Spiderchick

Bä bä

Herregud.

Idag har jag sjungit Bä bä vita lamm så många gånger att jag nu känner för att hoppa in i visan och slakta det jävla lammet.

Man blir kocko i huvudet efter trettio omgångar! Helt plötsligt är det kära barnet som har ullen och lammet letar efter sin päls och far vill ha ett "helgdags fock" och mor vill ha en "söndags fiol" och lillebror två par slödder slödder.

Nåväl. För min sons skull kan jag sjunga hundra gånger till om jag så ska bräka fram skiten.

I övrigt har febern börjat ge med sig men lillen är trött och hängig. Nu har han dock somnat på pappas bröst. Hoppas på en frisk kille imorrn ♥Liten bebis vilar i soffan (tidigare idag).

Erika

Det ser så gosigt ut där i soffan. Hoppas också han kryar på sig snart. Vet inte varför, men jag blir alltid sugen på semla när jag går in på din blogg ha ha. Kan ha att göra med tidigare inlägg kanske:)

stella

det bästa är ju att man faktiskt kan bara nynna nåt halvdant. det kom jag på allt för sent ;)

Kristin

Haha, känner igen det där.. Sitter barnvakt åt brorsonen, 2 år, ganska ofta och där är det Hitta Nemo som gäller. Fisk, fisk! Kommer han och ropar med dvdn i högsta hugg. Man lessnar ganska rejält efter ett par gånger. Hoppas lilleman blir frisk snart!

anna

Dags att lära sig nån annan barnvisa? T ex Imse Vimse, Blinka lilla stjärna eller Ekorrn satt i granen?

Annars kan ni ju satsa på Du gamla du fria eller Internationalen... :)

Maria

I det har huset är det snart trollmor som slaktas! Har sysslat med den i tre å ett halvt år nu men hur mycket jag än är trött på den så funkar den lika bra varenda gång!

Karin

"helgdags fock"... haha, säg det på slätta så vet dom nog precis vad du menar

ita

varifrån är soffan?

Petra

Kan tyvärr inte trösta dig med att de blir bättre. Eller jo, jag föredrar nog kanske ändå lillkillens "Bä bä vita lamm gick på restaurang, Gissa vad han gjorde, Baja under bordet......" =)Men när elvaåringen sitter och och nynnar Björn Rosenström-låtar så är inte det så jävla kul heller. Lovar.

Anonym

Jag brukar sjunga Coldplays Viva la Vida när jag ska söva systersonen, funkar skitbra, Finns dock inga roliga rörelser till den (vad jag vet, Darin kanske hittat på några till sin version) så ska det vara så får jag återgå till imse.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress