Men...

... snälla ni TACK!

Tack tack tack för att ni "presenterar" er här nedan. Skitkul att läsa!!

Väldigt roligt att se att det är så många olika människor som läser Spiderchick - unga tjejer, killar, mammor, utlandssvenskar, dataspelsnördar, psykologer, studenter, norrmän, farmödrar, svensklärare mfl mfl.

Massa fina ord lämnar ni också. Jag blir helt mallig och vill bara skrika BERÄTTA MER OM MIG SJÄLV!

Återigen tack.

Det här var en väldigt fin julklapp ♥Tack säger Spider och signar ett mental kontrakt med sig själv som går ut på att hon ska blogga i minst hundra år till.


Kommentera gärna!
Mikke

snygg bild och cool blogg!!

2010-12-22 ♥ 19:28:58 » URL: http://www.vzcv.com
Twiggy

..Ähh glömde att svara på ditt inlägg nedan - Så jag tar det här istället:

Snart 40 (!!), expat - Brxl, pedagog, fd göteborgare, mamma, maka, hundägare (njaa, kanske stor katt?) och icke (!!) fransktalig. Läser din blogg pga av din närhet till båda mina hemorter(Gbg, samt falbygd), din förmåga att uttrycka dig på ett mkt underhållande vis. Nuförtiden är det nästan så att jag tror att vi känner varandra IRL... Nästan alltså, jag är inte riktigt där än, men, MEN, om vi mött varandra i Gbg- Flkp så hade jag nog hejat av bara farten!

2010-12-22 ♥ 19:43:58 » URL: http://imbehindthecamera.blogspot.com
Therese/zill

Kortfattat här nu då..: 28-årig förskollärare som flyttat från nållåttaland till västkustens pärla; Gbg. Har dessutom pluggat i Skövde och hyser en förkärlek till Rådhusets mackor med kycklingröra, hah (jag var faktiskt i Skövde förra helgen och passade på att titta efter dig, tills jag kom på att du var i Gbg...)Minns inte hur jag hittade din blogg, men jag har följt den i säkert 2 år eller nånting däråt. Dessutom så träffades vi ju på din & Avenymammas bloggträff tidigare i somras.

2010-12-22 ♥ 19:54:01 » URL: http://zilliceter.blogg.se/
åsa mamma till vincent 5 månader

är en snart 20 årig ung mamma som bor i uppsala tillsammans med min son vincent som är 5 månader (IDAAAG :) och min sambo kim.pluggar och vill i framtiden få jobba med barn med särskillda behov på ett eller annat sätt.är en jädra impulsiv människa och bangar inte på nåt ! haha, älskar livet och dess innehåll. och allt har blivit så sjukt mycket roligare sen jag fick äran att bli morsa!diggar din blogg och ditt sätt att se på saker samt hur du får det ur dig i ord här på bloggen.kram*2010-12-22 ♥ 20:41:13 » URL: http://mevandk.blogg.se/
Ywe

Kör väl också en kort presentation då =)

Yvonne heter jag och är en 20-åring som bor i Lidköping men pluggar till lågstadielärare i Trollhättan :P Bor ihop med min sambo Johan som har minst lika stort musikintresse som din sambo. Själv spelar jag lite trummor och har varit drillflicka sen jag var 11 typ. Läst din blogg hur länge som helst känns det som, lättsam humor som är så lätt att känna igen sig i och att du toppar det med lite västgötska är totally awesome! ;) God Jul SpiderFamily

2010-12-22 ♥ 21:16:20 » URL: http://bubblysparkling.blogspot.com
agnes

du är ju världens bästa spajder ! (;

2010-12-22 ♥ 22:12:10
Mia

Hejsan!! Hade oxå missat tidigare inlägg då jag lirat tvspel med en väninna 2 kvällar i rad=D

Men jag är iaf en 30 årig singel tjej som har 2 små dvärgschnauzrar!! Hittade din blogg av en slump o sedan dess har jag bara älskat din vardagliga humor!

Kram o god jul på familjen spider=)

2010-12-23 ♥ 09:48:01
Malin

hej! 24-årig lärare som bor i mlndal men kommer från Falköping! Vet inte riktigt hur jag hamnat här men kan ha varit från en annan Falköpingbos blogg kanske. =) Alltid kul att läsa din blogg, speciellt när du hälsat på mormor i Falköping!

ha en riktigt mysig jul!

2010-12-23 ♥ 10:32:56 » URL: http://omeletten.blogspot.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback