Spiderchick

Minifrågestund

Svar på några frågor som trillade in angående lillemans nattning.

Vad är hemligheten?? Hur gör du? Själv har jag en mkt svårsövd lite kille som i princip bara somnar med bröstet i munnen.
Svar: Jag kör Varningsmetoden. Dvs metoden som alla varnar för. Jag söver lillen i min famn och lägger sedan ner honom i sängen. Med resultatet att han aldrig har sovit en hel natt.

Hur länge sover han sen då?
Svar: Till typ klockan 23 kanske. Då vill han ha mammas bröst. Sen sover han resten av natten i intervaller.

Kan du inte göra det imorgon kväll och berätta hur det gick sen eller ännu hellre videoblogga hela förloppet
Svar: Haha. Jag kan minut-för-minut-blogga om det om ni vill.

Ojojoj, nu utmanar du ödet! ;)
Du inser att han kommer vägra somna hur länge som helst nu va? ;)
Svar: Jag vet. Jag var bara tvungen att ge mig själv en smula cred. Men jag fattar ju att allt kommer gå åt helvete från och med nu. Om femton år åker Outsiders hem till oss och gör reportage. Programmet heter Bebisen som inte har sovit alls sedan hans mamma gjorde det synnerligen dåliga draget att blogga om hur bra nattningen gick.

absolutjohan

"Svårsövd kille som somnar med bröstet i mun." Vem är det som vågar skriva om mig, undrar jag bara?

Emelie

Det hade vart perfekt! :)

Förvirrade Morsan

sv; ahh, tack :D

Selma

Är en helt perfekt metod, har funkat på mina tre, och min mor gjorde lika med 3 av mina syskon. Man slipper bråk och tjafs. Mina äldsta två går nu och lägger sig själva, men det tog 3 år av sövande i soffan framför tv:n med välling. Hemsk förälder man är. Inget jag talat om för BVC direkt heller. Vi kallar det latmansmetoden.

Tomas

Är det en typiskt kvinnlig grej att vara med i sekten allt-bra-blir-dåligt-så-fort-någon-uttalar-det-högt?

evelina

varför är det varning på den metoden?! I DIDN'T KNOW!

Sara

Ännu en en fråga...

Lite nyfiken på själva beskedet. Var Lillen planerad, alltså hade ni haft snacket "ett barn, det hade varit skoj" eller kom det som en glad överraskning?

anna

jag kör också denna metod...det gick ju så lätt i början, nu har jag inte sovit en hel natt på över ett år. men helt ärligt känner jag att vi klarar oss, det är inte kört för resten av livet,direkt. det går alltid att lösa och man FÅR göra det lätt för sig själv-det enda jag varnar dig för är att dom blir rätt tunga och otympliga sen-men man hittar sina sätt! :p

Sara

Vi körde också den metoden... Och nej, våran lilla sover ju inte hela nätter heller... Fast jag tror faktiskt att det inte beror på det. Jag tror att det är för att hon är så smart.Smarta barn sover ju visst dåligt har jag hört (de har så hög aktivitet i hjärnan). Och jag vet att jag kommenterat om detta förut men det tåls ju att upprepas! Hehe!

evelina

men är det någon som kan förklara för mig varför barnet inte sover hela natten om man låter det somna i ens famn?! please tell me! jag tänker inte på annat just nu! eller spider chick kan du skicka ett snabbt mail o förklara för en desperat mamma med en son på 6 veckor. jag tycker ju också att jag är fucking fantastic på att natta honom men det är ju bara för att jag går runt runt runt med honom i lägenheten tills han somnar (dock som en klocka senast klockan nio varje kväll!) (miniskryt)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress