvar sig halva natten och inte kan somna. why?

elsi

kan du inte checka din lista från förra året och se om den stämde?? det vore kul!

HannaFindus

Jag älskar verkligen din mugg! Jag har själv en jättefin take away-mugg som ser ut att vara av papp...men den är av porslin!

HannaFindus

Jag älskar verkligen din mugg! Jag har själv en jättefin take away-mugg som ser ut att vara av papp...men den är av porslin!

Alex

Tja du, Spajder... Jag tror att uttrycket kommer från när kungligheterna sov på X antal tjocka dunbolster, medan de övriga stackarna sov på halm. Men vem vet - ni sover kanske på dunbolster hos von Spider?

Alexandra

Sover lillkillen i egen säng i sitt egna rum numera? :)

Nisse

Jag undrar lite hur du väljer ut vinnare till tävlingar! Om du läser ALLAs motiveringar och väljer den du känner mest för, eller om du på något vis slumpar :) Kram

Sara

Men nu har du förstört för dig själv, så där FÅR MAN INTE SKRIVA. Nu kommer de nämsta månaderna bestå av sömnlösa nätter.Varenda gång jag nämnt på bloggen att min tös börjat sova bättre så har hon kommit in i en period av extremt dålig sömn.(att jag skrev ett inlägg idag om att hon sov förra natten har inget med att göra att jag tror att hon kommer sova bättre inatt) (bara förtydligat för att jag inte vill riskera natten som kommer)

Spiderchick

Alexandra: Det är olika, oftast hamnar han hos oss kring fyrasnåret :-)Nisse: Jag väljer oftast tillsammans med de jag håller tävlingen tillsammans med (företaget), jag läser alltid igenom alla bidrag. Alla bidrag är dock alltid lika bra så oftast får det vara slumpen som avgör./Spider

Spiderchick

Alex: Vi sover på dunbolster ja ;-)/Spider von Chick

Alex

Imponerande... Skulle man nådigast kunna få ett? Det är så förbenat kallt här nere i vinter-Skåne. Dessutom, ett dunbolster från självaste Spider von Chick, det skulle allt se fin-fint ut! ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress