Spiderchick

Fuck you

Idag upplevde vi en fadäs i trafiken.

En bil framför oss står helt stilla vid grönt ljus, vart på min kille tutar uppmanande (hallå kör liksom?). Vet ni vad som händer då?

Jo killen i bilen framför ger oss ett hejdrunrandes FUCK YOU finger.

Jag blev helt chockad.

Slänger mig instinktivt över lilleman för att rädda honom från denna fruktansvärda syn samtidigt som jag skriker EVERYBODY GET DOWN!

Galet.

Efter det var vi tvugna att unna oss pizza till lunch.


Jenny

Tur i oturen att det hände då!Så att ni fick en anledning att äta pizza, tänkte jag ;)Ellis

JAG VILL OCKSÅ HAAA MAAAT

Linda

Påminner om min far.

Han fick motorstopp i en då trafikljuskorsning för många år sedan. Lyckades heller inte få igång bilen hur mycket han än försökte och då hade han en bil bakom som tutade.

Denna bilen tutade dock ihärdigt och riktigt ilsket nonstopp i en par minuter.

Så min far klev ur bilen, gick till han bakom och frågade om han trodde att hans tutande skulle få bilen att starta fortare?Jag menade inte att din pojkvän är tutmarodör, utan fick en riktigt kraftig känsla att dela med mig av detta bara. Haha.Hoppas chocken har gått över.

Frida

Måste ju kommentera detta, haha! (har erfarenhet av detta)Jag är själv en karlstadtjej med mamma och familj i Gbg. Min upplevelse av Göteborgare är att ni är så hetsiga i traffiken. Ibland får man motorstopp eller sitter i helt andra tankar, men bilen får man illa kvickt igång och tycker det är super pinsamt eller så kommer man snabbt på sig.

Här i värmland tar alla det med ro och väntar på att personen själv ska upptäcka vad som hänt. Men min upplevelse i Göteborg är att alla tutar för minsta lilla tanke sekund! Hur hetsigt som helst ! Så avskyr att köra bil i Gbg. Blir så illa till mods när någon tutar!Ni borde lugna ner er i trafiken helt enkelt ;)

Adele

Killen i bilen framför verkar ju helt galen! ;)

Julia

Men vilket hyfs folk har! :S

Lill

HIhii, du skriver så bra.. :)

Anonym

Ok. Jag håller på att läsa gamla inlägg av dig. Sen april.

Och där hittade jag ett inlägg(http://spiderchick.blogg.se/2009/april/ikvall.html#comment) som jag bara måste kommentera.

Meeeeen det kändes lite mobbat att kommentera ett snart ett år gammalt inlägg...

So here it goes:

Min kompis, som i stället för att gå i skola i Södertälje(den bättre staden) går i skola i Nyköping. Och för att komma dit måste hon åka tåg. SJ, dådå.

Och en av de(ovanligt få) gånger tåget hade varit försenat, så var det för att... avbryter mig för en skrattattack en man hade blivit påkörd... en till skrattattack när han... småskratt SKOTTADE RÄLSEN!

lea

men oj vilken lättretad förare...

och nu blev jag bara ännu mer sugen på pizza, FAN

Emilia

OJojoj, dramatiskt! :O

Hur slutade hela bildramat? Körde ni på honom?

Lola

Stå det "farfars kyckling" på pipmuggen??

Anonym

...va?? är det där en fyrkantig pizza? Eller har den bara formats av kartongen? Sry men jag måste veta :] liksom gbg-pizzorna kanske har en helt annan form än de här nere i malmö??

milena

hahaha du skulle ha tagit ner rutan på moonat då!

nä, ärligt, folk är ju bara stoopid ibland!

gott med pizza!

Andrea

Hur länge stod han still?

Om det inte var aslänge så var det helt rätt av honom to flip u one

Spiderchick

Andera: sv. han stod still rätt länge skulle jag vilja påstå =) Ibland märket man ju inte att det blir grönt liksom./Spider

Petra

Vågade du fuck-you'a tillbaka?

Mickan

Äj vafan spiderchick; åt du bara drygt halva pizzan? Trodde jag inte om dig; meeesigt! ;)

Bodil

Men WTF, vilken jävla stil!! Tänk om han lagt energin på att köra istället för att peka finger, då hade ni sluppit att äta pizza till lunch.

Spiderchick

Anonym: Pizzan är rund i GBG =)Lola: Farfars älskling står det. Han har fått den av sin farfar. Om inte det redan framgår =)/Spider

Spiderchick

Frida: Kanske vi borde =) Fast ibland kan man faktiskt behöva en liten wake up tutning./Spider

Johanna

Sicken idiot!

beaboy

Men vet du vad! Den karln behövde kanske yttra sina känslor då han kanske satt och snurrade skeden i sin kaffekopp och blev så skrämd av ert tutande att han spillde mitt mellan benen. Känn dig stolt, du har just hjälpt någon man att lätta sitt hjärta, halleluja!

Sanna

Men herregud, tutan finns av en anledning. Ibland sitter folk i sin egen lilla varld vid rodljus. Svenskar verkar kanna att "ojoj, nu tuta jag, nastan som att jag bad dom att dra at helvete!"Tydligen var det ocksa sa bilen framfor et tog det ;)

Maria!

Har väntat hela kvällen på att nån moraltant skulle blivit rabiat å anklagat dig för dåligt moderskap när det verkar som att lillkillen sitter framåtvänd i bilen...jag betonar veeerkar soooom...men dom verkar ha gett upp!! Liksom fattat att ingen sätter sig på lillkillen iaf!!Förövrigt gav min pappa mig å mina systrar ett minne för livet när vi bilade ner till Spanien en sommar!När vi kom till en av vägtullarna så tog det lite tid för min far att få upp växelpengarna för att betala! En lastbilschaufför tyckte dock att det tog för lång tid och tutade åt oss!

Min pappa blev väl liiite lite stressad så han körde ut handen å gav honom fingret!VI VAR I CHOCK!!Men det har blivit en trevligt minne som vi kan skratta åt så här tio år senare!!Therése

Exakt samma sak hände mig igår! Eller ja, minus bilen och en man med jättelång långfinger och att vi inte ens var i Göteborg. Men vi var i alla fall ute i trafiken och gick liksom över ett övergångsställe och då! Då kom vi på att vi skulle unna oss en pizza.

Skrämmande vad lika våra liv är!

carolina

nej, nu blir jag ledsen. jag vill också ha pizza. har precis lagt en i toan, och magen skriker efter mat. jag kommer snart i ha tänder kvar om jag fortsätter kräkas såhär :S

FRIDA KANSKE

ahahahahah fyfab

kirin

Den här var så skön! asgarvar

Anonym

Kan inte säga annat än HHAHAHAHAHHA. You are funny.

Ellen

Hahaha, jag ser senariet framför mej när supermama kastar sej beskyddande över bebis :D

frida

HAHAHA detta påminner mig om mina tidiga barnaår när jag och min lillebror sitter i baksätet och mamma kör in i en rondell. Plötsligt kör en dansk (i danmark har man ju väjningsplikt för dom inkörande i rondeller) rätt in i rondellen precis framför vår bil och den supernära-krocken-men-bara-nästan är ett faktum, varpå mamma HÄVER sig ut genom fönstret och visar ett tydligt och extra långt långfinger samtidigt som hon vrålar några ytterst väl ovalda ord..! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress