Jag har aldrig upplevt något övernaturligt

Jag har aldrig varit med om något övernaturligt. Ever.

Det känns som att alla andra har varit med om något konstigt (typ sett ett rymdskepp landa i trädgården eller druckit en kaffe med di döda).

Men inte jag.

Jag kan baske mig förklara allt som händer i mitt liv. Varenda grej.

Är cheescaken helt plötsligt slut i kylen så är det minsann aldrig något litet spöke som har varit där och naffsat - nej tio gånger av tio är det jag själv som har ätit upp skiten. Och svarar min kille inte i sin mobil när man ringer så beror det tyvärr aldrig på att han har blivit kidnappad av utomjordingar.

Så himla trist.

Har ni varit med om något övernaturligt? I så fall - hur var det?Kommentera gärna!
mimiamelie

Så du kör en schulman... ;) äh, skämt åsido, detta ämnet är bland det som får folk att börja skriva kommentarer...

Själv har jag varit med om endel, speglar som börjar röra på sig (har ståltråd som fäste och inget ställe den kan haka upp sig på) , gardiner som hoppar ner från fästen som är ordentligt fastsatta, lampor som tänds och släcks... Säkerligen kan man hitta en "naturlig" förklaring, men tycker den andra sidan är lika naturlig den. Men jag tar det med ro, ser det mest som lustigt och trevligt att någon gör sig mödan att ge sig tillkänna.Blir intressant att läsa vad alla har varit med om! :)

2010-01-24 ♥ 11:41:32 » URL: http://www.mimiamelie.wordpress.com
Chelinka

Samma kväll som mina föräldrar var på begravning för min gammelmorfar så var jag ensam hemma. Stod i köket och leta efter gympakläder till gympan jag skulle på senare samma kväll.

Mitt under alltihopa hör jag hur någon går över vardagsrums golvet (det golvet knakar när man går på det), går och ser efter vad det är och precis när jag kommer in i rummet kommer det en kraftigt kall vind som nästan slog omkull mig!

På 5sekunder var jag ute ur huset.

2010-01-24 ♥ 11:43:30 » URL: http://chelinka.blogg.se/
Miss P

Där jag tidigare bodde var det alltid ett jävla liv på undervåningen när jag var på övervåningen. Trots att jag var den enda som var hemma. Typ som när man ska ta ut en kastrull som givetvis står allra längst in och man råka visst riva ner alla lock dessutom. Sen smällde det alltid i dörrarna som om någon gick in och ut.Men det var inte så farligt. Efter ett tag blev man van och la inte ens märke till det längre.

2010-01-24 ♥ 11:51:53 » URL: http://dreamsdonotend.blogg.se/
tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

När jag var mindre bodde jag med mamma i ett hus. Och när vi renoverade började konstiga saker hända.Bland annat började våran hund morra och titta mot besticklådan. Då hördes det ett rassel och när jag öppnade lådan var alla bestick på olika plats i lådan, istället för den vanliga sorteringen så att säga.Sedan hörde jag min mamma gå ner för trapporna på natten. (Hon brukade göra det och ta en "mitt-i-natten-cigg" ..)Så jag vaknar, går ner för trappen, hör hur hon sätter igång fläkten i köket. Men när jag kommer in i köket är ingen där.Så jag går upp igen och då ligger hon i sin säng och sover.Oförklarligt, yes. Sedan har toaletten spolat flera gånger av sig själv.Men nu bor vi inte där längre, tack och lov.

2010-01-24 ♥ 11:53:13 » URL: http://tobys.se
Spiderchick

COOOOOOOOOOOOLA greer!! =) Som sagt varför händer det där aldrig mig??? =(

2010-01-24 ♥ 12:06:00 » URL: http://spiderchick.blogg.se/
Marie

http://varlensbasta.blogg.se/2010/january/helt-galet.htmlJag spammar inte, utan jag skrev ett inlägg om min övernaturliga upplevelse, och tänkte att det är lättare att länka till det inlägget än att skriva om allting här.. Det skulle bli himla långt!

Sköt om dig Spider!

2010-01-24 ♥ 12:10:09 » URL: http://annasmammamarie.wordpress.com
Anonym

Well ...att klämma ut tre fantastiska ungar känns rätt övernaturligt meees mees, jag vet jag är töntig nu men annars, jo, lite spooky smågrejer händer väl ibland men det ser jag som naturligt snarare än övernaturligt. På hela en liv så borde det ju hinna hända en del konstigt och knepigt, det känns ju mer övernaturligt att det INTE skulle göra det på ett helt liv.blabla hoppas du fattar vad jag menar.Som exemplet med Charlie. Är det inte mer konstigt om barnen aldrig råkar jollra till så det låter som ett riktigt ord än att det råkar hända? jag menar, de hinner jollra en hel del strunt också :-) osv.

2010-01-24 ♥ 12:10:46
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Det är jag som leker anonym här ovan ;-)

2010-01-24 ♥ 12:11:16 » URL: http://beckahbitch.se
Lena

Jag har träffat ett spöke en gång..orkar inte skriva om historien men är du nyfiken kan du läsa här:http://lenaskrypin.bloggagratis.se/2009/01/25/1322377-update/

2010-01-24 ♥ 12:11:43 » URL: http://lenaskrypin.bloggagratis.se
Anna

Jag har aldrig upplevt nagot heller faktiskt, och jag ar inte saker pa om jag tror pa overnaturligheter. Men det kanske ar darfor det ar sa himla intressant att lasa om? Tycker jag i alla fall ;)

2010-01-24 ♥ 12:13:37 » URL: http://annachris.blogg.se/
Linn

Hm, jag själv har inte varit med om något övernaturligt men det har min morfar och mormor. När de var lite yngre än de är nu så bodde de på en bondgård. Det var natt och mormor och morfar låg och sov. Mitt i natten sen så vaknar mormor av att det är ett väldigt skarpt ljus som skiner in genom ett av somrumsfönstren. Hon vaknar ju såklart, men morfar vaknar aldrig lätt. Hon stiger iallafall upp ur sängen och kikar ut genom fönstret. Ljuset kommer från gärdet, men det är så skarpt så det är svårt att se vad det är. Sen försvinner ljuset bara.

Morgonen därpå så berättar hon allt om ljuset på gärdet för morfar och han går ner till gärdet och kollar vad som kan ha hänt. När de kommer dit så ser de att det är cirklar av gulnat gräs placerade i en rund ring på gärdet. Morfar har alltid sagt att gräset såg ut som om de fått för mycket solsken, sånt bränt gräs.

Han berättar denna historia nån gång per år kanske. Han tror att utomjordingar stannade där för att tanka, för tydligen skulle det gå nåt magnetiskt fält vid den platsen eller något som skulle ge dem någon form av bränsle. Cirklarna finns inte kvar där iallafall, jar har vart och kollat.

Förmodligen så har morfar kryddat den här historien litegranna, men det är några fler som pratat om den, men det mesta är säkert båg. Men who knows! (haha nu blev det lite långt)

2010-01-24 ♥ 12:24:48 » URL: http://trashkitten.blogg.se/
Sofia

Jag vaknade mitt i natten en gång när jag var liten när vi var i Stockholm och såg då ett spöke eller något sitta på min syster. Vad jag minns tittade jag på det ett tag och somnade sedan om.Annars så hörde jag andetag och kunde ibland känna mig iaktagen i mitt rum hos mina föräldrar, men det har aldrig känts hotfullt så det har inte var något att bry sig om.

2010-01-24 ♥ 12:26:54 » URL: http://anopendiary.blogg.se/
sofia

mina föräldrar berättade ganska nyligen för mig att jag frågade dem när jag var runt 4 år varför det gick döda människor genom väggarna i mitt rum! inget jag mins själv men jag var tydligen inte rädd utan ville mest veta vad de gjorde där....konstigt....

2010-01-24 ♥ 12:30:06 » URL: http://sofianilsson.wordpress.com/
Emma says style, love & rock and roll.

näe, ingenting... fan vad tråkig man känner sig.

2010-01-24 ♥ 12:38:19 » URL: http://emmasays.blogg.se/
Marlene

Jag och mina vänner var utomlands och bodde på ett ganska sunkigt hotell. Detta var 2:a natten och vi hade inte druckit mer än en eller två drinkar eftersom det blev för hårt kvällen innan.Jag sover vanligtvis genom ALLT. 3:e världskriget hade kunnat härja utanför mitt fönster och jag hade inte märkt något!Men, den här natten vaknade jag runt 3 av att jag frös något jäävulskt. "Dum jävlar!!" tänkte jag om mina kompisar. Har de dragit på aircondition för att skapa en igloo?! Men det var lite konstigt... jag hörde den inte....Jag öppnar motvilligt ögonen för att gå upp och stänga av aircon.

Möts då av en blick som får ger mig en isbit i magen och gör mig helt paralyserad, jag kan inte röra mig. En man, en europe i 35 års ålderna står lutad över mig och bara stirrar på mig. Jag fullt medveten om att jag tror på spöken och tror att jag hallucinerar vilket gör att jag blundar och försöker få bort "drömmen", när jag tittar igen står han fortfarande kvar och stirrar på mig. Jag får ingen bra känsla av honom och hans energi är så jäkla intensiv. Jag drar täcket över huvudet och börjar grina lite tyst, det är någon bredvid mig, och det är INTE en levande människa.Plötsligt börjar kompisen i sängen bredvid gallskrika... "TÄND LJUSET! TÄND LJUSET!!! DET ÄR FÖR FAN NÅGON I RUMMET!"poff borta... vi varken såg eller hörde något under de 2 sek det tog oss att tända ljuset. När jag hade tänt min lampa säger min kompis."Marlene, det stod för fan en man lutad över dig.. och han hade något i handen bakom ryggen...."

2010-01-24 ♥ 12:43:07 » URL: http://thedoll.webblogg.se/
Tänkte bara

En gång skulle jag sova över hos min bror. Han och tjejen trodde att dom hade ett spöke i lägenheten och det trodde inte jag på. Det finns förklaringar till allt var min tanke.

Jag ligger i bäddsoffan i vardagsrummet och försöker somna när jag hör att någon kommer in i rummet.

Rummet låg i dunkel så jag kunde urskilja detaljer som fåtöljen och bordet, lampan, osv.

Men jag såg ingen.

Jag tänkte, om det nu är ett spöke ska jag hålla mig alldeles lugn och inte vara rädd för då kan man skrämma bort dom hade jag hört av dom som tror.

Jag låg alltså där och lyssnade och stirrade så lugnt man nu kan stirra.

Stegen går fram till fotändan av soffan och går sakta upp mot huvudkudden.

Nu känner jag verkligen en närvaro i rummet.

Sakta går stegen upp mot huvudkudden och jag stirrar som en tok utan att se något.

Sen tog rädslan över och jag blundade och tänkte "stick förihelvete stick!"

Då försvann det.På en familjemiddag ett tag senare berättar jag historien som en rolig grej och då ser jag att min andra bror som varit ägare till lägenheten innan, sneglade på sin fru och hon nickar nästan obemärkt tillbaka.

2010-01-24 ♥ 12:44:53 » URL: http://tnktebara.blogspot.com/
BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Du förresten, du måste uppdatera den lilla skärmdumpen inne på bloglovin för man känner inte igen din blogg nu och det är skitirriterande ju :-)

2010-01-24 ♥ 12:47:55 » URL: http://beckahbitch.se
FREJA

Häromdagen låg min syster i sin säng och såg på tv. När hon stängde av den skrek hon till. Jag springer in på rummet och hon skakar. Hon hade sett en man i tv'n. Skumt, tänkte jag och kramade om henne. Sedan gick jag ut till vardagsrummet och glodde på tv en stund. När jag stängde av den såg jag också en man i tv'n. Dagen efter berättade jag det för mamma och hon frågade hur han såg ut. Flintskallig, glasögon, medelålders och lite småknubbig. Min syster hade berättat precis samma sak för mamma! Så jävla obehagligt.

2010-01-24 ♥ 12:49:26 » URL: http://stockholmsfreja.blogg.se/
Elin J

Huset jag växte upp i var jättegammalt och skumma grejer hände hela tiden. Bl a hade mina syskon en tendens att svimma då och då på exakt samma ställe i köket, skuggor som inte hörde hemma föll in i rum där sånt var omöjligt osv osv.Men ett otroligt tacksamt hus att leka anden i glaset i. När jag sedan började studera på högskola var dte ute i ingenstans, på ett nedlagt äldreboende där konstigheterna fortsatte. Utanför mitt ateljéfönster kunde man då och då se en ensam flicka gunga, sent på natten och saker ramlade ner från bord och väggar titt som tätt. Musik gick inte heller att spela hur som helst, spelade man hårdrock på för hög volym sänktes volymen av sig själv. Skitläskigt för en nattuggla som jag själv som ofta spenderade många nätter ensam på skolan.

2010-01-24 ♥ 13:00:56 » URL: http://orchidpussy.blogspot.com
Molly

Jag har en låtsaspappa jag snackade med när jag var liten, bara jag såg honom och nu i tånåren såg jag en bild på min mormors avlidne pappa och det var han är min låtsaspappa... skumt...

2010-01-24 ♥ 13:17:05 » URL: http://not4u.net
malin

Jo det du. Jag föddes som döv i en familj där alla är döva. Gick i dagiset, skolan för döva. Där alla vi använder teckenspråk. Då var det ÖVERNATURLIGT att ni alla kunde höra allt och prata med munnen!

Stod alltid i väntan på spårvagen fascinerad av er alla som kunde höra spårvagnen komma utan att det syns.Det behöver inte vara ufo o sånt, något kan vara övernaturligt på sitt sätt. ;)

2010-01-24 ♥ 13:27:01
Marshmallow

http://www.spokwebben.se/default.asp?pageID=2&storyID=772Jag skickade in min historia till spökwebben för ett tag sen :)

2010-01-24 ♥ 13:27:30 » URL: http://faile.blogg.se/
josefine

ne, jag önskar det men det har jag fanimig inte. jag vill ju också tro på spöken! det är dock väldigt svårt när man adlrig fått något "bevis". fan.de väljer bara ut några stackare som får tro på dem. det är åtminstone min teori.. sen om den inte stämmer är det väl inte mitt fel.

2010-01-24 ♥ 13:37:17 » URL: http://differentreflections.blogg.se/
Mr Show

niceeeee hehhe skit nicefölj gärna gbg's roligaste komedi blogghttp://mrshow.blogg.se

2010-01-24 ♥ 14:30:53 » URL: http://mrshow.blogg.se/
Lis

Vad många grymma kommentarer om det övernaturliga! Kan du inte välja ut dina favoriter och klistra in i ett nytt inlägg? :)Puss på spider, puss på skrutt /Lisen

2010-01-24 ♥ 14:50:47 » URL: http://cinnilo.blogspot.com
pelle

Äh, folk drar nog alla möjliga överdrivna slutsatser när de får chansen.

2010-01-24 ♥ 14:58:17 » URL: http://pellespersonliga.se
Babbi - Bloggdesigner [Ny design ute nu!]

Här är det också dåligt med sådana upplevelser, dock mkt dejavu istället.

2010-01-24 ♥ 14:59:50 » URL: http://babbidesign.blogg.se/
Isabel

Jag har alltid varit intresserad av det andliga och upplever saker nästan varje dag. Jag tror att du visst har upplevt saker, många gånger men att du bara inte har lagt märke till dom innan. Öppna ögonen och titta närmare! :)

2010-01-24 ♥ 15:22:14 » URL: http://stenmagi.blogg.se/
Eve

hmm.. övernaturligt vet jag inte om man kan kalla det, men när jag var liten hade jag en kanin, på somrarna hade vi honom alltid ute i en bur. En dag var jag inne på toan där fönstret var öppet, jag tyckte plötsligt att det började lukta rök från fönstret, som om att det brann någonstans. Jag gick då ut och vad mötte jag då om inte en liten glad, skuttande kanin? Han hade rymt ur sin bur. Hade jag inte gått ut just då så hade jag nog inte sett honom mer i det här livet. Hur stor chans på en skala var det liksom??

2010-01-24 ♥ 15:32:15
Anonym

Jag tackade nej till tårta en gång. Det var verkligen övernaturligt! Kan än idag inte förklara vad som hände denna mystiska kväll.

2010-01-24 ♥ 15:35:40
Petra

Jag jobbade som lägerledare på en gård mitt ute i ingenstans nere i Småland och på den lägergården hände det en hel del som vi inte kunde förklara. En dag när alla ledare, förutom jag och en till, var iväg med alla kidsen såg vi hur två damer kom gåendes på vägen upp till huset. Vi kände inte igen dom alls och gick ut för att hälsa. När vi kom ut fanns det ingen där...tog oss max tio sekunder att gå ut och det fanns ingenstans att ta vägen, är väldigt öppet runt den gården.När jag bodde hemma hos mamma och pappa händer det saker hela tiden som jag inte kunde förklara, jag kände mig iakttagen väldigt ofta, ibland kändes det som två olika energier varav den ena var väldigt negativ. Det var många gånger jag kände hur någon stod vid sidan av min säng och såg på mig, vissa kvällar kändes det lugnande, andra kvällar skrämde det skiten ur mig och jag vågade inte sova.

2010-01-24 ♥ 15:57:34 » URL: http://jotjena.blogspot.com
janina

jag älskar din blogg. titta gärna in på min www.janinaaahelin.blogg.se

2010-01-24 ♥ 16:03:43 » URL: http://janinaaahelin.blogg.se/
Lina -Zooda-

Jag tror faktiskt det beror mycket på vad man tror på och inte tror på. Alltså jag tror inte ett dyft på övernaturligt utan tror på vetenskapen, därför upptäcker jag aldrig något övernaturligt eftersom jag alltid kommer på någon naturlig förklaring för det.Kanske lika för dig? :)

2010-01-24 ♥ 16:11:00 » URL: http://zooda.blogg.se/
Lina

Detta har absolut inget med det här inlägget att göra.. jag ville bara säga att nu ser jag också den nya designen och jag tycker att den blev skitsnygg! :)

2010-01-24 ♥ 16:40:38
Anonym

Vi var 7 tjejer som jobbade på Kreta i förra sommaren. Vi bodde tillsammans i ett hus. På nätterna vaknade vi alla av att det smällde i köksluckor och dörrarna inomhus, det gick från ett rum till ett annat. Det brukade börja i en garderob, sen gick det vidare in i sovrummet, vardagsrummet och till sist köket innan det slutade. Vi skrek högt att "vi vet att du är här, snälla lämna oss ifred" men det blev i princip bara värre. Det höll på längre på nätterna och vi kunde till slut inte sova. Det var en skum upplevelse.

2010-01-24 ♥ 16:52:13
Julia

Hårblåsen spökade lite förrut några tidiga morgonar. Jag vakna alltid av den och jag lyssnade aaaas-noga efter vad det var för ljud, och det var tamejtusan hårblåsen! Alla sov, och när jag klev upp på morgonen frågade jag pappa om det möjligtvis var han som använt den. Men han hade trott att det var jag... men det kanske inte var något övernaturligt, kanske bara nån av katterna blåste håret lite. :)

2010-01-24 ♥ 16:53:54
amanda

En gång när vi var ute och åkte bil på en väg mitt ute i ingenstans (det var skog på varsin sina om vägen och det var typ 2-3 mil till närmsta hus) såg vi en.. typ tant med annorlunda kläder och utseende som drog på en släde med massa figurer och tomtar. Hon var skitblek och såg bara annorlunda ut, och drog inte en min i ansiktet. Bara hon var lite övernaturlig.

Sen när vi åkte hem igen, på samma väg, stog de där figurerna och tomtarna lite här och där på vägen. Lite skumt.Sen för ett tag sen knackade någon på min vägg 23.40 (prick!) varje natt i en vecka, sen slutade det.

2010-01-24 ♥ 17:15:49 » URL: http://bondlurkius.blogspot.com
pubes

När jag var.. 14 eller nått och hängde på byn sent om nätterna så såg jag och mina kompisar en farkost i himlen. Det såg ut som en stjärna som rörde sig. Det var inget flygplan, för det var för högt upp för det och dessutom blinkar flygplanens lampor. Fick senare reda på att det förmodligen var en sattelit jag såg. Men det är det enda "övernaturliga" jag sett! ;)

2010-01-24 ♥ 17:16:15 » URL: http://pubes.blogg.se/
Emma

Jag tror att det beror på om man är mottaglig eller ej för sådana saker... Jag har varit med om rätt många oförklarliga saker i mitt liv men jag är livrädd för att se eller uppleva något igen =P Men så är jag också en liten mes...

2010-01-24 ♥ 17:27:15 » URL: http://akeroe.blogg.se/
Evelina

Min mormor brukar hälsa på hemma hos min morfar lite då och då, men det är bara trevligt (:

2010-01-24 ♥ 17:38:46 » URL: http://fifie.blogg.se/
JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOGNä. Inget speciellt.Om man inte räknar när jag var 4 år och låg i mammas och pappas säng och helt plötsligt började prata fullt tydligt på ett helt annat språk som ingen av dem kände igen.... i 30 minuter....

Klart och tydligt - inget påhittat.Jag skrämde i alla fall tydligen skiten ur mina föräldrar. Haha.2010-01-24 ♥ 18:02:31 » URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Emelie Ohlsson

Jag tror inte på övernaturligt trots jag själv sett en flicka i mitt rum när jag var ungefär 14, hon var så otroligt verklig och jag får sjuk gåshud bara av att tänka på det. Dock försöker jag tänka på det som att jag hallucinerade men det är svårt när man kände sig så vaken, haha!

2010-01-24 ♥ 19:19:38 » URL: http://emelieohlsson.blogg.se/
Karin

Bor i ett vääldigt gammalt hus, så för kanske 3 år sen var jag o mina syskon hemma på nedervåningen och helt plötsligt låter det som om någon kastar ett bowlingklot i golvet på övervåningen, dock ingen där! Sen brukar vi höra fotsteg, naglar som skrapar efter väggar och dörrar som öppnas. :P

2010-01-24 ♥ 19:56:40 » URL: http://chaarin.blogg.se/
I

Det händer lite småcreepy saker då och då tycker jag... Min syster och min farfar, som är död, är födda på samma dag med 60 års mellanrum. En syster/farfarfödelsedag satt mamma, pappa och syster i vårt kök och fikade. Pappa nämner att "om farfar hade levt i dag hade han fyllt si och så mycket". Sekunder efter han sagt det slår en klocka i vardagsrummet. Det var en väggklocka som pappa ärvde från farfar när han dog, och den hade inte varit uppdragen på månader. Farfar ville väl säga grattis! :)

2010-01-24 ♥ 20:07:48
Annikasan

Nix, inget övernaturligt här inte. Eller jo förresten, anden i glaset har funkat. Vi var typ tolv och frågade vilka i mitt hus som hade fått mens. Då gick den till alla tjejer som fått det, samt Ana. Vi ba, Ana?! Vem är Ana? Sen kom vi på det, mamma heter Anna. Det var stort att anden tänkte ett steg längre än vi.

2010-01-24 ♥ 21:13:46 » URL: http://annikasan.blogg.se/
Malin

Spoken hittar jag inte sa ofta (tyvarr) men daremot hander det lite smaskumma saker hela tiden som att jag kan vakna 3 pa morgonen vanda pa mig, och titta pa mobilen, som precis nar jag tar i den borjar ringa, men ar pa ljudlos, men eftersom jag haller i den precis da sa ser jag ju pa skarmen att det ringer! Men varfor visste jag att det var dags att vakna?! Eller nar jag har ont i orat och sager till basta kompisen i ett helt annat europeiskt land "usch det gor sa ont i-" och hon sager "orat?! jag med!!" ??? Hur hander sant? Hjarnspoken!!

2010-01-25 ♥ 00:52:44 » URL: http://piccadillytears.blogg.se/
furman

Min jobbkollega som har båda fötterna på jorden, låg över en natt på Vadstena klosterhotell. Hon vaknar mitt i natten av att hon hör dörrhandtaget dras ner men tänker att hon låst så det inte är någon fara. Det är väl bara någon som tar i fel dörr? Men då hör hon fotsteg från dörren och mot sängen där hon ligger. Hon blir iskall av skräck. Och värre blir detm nu står någon över henne och trycker ner henne i sängen det känns som om någon håller fast hennes handleder och över bröstet är samma tyngd som om det satt någon på hennes bröstkorg. Hon är nu helt förlamad i hela kroppen, totalt oförmögen att ens röra på benen. Sedan försvinner trycket, fotsteg mot dörren, dörrhandtaget som dras ner och så är det åter lugnt igen. sakta kan hon åter röra på sig igen. Min kollega är verkligen ingen fantasifull person som hittar på saker och hon talar ogärna om det, förutom när jag tjatar på henne att jag vill höra igen, hehe!

2010-01-25 ♥ 09:41:52 » URL: http://outwitter.blogg.se/
Frida

Till Furan.

Det var nog maran som red henne. Det där har jag också varit med om och för i tiden sa man att det var maran som kom och red en när man har såna där drömmar när man vill bort men inte kan röra sig.

2010-01-25 ♥ 12:31:36 » URL: http://nude.blogg.se/
Only Me

I min lägenhet hände massa mkt konstigt under många år.

De mest obvious: Ljus tändes och släktes, dörrhantag vreds om så att dörrar öppnades, saker som varit försvunna länge hittades på öppna ytor, böcker flög ur bokhyllor , gestaleter visade sig.

Annat: konstiga ljud, känslor och lukter som ev. kan vara inbillning.

Allt det har nu försvunnit sen några år.Kanske var jag bara schizo ett tag?

2010-01-25 ♥ 18:02:44 » URL: http://onlymememe.blogspot.com/
Only Me

En annan sak som jag dock inte anser som som "övernaturlig", bara konstig:Natten min Bror tog sitt liv vaknade jag vid 02-03 av en dröm: "När man skulle hänga ngn förr så skulle snaran vara tvinnad 13 varv för otur." Jag somnade om bara minuter senare.

Han hittades sen dagen efter. Han hade hängt sig så klart.

Tidpunkt för död? You know it...

2010-01-25 ♥ 18:11:31 » URL: http://onlymememe.blogspot.com/
astrid

Ser folk i mitt rum hemma hos mamma och pappa, men aldrig i min egna lägenhet. Tack och lov. Hade inte vågat sova helt ensam annars.

Tror egentligen inte på det (hjärnspöken måste det ju vara), men tycker att det är lite skumt att jag bara ser folk och känner obehagliga vibbar i vissa rum eller hus.

Jaja störd brain.

2010-01-26 ♥ 00:32:26 » URL: http://usetheforce.blogg.se/
cicci

i mitt föräldrahem så fick jag alltid en konstig känsla. det kändes som någon stod och tittade på mig någonstans, jag kände mig iakttagen i vissa rum. jag behövde inte vara ensam hemma, utan bara ensam i rummet. och sen jag flyttade hemifrån har jag inte känt så.sen har min pojkvän berättade att i lägenheten han bodde i med sitt ex så spökade det tydligen. han hade vaknat mitt i natten av att hans ex skrek för det tydligen hade stått någon lutad över henne och tittat på henne. sen kunde man höra någon gå i hallen, men det var aldrig någon där.sen där min pojkvän bor nu så tänds och släcks lamporna titt som tätt i hans vardagsrum. senast i går när vi satt där och tittade på film så tändes en lampa som stod i ett hörn och typ 30 sekunder senare släcktes den.

men jag blir inte rädd. jag tror på spöken, men jag tror inte dom vill något illa. :)

2010-01-26 ♥ 18:39:11 » URL: http://ciccidahlgren.devote.se
frida ljung

Det mest övernaturliga som hänt mig hände idag! Min kompis hade köpt en sten som man ramlade av nör man höll i den! Den var antagligen formad på nått sätt som påverkade nervsystemet, men så fort man klämmde på den tappa man balansen och jag föll framåt, min kompis bakåt. Jag måste ha en sån! :D

2010-01-28 ♥ 17:36:50 » URL: http://fridaaljung.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback