Spiderchick

Håravfall

Jag tappar så stööööört mycket hår just nu.

Det är lite skrämmande faktiskt. Snart har jag lika mycket hår som min son - det vill säga inget alls.

Vilket i och för sig inte är så dumt för då kanske min kille äntligen kan se, och fram för allt erkänna, att det är MIG lilleman är lik.

Ha!


adele

Haha, du har en hel del hår att tappa om du ska bli flintskallig. Ser dock inte hur mycket hår du har tappat =)

Erica A

Du kanske fäller vinterpälsen ^^

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Haha vem vet, kanske vi får se en bit av Spidergranny snart.

stephanie

hahaha.har hört att det är ganska vanligt att tappa hår när man fått barn.kramar

Emma

Gissar på att du börjat trappa ner på amningen? Samma sak hände mig, och många andra just vid det tillfället. Tror jag. Det hör iaf ihop med graviditeten.

Emma

Gissar på att du börjat trappa ner på amningen? Samma sak hände mig, och många andra just vid det tillfället. Tror jag. Det hör iaf ihop med graviditeten.

Fröken glas

Var inte orolig, det kommer tillbaka igen!

Oftast är det så att man tappat mindre hår under själva graviditeten och sen när man ammar så rasar det av och då känns det som att allt kommer att lossna..

Har gått igenom det själv alldeles nyligt, mitt hår börjar äntligen hitta sin forna form igen :) Håll ut, det blir bättre!

BRUNETTBLOGGEN

jag med :( skit jobbigt!

bili

Jag hårar mer än vår katt. För att förstå hur mycket hon hårar, så kan jag berätta att om inte vi dammsuger vår knallröda soffa varannan dag, så är den grå.

Numer så får vi också komplimanger för vår svartbruna ryamatta som tydligen ligger i badrummet, och i badkaret, när vi får gäster. (Grejen är bara att vi inte har någon ryamatta i, varken badkar eller badrumsgolv) (Men jag tackar artigt ändå) (haha)

Denise - Ännu en mammablogg

jag tappar oxå nådigt med hår! Hoooormoooner luktar det!

Åsa

Hehe, vänta bara på att det växer ut igen. Då kommer du ha små toffsar över hela huvudet, DÅ har du nåt att gnälla över!

Jasmine

Jag tappar också STÖRT mycket hår. Och inte kan jag skylla på amning eller barnafödsel eller något sådant. Det är väl bara att acceptera att man börjar förfalla så fort man når 20-sträcket! :)

Lina -Zooda-

Läskigt med håravfall :O

Johanna

haha lider av samma problem. Men det är omställning med hormonerna.. hade samma sak med min son så nu är det andra gången för min del.. men kan lova dig att det kommer bli bättre för håret kommer tillbaka.. men då är det ju de... då kommer du ha en massa småfjun stickande överallt och det är ju verkligen jätte vackert..hmpf

:)

LillaAnna

Samma här!

Våra bebisar föddes ju nästan samtidigt.. Har fått lära mig att kroppen kommer i obalans när man ammar.. så förhoppningsvis så blir de back to normal igen när man lägger av med snuttandet.. :) för fortsätter de här kan vi ta i hand å gå skalliga tillsammans! Haha..

Förvirrade Morsan

känner igen det där ;D jag fick leva med söta små polisonger och ofrivillig lugg när det började växa ut igen ;D

Therese

Jag tappade helt enorma mängder hår när jag hade ammat i ungefär tre-fyra månader. Mest i fram vid luggen och polisongerna men också i nacken och lite överallt. Jag var livrädd och trodde att jag skulle bli helt skallig (och vissa fläckar var faktiskt helt kala) men det avtog efter ett par månader och nu när lillpojken snart fyller ett har det tappade håret växt ut igen så det ser i princip normalt ut.Jag fick förklarat för mig att håravfallet berodde på att många under graviditeten inte tappar ett enda hårstrå (för att kroppen "sparar" på något sätt" och sen efter förlossningen så ramlar alla de är hårstråna, som ändå skulle lossnat, av samtidigt - och effekten blir ganska dramatisk. Men det går över och håret kommer tillbaka. Promise.

Nana

Jag som tyckte att mitt hår blivit så fräscht efter graviditeten. Jag har alltid behövt tvätta det varje dag, men nu blir det inte flottigt fast jag hoppar över varannan dag... men efter att läst detta+ kommentarerna så vet jag att det bästa väntar längre fram! trevligt!

Lilly

AHHHHHHHHHHHH det hände mig nyss med... Jag har slutat att amma och helt plötsligt så är nästan allt mitt hår på kudden när jag vaknar. Nu har jag super duper tunt hår och jag är IRANIER....Ammar du ?

sylvia

men så går det när man går och blir med barn och får massa hormoner som gör att man inte tappar hår ;)

ANI

fins nån sondär hårlaser som är storsäljare i usa... vet inte vad den heter .:) kan ju söka upp det;)

Fridus frisörus

det är vanligt att tappa hår efter graviditet så oroa dig inte :)

jennie

På vilket sätt förmedlar bilden ditt håravfall egentligen, Schpider? Vi ser inga kala fläckar eller hårbollar. Bara en tofs.

Malin Pousette

"You are not aloneee" sjunger jag för dig! Men vänta ett par månader så ser du ut som mig, en morsa med stubb. AS LÄCKERT!

Sandra

Testa B-kombinforte tabletter från Apoteket. Väldigt effektiva!

Jimster

Ta reda varför du tappar hår. Det kan finnas många olika anledningar. Det finns faktiskt bra produkter att köpa mot håravfall.

Daniel

Du behöver inte oroa dig så länge det endast har hänt i samband med födsel. När en kvinna är gravid så producerar hon mera "testosteron" liknande hormon och kan därför uppleva ett tillfälligt "ärftligt" hårvavfall, pga dihydrotestosteron känslighet. Denna process brukar vända efter födseln men kan ibland sitta i under hela amningen.

Sen så kommer det att stabilisera sig och återhämta sig ska du nog se. Det brukar det göra...så finns ingen anledning för dig att köpa vare sig några produkter eller använda tex laser mot håravfall. Det ger sig vartefter :))

mot håravfall

Håravfall är aldrig kul.

Shared Sh.

good point, but I don't think this sacrifice is worth taking. I am sure you'll be able to find a solution to this problem, cause it would be sad to see your wonderful hair disappear(

Issa

Det var längesen du skrev inlägget men hur har det gått med ditt håravfall? Jag tappade hår innan min graviditet och sen efter också. Det har gått några månader o inte blivit bättre :(

Har suttit o läst om håravfall om hela morgonen. Hittade en bra o informativ sida som skriver allt om håravfall. Länkar den om någon vill kika!

www.plastikoperationer.net/haaravfall-tappa-haaret

Jag hoppas verkligen att det blir bättre snart :(


Svar: vas segt :-( För min del har det blivit bättre, tappar inget längre. Hoppas det blir bättre för dig med!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress