Spiderchick

Olika psyken

Igår såg vi en film som handlar om ett gisslandrama (säger inte vilken film eftersom någon säkert kommer tycka att jag pajjar handlingen i så fall).

En man tvingas förhandla med en gisslantagare, efter halva filmen blir han själv gisslan, förlorar nära på livet och dödar slutligen en annan människa i självförsvar. Efter denna, hyfsat intensiva dag, promenixar mannen hem till sin fru som om ingenting har hänt.

?

Detta får mig att tänkt på den gång jag stod och väntade på en försenad buss från skolan i Borås. Det var mörkt, massa snö och jag förfrös snabbt mina fötter i den tunga kylan. Fruktansvärt jobbigt. Efter detta trauma tvingades jag kris-skolka från skolan i två dagar.

Gisslandrama?

Förfrusna fötter?

Hey!

Alla har vi olika starka psyken.

trashy

läs min blogg, du komer inte ångra dig! tack :)

jennifer

frusna fötter är ju lätt värre än nåt ynkligt gisslandrama?

Lina

hur många tår förlorade du?;)

j

något sådant ja.. :P

Julia

usch o fy fär frusna tår!

Rebecca

Jag var med om liknande situation. Fast på en moppe mitt i kallaste vintern. Jag hade glömt mina vantar och min jacka. Nej jag hade inte druckit. När jag sedan kom hem tog det mig en timme i badkaret innan jag tinade och jag var hemma efter den pärsen i minst 3 dagar och gick alltså inte i skolan. Nope!!

Annika

Lustigt, jag såg också den filmen igår.

Diskuterade med min sambo om han skulle komma ihåg att köpa hem mjölk :)

Malin

Hahaha haller med. Igar at jag pa Garfunkels, och blev sa matt (och glad, men mest matt) att jag idag struntar i mina 3 lektioner. Man maste ju fa hamta igen sig!

snart pappa

frusna tår är inget att leka med som man kan roa sig. hatar de, usch

Johanna

MOHAHAHHAHAHAH ja vet vilken film du menar :D jag ägde dej :D

Spiderchick

Johanna: Okej? =) ¨Det är absolut inte hemlighet vilken film det är, jag hade gärna skrivit, men sist jag outade en films handling så blev några läsare helt vansinniga och menade att jag pajjat hela upplevelsen. You see?=)/Spider

Sabina

Såg också den filmen för ett tag sedan, riktigt bra var den! Nu när du skriver det är det rätt konstigt att han gick hem som om inget hade hänt... Tänkte aldrig på det när jag såg den :p

Therese

OMG! Jag känner igen handlingen så väl men jag minns inte vad filmen heter!!!! Gaaaah, nu kommer jag aldrig kunna sova inatt.

Grynet mamma till lille Vidar

Sv: Nä inte man tycker ju det. Tog självklart upp det med min barnmorska på efterkollen så förhoppningsvis så slipper fler bli utsatta av sura BBsköterskor :P

Johanna

Om du inte fattade så var det ironi :P du vet skämt .. försökte härma din humor lite men jag lyckades tydligen inte XD hahahah

jessica

party pooper linje 123 kapad är det. varför går man hem och låtsas som inget liksom? sjukt wierd.

åsa

Tycker den filmen är riktigt bra.. Kan faktiskt till och med sträcka mig till att se den igen.

Ida

The taking of Pelham 123 för att vara korrekt. Ok, jag kommer få skit för att jag "outade" filmtiteln totalt. Men bra var den.. Men jag reagerade på exakt samma sak i slutet.. Hade jag varit med om ett gisslandrama så hade jag bett om poliseskort hem och sjukskrivit mig i ett halvår på Bahamas och gått i terapi för resten av livet..

Spiderchick

Johanna: Sorry jag är lite trög =)/s

Julia

Woohoo, jag såg också den filmen igår, skumt! Störde mig på att den korkhjärnan glömde köpa mjölk, som frugan så noga påpekade. Karlar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress