Spiderchick

Jo

 

Jo det klart det är hans ansvar också!


Men min kille är så himla mañana när det händer grejer och säger saker som att "det ordnar sig" och "vi överlever".


Jag tvingas därför att riva upp himmel och en smula jord åt oss båda.


Sara

Haha, klockrent! Det är så det är här hemma med :P

WellbeingOfMe - Välmående, positiv energi, lågkolhydratkost & träning! Nu även Bloggjoggen-skåne

Haha jag känner igen mig så väl! Min pojkvän är lugnet själv, det kvittar i princip vad som händer, så säger han att det löser sig och verkar helt oberörd (nästan frustrerande oberörd för mig!), medan jag stirrar upp mig och då passar på att stirra upp mig lite för båda två.

Tomas

Men oftast ordnar det sig alltid ;)

Erika

Alltså, jag vet inte vart hjärncellerna tar vägen när man får barn. Om de tar semester ett tag eller nåt. Ärligt talat måste jag ibland tänka efter när jag ska säga mitt hemnummer. När vi skulle på semester till Norrland en gång glömde jag packa ner tröjor till min son... och en gång när min äldsta dotter var liten och jag var på Konsum så ja, hade jag lagt upp alla varor på bandet och stod och pratade med kassörskan lite. Sa hej då och började gå, utan att ta med varorna. Nu med tre barn har man vant sig vid att alltid vara smått virrig:) Oj, blev en lång kommentar

Sara

På någotvis så verkar ju som att det hamnat på mamman att det det är hon som ska komma ihåg allt. Jag kan bli tokig (på riktigt) när vi ska åka till min sambos föräldrar över helgen. ALLT måste ju kommas ihåg annars blir det ju katastrof (det är ju lite lättare nu än när hon var mindre viserligen) och killen kan sätta sig och spela gitarr och fråga "ska vi åka snart eller? Jag är iallafall klar". Då kan vi snacka om att flippa ur. ;-)Men sen när vi satt oss i bilen, och åkt halvvägs DÅ börjar han "har du kommit ihåg det, har du kommit ihåg det då?" osv. Är det dags då liksom?Killar, killar...;-)

Pia

LOL!!! ;o)

Emeli

Härligt du tar på dig det för båda :)

Veronica

HHörrudu! Är det någon i världens som förstår sig på dig så ar det jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Om du inte tror mig fråga min sambo! Alltid fan ska man komma ihåg alla miljoner triljoners miljarders saker som man har nnär man är borta någonstans och så glömmer man en grej och hela världsfan rasar tamigfan! Och sambon bara rycker på axlarna, MEN hallå!!!!!! Lixom... Men inte kan man lämna honom med ansvaret över att komma ihåg grejer, ne du ja litar inte på en som kommer ihåg att ta in sin oätna matlåda ur bilen efter sisådär 3 veckor!

Grynet mamma till lille Vidar

Haha karlar är nog ganska så lika för så där är min sambo också. "Det är jorden undergång!!!" och då rycker han bara lite lätt på axlarna och säger att det ordnar sig. Det är tur att jag har honom för jag är lite lätt neurotisk så jag hade nog fått blivit inlagd pga stressyndrom... eller nått

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress