Mardröm

Stinas besök idag var väldigt mysigt. När dom hade åkt hem bestämde jag mig för att gå till Willys och handla med lilleman. Smart. Väldigt smart.

NOT!

I den milslånga kön till kassan besannades nämligen min värsta mardröm - lillen vaknar i sin vagn och får ett raseriutbrott upphöjt till hundra. Alla tittade! Men gud han väcker ju di döda, frustade någon (tror jag).

Vad göra? Lämna kön som jag stått och stampat i under nästan en halvtimma? Ta upp lilleman i famnen för att sedan packa upp varor samt betala med fötterna? Stoppa barnvagn och bebis under armen och tränga mig före på något omärkbart sätt? Akut lägga ifrån mig alla varor och springa hem för att sedan leva fredagen i svält och misär?

Nej.

Jag slopade samtliga ovan alternativ och försökte istället med intensiv tankeöverföring att tysta lilleman. I höjd med kassan lugnade han så äntligen ner sig och somnade om.

Pjuh!

Så här mycket har jag inte svettats sedan jag spelade Partille handbollscup i slutet på 90-talet.Jag, min röda räv och mina fingrar.


Kommentera gärna!
Linda

Vilken pärs!! Tur att intensiv tankeöverföring fungerar ibland ;)

2010-01-29 ♥ 18:36:10 » URL: http://lindaq.se
milla

Är själv inte framme i rätt fas till att bilda familj, även om tankarna ständigt finns där. Ville bara berätta att din blogg är en underbar läsning och en avslappning mot många andra mammabloggar. Alla "problem" får du att låta enkla och synen på motgångar förändras när man läser hur du tacklar din dag. Du har verkligen en toppenbra blogg och många tråkiga dagar har du fått mig att skratta riktigt mycket!

2010-01-29 ♥ 18:56:00 » URL: http://millahelen.blogg.se/
Malin

Aww later som att han helt enkelt bara formedlade sin ilska till och over de ovriga koande som uppenbarligen tog alldeles for lang tid pa sig. Bra jobbat av honom att gasta igang farten pa dem lite tycker jag! Jag tanker lata mig inspireras av honom nasta gang jag koar och helt enkelt inte lugna ner mig forran jag kommit fram. Han borde skriva en bok den dar killen! "Nar minispindeln handlar" tycker jag kan vara forsta kapitlet.

2010-01-29 ♥ 19:24:57 » URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Fia

Känner igen det där!! Tur att han lugnade sig så du fick hem varorna med ... fredagsmyset (?) =)

2010-01-29 ♥ 19:43:18 » URL: http://fiaeklund.blogspot.com
Mona

Men....vad är det med folk där du bor?

Sådana gånger låter man stressade småbarnsmammor gå före, så är det bara.

Lite skrik får omgivningen tåla, alla har vi varit och/eller haft barn själva.

2010-01-29 ♥ 19:56:59 » URL: http://kimp.blogg.se/
pubes

naaw, poor thing =/ men vet du, jag har funderat på en grej. när jag är på nån stormarknad och står i kön och hör personen framför/bakom mig få panik över att deras unge inte slutar skrika, skulle dom bli glada eller arga ifall jag gick fram och började prata med deras unge? reagerar den inte på mamman/pappan lär den ju reagera på en främling för att det är nått annorlunda som händer liksom? okej, bebisar är det lite svårare med, men en äldre unge borde det funka på tycker jag? vad tror du? skulle du bli arg om nån kom fram till dig och pratade med din skrikande unge (alltså när spiderbaby blivit äldre) i ett snällt försök att han ska lugna ner sig? eller skulle du ta det personligt som att jag nedvärderar dig som mamma?

2010-01-29 ♥ 19:58:27 » URL: http://pubes.blogg.se/
anna!

jag tycker alltid så synd om föräldrar med barn som totalvägrar och kör igång ett litet världskrig mitt i en affär. häromdagen såg jag en pappa med son till bihang i affären som tokskrek och grät. pappan var knallröd i ansiktet, men vad har man egentligen att skämmas för? alla vet väl att barn skiter i var de är? är de missnöjda så visar de det. hejja dig som inte gav dig!

2010-01-29 ♥ 20:15:51 » URL: http://porsfyr.blogg.se/
Erika

Jag hade nästan likadant igår. När jag bestämde mig för att ta tåget till Willys där sambon skulle hämta upp oss efter jobbet. Minsta trollungen (1,5) skrek som en galning hela tågresan, ca 20 min. Somnade sen i vagnen som tur var, men vaknade sen i kassan och fortsatte skrika. Samtidigt som sonen får tag i förpackningen med pastasallad. Locket öppnas och sen är det pastakladd överallt. Snacka om tålamodstest ha ha. Och ja, det blev pizza för oss med:)

2010-01-29 ♥ 21:24:55 » URL: http://erikamedfamilj.blogg.se/
Emma

Och det var inte en enda vänlig själ som lät dig gå före i kön?

Vilken nervpärs! Hoff, du gjorde det bra som kom levande ur affären. Själv tror jag att mitt hjärta hade sagt hejdå.

2010-01-29 ♥ 22:07:26 » URL: http://dagarnamedem.blogg.se/
Emma

Det lät ju mindre roligt... Fast du är rolig när du förklarar om det är till någon tröst =P

2010-01-29 ♥ 22:29:40 » URL: http://akeroe.blogg.se/
P O P P Y

Man kan verkligen inte låta bli att älska dig och din blogg! Har en liten "lista" med bloggar jag följer, i Favoriter, och när jag kommer till SPIDERCHICK ler jag stort för mig själv, ännu större när jag läst ett nytt inlägg! Tack för att du förgyller min dag!♥

/Poppsan

2010-01-30 ♥ 00:37:58 » URL: http://poppysworld.blogg.se/
Joakim - STORBLOGGAREN

Haha åh nej! Jag har varit med om liknande situationer med mina brorsöner. Det värsta är ju folk som blir sura. Det är ett BARN, det är sånt de gör. Haha! :)

2010-01-30 ♥ 04:30:53 » URL: http://storbloggaren.blogspot.com
Marie (Elsa och Greta)

Usch, sådär har jag haft det några gånger men då har lillan minsann INTE somnat om utan fortsatt skrika. Panik panik hos morsan. Dessutom har folk alltid tyckt och tänkt så mycket "hon är nog varm/hungrig/bla bla" fast att hon just bara vaknat och borde sova lite till. Irriterande när folk tar saken i egna händer och börjar pilla på henne....Jag är väldigt känslig mot gråt och vill ta upp dem direkt men som du säger så är det inte så lätt när man står i kön. Hemskt hemskt.2010-01-30 ♥ 09:18:40 » URL: http://kantarellsa.blogg.se/
sarah

snyggaste tröjan! jag skulle köpt den häromdagen men ångrade mig i sista sekund. mycket dumt eftersom det var fet rea på den!! BORDE KOLLA UPP OM DEN FORTFARANDE FINNStack för en sketasköj blogg!

2010-01-30 ♥ 19:27:15
Malin

Äsch, jag har jobbat i en ganska stor mataffär i några år, och folks barn gråter/skriker alltid. Inte så mycket att göra åt och ingen störs särskilt mycket över det. De flesta vet (på ett ungefär iaf) hur barn kan vara och låta, och så länge det inte är en trotsig fyraåring som klättrar överallt och förstör grejer är det ingen som blir sur, jag lovar.

2010-01-31 ♥ 14:19:35

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback