Spiderchick

Första tiden som preggy - del 2

Hunger
De första veckorna som gravid var jag konstant hungrig. Det fanns ingen botten i mig. Klockan 12 är det lunch på kontoret där jag jobbar, en tid som jag och min gravidvän (tillika arbetskamrat) Anna snabbt fick skjuta bak en smula. Till en början smet vi iväg för att äta klockan 11.45. 11.45 blev snart 11.30 som blev 11.15 som blev klockan 11.00. Tillslut fick vi bestämt men kärleksfullt koppla varandra vid skrivborden för att inte riskera springa iväg och luncha i samband med frukosten klockan 09.00.

Det var ganska jobbigt och framför allt dyrt att vara så hungrig hela tiden. Det är ju inte direkt gratis att servera sig själv ett smörgåsbord morgon, middag, kväll.

Trötthet
Oj så trött jag kände mig till en början! Försökte med alla medel att vara lite pigg och social om kvällarna men till slut gav jag efter för mina lustar och gick helt sonika och la mig klockan 19.00. Ibland tidigare. Ändå kände jag mig som en klubbad, tungt drogad, säl när klockan ringde för jobb tolv timmar senare.Gravid på Ramberget.

Som tur var gick både den konstanta hungern och tröttheten över någon gång efter vecka 13. En lättnad för både plånbok och socialt liv.

Fortsättning följer...

Ninni [Foto & Vardag]

haha :D Hur var det med humöret? kaos?

Rixi

Tjoo!

Varje da så är ja inne här å läser minst en gång. Å hjälp va ja gillar din blogg! Man kan ju inte sluta le/skratta!!

Men nu till saken. Ända sen ja va liten så har ja velat ha barn tidigt. Nu är ja 22 å klockan börjar ticka ordentlige! Inga problem tänker då dom flesta i ett fast förhållande innehållande en tjej å

en kille. Men där kom då mitt problem! Som tjej å gay så är de ju inte helt lätt alla gånger! så nu när ja vill ha barn, ja då får ja gott börja planera å spara pengar å med lite tur kanske ja kan skaffa barn om 2år, 2ÅR!

Så då när ja tänker mer på barn än vanligt så är din blogg bäst! Du får en att på nått sätt känna sig delaktig i din lilles uppväxt å utveckling!

Då blir väntan inte riktigt lika jobbig! Så tack så

mycket helt enkelt! Tack för att du låter oss vara delaktiga =)

kramar från en galet barnsugen gaybrud!P.s förut hade du en mailadress upplagd, var tog den vägen?! =)

J

Ja, alla säger att tröttheten ska gå över efter v.12 men för mig gick den över i v.10-11 och sedan kom den tillbaka med förnyad kraft i v.13... Nu är jag i v.17 och somnar senast 21 varje dag. Och måste oftast gå på toa två ggr på natten (de säger de ju också att det ska försvinna) och äta ngt kring halvfem. Sjukt.

Marie (Elsa och Greta)

Ja fy vad trött man var! Helt sjukt...!!Måste bara fråga. Är det inte lätt att man missar många kommentarer när det kommenteras så mycket i olika inlägg vid olika tidpunkter? Tycker ibland att det kan vara svårt att hänga med bland mina i snitt två till fyra kommentarer per inlägg haha.

Zandra

Jag känner också så att tröttheten kom och gick och kom tillbaka men nya förnyad kraft. jag är också i v.17 och känner mig inte direkt pigg någon dag efter klockan 20.30..

Kerstin

Även jag läser tvångsmässigt den här bloggen även om jag inser att Spiderchickskan är jämnårig med min dotter.

Vad är väl ålder mer än en siffra?!Det jag minns mest från början av graviditeten/graviditeterna är inte tröttheten så mycket som KÄNSLOSAMHETEN. Man förvandlades till ett läckande såll vid den allra minstaste lilla motgång, och kunde nästan inte sluta gråta.

Pinigt...

Tess

I know the feeling... Hungrig och trött 24/7! Med ettan gick tröttheten i perioder men med tvåan var den konstant i nio månader... And it's still going strong... (efter åtta månader)...

anouk - Gravid

Vad rooooligt att du skriver om din graviditet! Tyceker du kan bli på smällen igen, jag;PÅh jag är fortfarande trött som en alika. Har blivit bättre så jag klarar jobbet iaf men däckar alltid innan 9 om kvällen. haha

Jessica

Känner igen det där som tyvärr kom tillbaka på slutet också. Då kunde jag somna mitt i ett samtal. Och äta var jag tvungen att göra hela tiden eftersom det inte gick i så stora mängder åt gången - det var liksom en bebis i vägen!

lillfia

låter ju inte så illa som man fått försig när du berättar det :D va gött det låter att hungern och sömnen (förmodligen) kommer tillbaka till det vanliga. längtar :D 3 veckor kvar håller tummarna ;Pgrymt kul blogg :)

Jo

Jag hade inte alls problem med hunger och sömn i början av graviditeten men sen v. 34 kan jag inte sluta öta och sova. Nu är jag i v. 36 och ibland känns det som att jag ta mig tusan äter allt som kommer i min väg. Jag sover nästan 14 h per dygn, men vila är bra har jag hört :)

Mija

Jag har aldrig varit gravid och det dröjer nog lite innan jag blir det men jag tycker dom här inläggen är dödsintressanta! Mermermer!

Spökbloggning

Idag är det en helt vanlig dag, ska iväg och gymma med en kompis snart, sen blir det väl en fika med honom.

Ska blir skönt att få ta ut sig lite. Sen ikväll är det innebandy träning, så då får man springa en del med :)

Nej nu ska jag inte störa er längre, hörs senare.Du har just blivit spökbloggad. Spökbloggning är här för att stanna!

Tanja

Hej! Svara gärna på min dagens fråga :D Kram

PS. gillar din blogg

C

För det första vill jag bara säga hur mycket jag bara ÄLSKAR din blogg.Jag har precis fått reda på att jag är gravid.. för 3 dagar sedan för att vara exakt. Och det var ganska passande att börjar skiva om tiden som preggy! :) När jag väl är vaken.. för det känns som om jag spenderar mer tid sovandes än uppe på benen, så är jag inne titt som tätt för att kolla om du uppdaterat! :)Kram / C

Anonym

Märkte du av några preg-symtom innan du på riktigt visste om att du var gravid? Funderar lite på det, om man kan KÄNNA att man är gravid innan man VET...

Elinlillie

men du, alla säger att de mår illa i början. Gjorde du det? Och hade ont i magen eller bara illamående?

Och är det sant att man får ont i tuttarna? ^^

Hanna

Ramberget-Gotta love the view! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress