Spiderchick

Julklappsinslagning

I eftermiddag har jag och darling slagit in julklappar (jopp i år är vi ute i tid).

FY vad det är TRÅKIGT!

Alla snackar om hur stressigt det är att handla klapparna, men varför snackar ingen om efterarbetet?? Det är ju det som är det riktigt jobbiga. Min själ dör en smula varje gång vi måste slå in paket. Vilket naturligtvis ger sitt avtryck på klapparna som ser ut som att en treåring med extremt dålig syn och inga armar har varit där och rivit runt med tejp och sax.- Gu´va trökigt, säger Spiderchick.

Sara SB-stylist

Fin blogg&snygg äruLäs de här - O.M.G!!!!!!!

DEDE HAR TRÄFFAT EN AV SINA LÄSARE!!! Helt nyligen.Dede är den finasde killen i bloggvärlden!

(Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER! Helt jäkla otroligt overkligt fin!http://dedeprivat.blogg.se

http://dedeprivat.blogg.se

http://dedeprivat.blogg.seKika även in på min blogg - stylas vacker!

STYLAS VACKER! (värde till 2000:-)www.missbill.se/ MissBill

Johanna

Haha... klockrent, jag känner exakt på samma sätt! Men vet du många varuhus erbjuder paketinslagning där pengarna går till välgörande ändamål - absolut en win-win situation :)

Ann-Sofie

Jag älskar att slå in julklappar! :) Men jag är lite pysslig av mig. Jag kör på massor av snören och egna etiketter :)

Angelica - Så mycket bättre!

det är ju jätteroligt att slå in julklappar :D

Fröken Svår

Tss! Det är därför du ska handla alla dina julklappar på Bokia för där slår jag in dem åt dig ;)Taha.

Mia

Neeej.. det är ju bland det roligaste som finns att slå in paket! =)

Hanna

Kan inte annat än hålla med. De två, tre första paketen får både snören, rosetter osv. På slutet ska man vara glad om det sitter etiketter på så man vet vem som ska ha dem. Skittråkigt att slå in helt enkelt!!

Cassandra <3 Kreta

håller med dig, köpa dom är roligt men att slå i dom är som pesten.. fy så tråkigt.

YKW

Du slår ändå in mycket bättre än jag. Ugh!

jenny

what, tråkigt att slå in julklappar??

det är ju så otroligt kul!

ikväll ska här slås in alla klappar i matchande papper och med egna hemtillverkade etiketter. längtar tills fisen har somnat så att vi kan sätta igång :D

Malin

Jag tycker om att sla in dem, men sen pallar jag aldrig med det dar med att skriva vems det ar hahaha.

Mathilda

Nej, jag älskar att slå in paket! Jag brukar nästan bli ledsen när det tar slut på grejer att slå in så fort eftersom att jag är fattig student och inte har råd att köpa så mycket, haha.

Susanna

För mig är nästan det roligaste momentet att slå in julklapparna. :) Men man ska gärna inte vara stressad eller trött. Då går det bara åt helskotta. :p

mandy

ånej det som är så mysigt:p men ananrs kan man ju köpa present påsar o bara lägga lite silkespapper uppepå, snabbt o enkelt och fint :)

Bibban

hmmm använder förstoringsglas...tyckte precis att det stod farmor på alla paket ;)) jag kan ha fel

KRAM

Sandra

Nej, det är ju mysigt att slå in paket! Mina är inslagna och jag vill slå in fler=)

Katta Kvack

Älskar att ni också köpt era rullar på Ica - det får mig att känna mig lite spiderchickified. (Alltså, tror jag i alla fall att ni har, eftersom jag har köpt typ precis samma)

3Mma

Du är som jag, själv måste jag ta en paus mellan varje paket för att jag är verkligen ingen människa som ska hålla på med sax och tejp för att slå in paket :O

ida

Men det ser ju jättefint ut ju. Själv har jag slått in i tidningspapper. Från schweiziska kvällstidningar. Då kan man leta tills man hittar någon riktigt göttig artikel och sedan ha den utåt.

ullisar

jag försöker att handla klappar där de blir färdiginslagna. ibland är det iofs väldigt fult inslaget och då "måste" jag göra om det, men oftast spelar det inte jättemycket roll hur de ser ut :)

Sandra

Om jag bodde nära kunde vi byta tjänster. Jag slog in dina paket så diskade du åt mig.

=D

Magda

Jag tycker att det är fantastiskt kul att slå in paket. Problemet brukar bara vara att man aldrig lyckas ha någon normal genomskinlig tejp hemma.

GBP

Men VA?:-) Sätt på julmusik, tänd lite ljus och sätt dig på golvet och gör fina paket, det är ju SKITKUL!:-) Annars kan du nästa år "boka" hem mig till er för att slå in paket, hoho;-)http://healthaboveall.blogg.se - bloggar om livet efter en magsäcksoperation

Anonym

JAg tycker det är jätte roligt slå in paket =)

Therése

det ser ju jättemysigt och fint ut!

E M E L I E R E S E R ! ! !

det är ju mysigt ju! ta lite glögg å lussebullar, sätt på julmusik å pyssla ihop lite fina paket tsms :)

Anna

Åh fy farao. Slå in julklappar är det värsta jag vet, det börjar klia överallt bara jag tänker på det. Svettigt, varmt, kladdigt, tejp som fastnar överallt, papper som går sönder... tack och lov tycker mina föräldrar att det är hemskt kul och förbarmar sig således över mig för att slippa nervsammanbrott. Förra året satte mamma mig ner med en Cosmopolitan vid köksbordet och jag behövde enbart ta ansvar för att skriva etiketter. Det funkade.

Emma

Av någon, för mig okänd, anledning tycker jag det är superkul att slå in julklappar :P Jag sippar julmust och ser Ensam hemma samtidigt ^^

Elena

Julmusik, lussekatter i ugnen och julklappsinslagning - Då är stämningen på topp! =D

Mimmi

Det var därför gud uppfann presentkartonger och kassörskor som slår in åt en.

Lina -Zooda-

Att slå in klappar är det absolut tråkigaste i juletider.

Anneli

Hett tips - börja spara kartonger från klädbutiker redan i oktober. Vad jag än köper till mig själv eller barnen så ber jag om en presentkartong. Sedan vid jul - i med klapparna och tejpa igen. Suveränt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress