Tävlingen

Oj vad många fina bidrag som trillat in till tävlingen om en Emotion Xtreet Sulky!

Är det någon mer som är sugen på att delta så pågår tävlingen till på torsdag.


Kommentera gärna!
Elin

Hej Moa! Detta har inget med tävlingen att göra, jag är redan med!

Du verkar vara en positiv tjej och jag undrar om du har lite tips på hur man ska "komma tillbaka" efter ett år med sjukdomar som avlöser varandra och personliga tragedier. Jag pluggar sedan ett år, men har huvudet någon annanstans, och det syns på resultaten! Jag är bara 20 år, fyllde igår, så det är inte som att jag måste hetsa egentligen! Men jag vill inte såsa bort tid heller. Och det är inte bara skolan som påverkas. Det värsta är väl att det känns som att jag tappat bort mig i denna tillvaro, jag vill tillbaka till att vara den pigga tjejen som har tusen järn i elden! Har du några tips hur jag bryter cirkeln?

2010-12-21 ♥ 20:11:38
Emma

Nejnej Sssh!!! Nu kan vi hålla lite hemligt med tävlingen innan chansen att vinna blir minimal :)

2010-12-21 ♥ 22:02:46 » URL: http://milkandapples.blogg.se/
P

det skulle vara den perfekta presenten till min bror med familj! Min kära svägerska har haft en tuff graviditet och till och med hamnat på sjukhus eftersom hennes kropp försatte sig i svältläge... samtidigt som min bror var pappaledig med deras lilla underbara dotter.. Så en föräldraledig och en sjukskriven ger inte fett med cash direkt...

2010-12-22 ♥ 12:03:44

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback