Spiderchick

Stan idag

Idag har jag och lilleman gjort stan med Jennifer och hennes son.

Mycket trevligt.

Jag försöker övertala Jennifer att börja blogga igen (ni är ju några som frågat efter henne). 

Jamenar man behöver inte lägga alls mycket tid på en blogg! Det enda man behöver göra är att sätta smeknamn på sina familjemedlemmar, tänka alla tankar som om dom vore ett inlägg, fota allt man ser samt känna en smula ångest när man inte har uppdaterat på fyra timmar.

Lätt som en plätt.


Goa Jennifer.

elli

Hej villa bara säga att jag precis har läst hela din blogg från första till sista inlägget. Så ja, jag har blivit beronde. Grattis till en till läsare

"Aut vincere, Aut mori"

Gosh är det så det är när man är professionell bloggerska? Jag har märkt av det i tidigare bloggar jag haft att man börjar tänka ut hur man ska skriva ett inlägg om en händelse men nu när jag mest vill skriva för läsa i framtiden så har den ångesten att uppdatera och skriva roligt släppt :) (Nu låter det som jag har varit känd, men det är inte alla som haft hela 12 unika besökare varje dag i en månads tid) maha!Glöm inte (som om du skulle göra det, pfft) at skriva hennes bloggadress så man kan kika in där senare :)Kram!

Carita

Lätt som en plätt, jaao :D

Erika

hahah, klockrent ;P

Emma madicken liberg

söt du e :)

Erica ung fru och tvåbarnsmamma

hihi, picture kommer ikväll=)Kram

Vanilla

Haha, så sant! :-DKolla förresten in hur söt en liten treåring var idag: http://byvanilla.blogspot.com/2010/02/fredag.htmlHoppas att du får en riktigt mysig helg!

Kram

Sofia

Härligt enkelt alltså :)

Härlig bild på dig :)

neao

Ja! Det är ju inga problem alls! :D

Anonym

Ja de e väl inga konstigheter alls :)

Linda

jag gjorde ett test på NE.se om vilken historisk person jag liknar. jag blev ulrike meinhof som inte hade något emot att råna en bank då och då... vore kul att se vad spiderchick blir för historisk person. testet går fort, typ 2 minuter ;)

keep on spreading crazyness!

Natha

Glom inte ocksa att man maste ha asikter. Om allt!

Cassandra

haha blogs for life =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress