Spiderchick

Fika
Fika hos Marie var supertrevlig.

Jag åt så många bullar jag kunde med att äta - det vill säga allihopa.Nej det är inget pärlsocker på bullarna - men fab var dom anyway!
Ellis

Hoppas de smakade!!

jenny

Hej! Verkligen en jättehärlig blogg du har och otroligt roligt att läsa! :)Nu är det så att jag tänkte gå ut med en undersökning och fråga hur många som skulle vara intresserade av att få en gratis bloggdesign gjord av mig?

Jag har sedan 4 år tillbaka arbetat med photoshop i olika versioner och har genom åren lärt mig en massa, så jag vet vad jag håller på med. Även kodning.Är DU intresserad? Svara då "JA" eller liknande i detta inlägg: http://ohienn.blogg.se/2010/february/designutlottning.htmlOch jag ber så hemskt mycket om ursäkt om du inte gillar dessa typer av kommentarer, men man måste marknadsföra. :) Kram!

Ouelle

Smaskens!//Ouelle

Sofie

mysigt med bullkalas.

amanda

oh vilken frän blogg :D:D

Julia

Det är ändå bättre utan pärlsocker, de knastrar i tänderna ^^

Annikasan

Haha, härligt!

camilla

De ska vara utan parlsocker, det fastnar bara i tanderna i af! ar du kaffedrickare? nar efter forlossning borjade du dricka det isf, eller drack du kaffe udner graviditeten?

lisaevelina

Mm. Mums! Bra jobbat spiderchick!

Anna Katana

Ser riktigt mumsiga ut.

Förvirrade Morsan

hmm, en fundering... När man bakar bullar (med pärlsocker) ska man då ha pärlsockret på innan eller efter bullarnas vistelse i ugnen?? (just nu blev jag verkligen en förvirrad morsa...)

Lina K

Alltid gott med bullar - med eller utan pärlsocker =) Och börjar man en gång äta så är det svårt att sluta =) Myyysigt med fika!

Ellinor

Ett bevis på riktigt fin vänskap är att man aldrig behöver skämmas över något man säger eller gör - man är helt enkelt bara sig själv :)Kram

Camilla igen

Tack for sitt svar, jag onskar jag kunde dricka kaffe ocksa, det var hela min dagsrutin byggd pa liksom..men det gar inte, palla rinte me dlukten av det ens.. Kanske senare i graviditeten da.

EMami

I´m sorry, men vilka FULA bullar!! Tur att de var goda :)

nu vågar jag inte ens skriva ut min bloggadress är jag var så taskig. Inget illa ment, men hehehe... hehe..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress