Spiderchick

Härligt
Det är så härligt att komma in i köket på morgonen och känna den friska fläkten av 14.3 grader.

!!!

Diana

Snacka med hyresvärden pronto! Tror 21 är minimum.

Heffler

Håller med Diana. Känns som att det skulle behövas lite friska fläktar i elementen. Tror till och med att det där kan vara bud på att hamna i avdelningen för jourärenden. Det lär ju inte bli så mycket varmare fram till på måndag.

Lina -Zooda-

Jag håller med, det är helt underbart! Vaknar till det varje dag.

En Liten Emma

Ang Dianas kommentar:

VA?! Är 21 minimum?Vi har aldrig över 19 grader inne! Jag har ringt, dom har höjt värmen, och höjt igen. Ingenting hjälper..

Petra M

Brrrrrrrr fy vad kallt! Samtal till hyresvärden NU!Icke ok med den låga temperaturen, 21 är minimum. Stackars Spider familjen...Hade det lika snorkallt här hemma tills för en vecka sedandå vi lyckats få eld i baken på våran landlord.Kramas, tänd ljus och värm varandra så länge.

Bella

Ajajaj, inte trevligt du, 14 grader inomhus är inte som 14 grader utomhus, det går in i märgen på en. Förra året fick jag jobba inomhus när det var 11 grader för att pannan hade stoppat, blev inte varm förrän dagen efter.

Lilou

Usch vad kallt!

Alice

Skönt där!

sändie

Jag som tyckte vi hade kallt idag när jag vakna med 16,5 i sovrummet. Men icke! Tror dock jag ska stänga av kylskåpet då vi i ett av köksskåpen för tillfället har 0gradigt.På hyresgastforeningens hemsida står det minst 18grader.

Miriam

iiiik! kallt.. har inte heller så varmt i mitt kök eftersom vi har en ventil utifrån som går in i ett skafferi.. så det är som ett kylskåp/frys i det skafferiet och all den härliga kylan sipprar igenom in i köket.. så jag vet hur det känns!

Nicole Sanzetth

Fy, så kallt =P Jag hatar att frysa.

Daniela * Neliz

14 grader, är ju rena lyxen! Hos mig är det +9 i hela lägenheten, slå det du ;)

johanna

usch, ogillar starkt när man lämnar sängen och möts av iskyla i hela huset :(

Julia

Har i norra England ar alla (eller iaf vart!) hur valdigt dragiga... Med varmen satt pa 20 sa ar det efter flera timmar fortfarande 12C i lagenheten. Det ar mysigt! Da blir det massa tanda ljus och filtar och varmvattenflaskor... nog dags att se till att pojkvannen lar sig svenska sa vi kan flytta till Sverige!!

Ellen - ellastankar.blogg.se

Uh! Här har vi alltid 20 grader i lägenheten (etagevärme med eget "aggregat" sa att säga, där man kan ställa in temperaturen).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress