Spiderchick

Lördagsbesök

Nu inväntar vi besök av kompisar - två vuxna plus bebis.

Vi ska förtära tacos, titta på melodifestivalen samt avnjuta min paradefterrätt som är... ja det vet ni ju vid det här laget.Jag må ha blivit mamma och lider av viss sömnbrist - men jag är tamejtusan vild and cräjzy för det - är känslan jag vill förmedla med denna bild.

Trevlig kväll!Cornelia

chokladpudding? :)

sofia

men gud, nu fick jag panik! läser din blogg varje dag & JAG VET INTE VAD DIN FAVORITEFTERRÄTT ÄR??!!

Totally

Du ser riktigt cräjzy ut, Spider. Bra där!

Julia

Sån där vit choklad-"mousse" i glas kanske? :)

Gratis Spotify Premium

Vill du ha GRATIS Spotify Premium, Aftonbladet plus och mycket mer? Registrera dig då på streaminvite och gör ett guld/silvererbjudande.

Det är dessutom jättelätt att bli medlem, tryck bara på länken nedan och fyll i dina uppgifter, du behöver inte ens lämna personnummer!

Natalie

Man vill så gärna vara den man var innan graviditeten men tro mig efter många sömnlösa nätter så blir man bara en levande zombie :)

Ewe

Hoppas ni får en mysig kväll. :)

BRUNETTBLOGGEN

haha jag ser det! ;D

Emma

Blir riktigt rikigt trött på folk som kommenterar anonymt. och helt ärligt skulle jag inte kunna hitta en enda sak att klaga på med din blogg (och jag är en mycket bitter människa haha) Och vad jag kommer ihåg så var det just det som gjorde att crazy bloggen lades ner?

Anyway, det jag vill ha sagt är att du har en fantastiskt rolig blogg som jag älskar att läsa och blir väldigt glad av.

Dom andra idioterna kan helt enkelt ta sig...Emma

Johanna

vit choklad mousse med hallon! åh..

Emelie

Tacos och melodifestivalen är kanon, de kör vi här i detta hushållet med idag.

Lina -Zooda-

Hoppas ni får kul! :D

Camilla

Haha, så jäkla bra och dina miner slår vilken annan amatör som helst. Även vi har krängt tacos och nu blir att kränga ännu mer natchos!

Charlie

Men Spider, besök min blogg och lämna lite fotspår?!

Anonym

Hej Spider. Jag har ett problem och vet inte riktig vem jag ska vända mig till så jag vänder mig till dig för du verkar så himla vettig och framförallt gullig med sin son. Det här är liksom från en morsa till en annan också. Jo det är såhär att jag har en kompis. En nära kompis, en av mina närmsta. Vi har väl varit kompisar i typ 5-6 år eller så, och då rätt nära vänner.

Nu har jag fått barn för cirka 6 månader sedan ch hon har inga barn. Grejen är att jag har så oerhärt svårt att vara ärlig mot henne! Även att vi är bra vänner så har jag svårt att säga ifrån, att jag helt enkelt inte har tid (eller ork) att umgås med henne, eller någon annan EN HEL DAG dvs mellan 9-16. Hon bor i en annan stad och vi ses inte så ofta och jag får väldigt mycket känslan att hon vill verkligen ses en hel dag när vi väl ses - vilket jag inte hhar TID med eller ORKAR med. Det kanske låer för jävligt men så är det. Hon tjatade till sig ett besök typ 1,5 vecka efter våran bebis kommit och stannade HELA dagen. Verkligen 9-16. Jag hade ingen mat att bjuda på eller nåt och hon hade ingenting med sig heller. Verkligen stressande!!!! Men i alla fall... Jag har så svårt för det där att umgås så intensivt men kan samtidigt inte säga ifrån eftersom jag hör hur fjantigt det låter. Det är liksom en av mina bästa vänner, klart vi ska träffas... men hon är väl i en annan fas av livet, hon studerar och bor med sambo, jag har hus, sambo, tvätt, städning... Framförallt BEBIS att ta hand om!

Gud jag vet inte vad jag vill med den här kommentaren men kanske at du ska säga vad du tycker? Att dina läsare ska tycka till liksom?

Hon har andra vänner som också har barn som hon kan umgås med en hel dag och det har minsann berättat men jag känner att det helt enkelt blir för mycket på nåt sätt! Jag måste få vara ifred en stor del av dagen, sköta våra rutiner UTAN att nån "ävervakar" vilket det känns som om hon gör ibland (= väldigt mycket åsikter utan att ha barn). Usch vet varken ut eller in. Jag har kommit med undanflykter hit och dit, hon kan inte följa med oss hem efter tre timmar på stan eftersom vi ska bort osv för annars frågar hon helt sonika om hon får följa med hem! Jag måste få komma hem, ta av mig kläderna, softa, glo på TV, ge mat osv IFRED efter tre-fyra timmars umgänge... Och sen är det det att hon är så väldigt ynklig då, har ingen att träffa osv s jag får ju skitdåligt samvete för att jag ljugit...Så Spider, hur skulle du göra? Jag får känslan av att du är en riktigt rak person, enbart med vänner som du skulle gå genom eld för och som du kan fråga om hjälp i alla lägen osv. men du kanske kan sätta dig in i situationen iaf?Kram en som gillar dig och Lilleman!!

Julia

Blev tacokväll här med, med melodifestivalen i bagrunden. =)

cattis

gillar "plus bäbis"

awesome

Malin

Ha ha, en känsla du lyckas förmedla väldigt bra! =)

vanja

choklamåss!!! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress