Kul tävling!

Yes!

Nu har du har chansen att vinna en helårsprenumeration av din favvotidning.

Gå in på den här sidan och gör testet för att se vilken tidning som passar just dig bäst. Lämna sedan en kommentar under detta inlägg vilken tidning "du blev" samt en kort motivering till varför just du ska vinna.

En person vinner alltså en (1) helårsprenumeration.

Sista tävlingsdag är söndag 25/7 och jag meddelar vinnaren 26/7.

Skulle testet mot förmodan bli en tidning som egentligen inte alls passar dina intressen - ja då går det bra att välja något annat magasin under fliken "våra magasin" (men berätta ändå vilken tidning du blev) (jag blev King) (identitetskris?).

Tävla på!

 

 

TÄVLING AVSLUTAD!


Kommentera gärna!
jelena

Haha, jag blev Nostalgia. Ingen aning om vad det är för tidning men tydligen är mitt motto "det var bättre förr". Fint :) Annars hade jag gärna velat ha en prenumeration på tidningen Stuff. Den verkar sjukt cool! :)

2010-07-19 ♥ 16:26:05
jelena

Åh just det. Varför ska jag vinna? Varför inte liksom?

2010-07-19 ♥ 16:27:10
Sabina

Jag blev Måbra :P

Men jag vill hellre ha en prenumeration på Vecko-Revyn :DJag ska vinna för att jag är en fattig student som inte har haft råd att prenumerera på en tidning på 5 år.

2010-07-19 ♥ 16:31:50 » URL: http://sabinabakar.blogg.se/
tina

Jag kämpade för att bli någon typ av veckorevyn-solo-aktigt. Jag blev båtmagasinet. En typisk kryssare var jag visst. Jaha..Där ser man

2010-07-19 ♥ 16:40:54 » URL: http://pallabralla.blogg.se/
Emmelie

Haha. Jag fick fiskejournalen.. Kanske inte min tidning direkt men va sjutton bättre det än ingen prenumeration alls. annars vore SOLO kul o vinna. Jag sak vinna eftersom jag sa upp min SOLO och veckorevyn prenumeration nu när jag fick min son Melker för 2 veckor sedan. Tänkte minska onödiga utgifter när man går på föräldrapenning, och då slopade jag det så jag kan lägga dom pengarna på annat! typ blöjor, mammafikor, nytt topplock ;-) osv BTW i love your blogg, it makes my day everyday!

2010-07-19 ♥ 16:41:34
Evalotta

Jag blev veckorevyn! Inte förvånad egentligen!;)Jag skulle bli så nedrans glad av att vinna detta,jag köper ALDRIG tidningar,aldrig aldrig,det är för dyrt! Heltidssjukskriven som jag är så lägger jag mina pengar på de allra nödvändigaste...som tyvärr tidningar inte är:( Säkert 1 år sedan jag köpte en tidning...och tänk lyxen att få hem veckorrevyn i brevlådan under ett helt år?! UNDERBART!:)

2010-07-19 ♥ 16:43:56 » URL: http://janeva.blogg.se/
Cornelia

Jag blev teknikens värld, och det stog att jag var fascinerad av all teknik och att motorer var mitt största interesse sedan barnsben eller nåt..?? hahaJag vill dock vinna en helårsprenumeration på PRO Hockey, fyller nämnligen år nästa vecka, och det skulle vara den perfekta pressyn till mig själv. Så man hänger med i allt roligt liksom. Då skulle jag bli svinigt glad, för då vet man ju att man får en riktigt bra present! :))

2010-07-19 ♥ 16:44:01 » URL: http://aiilenroc.blogg.se/
F

Jag blev Veckorevyn! Hur kul som helst, läste VR från att jag var 12-20 när jag började plugga och pengarna tog slut. Nu läser jag inte en tidning förutom på internet. Vore så roligt att ta upp min gamla relation med älskade Veckorevyn, det är nästan lika nostalgiskt som Kamratposten!

2010-07-19 ♥ 16:47:50
emmylish

"Du är en Antik & Auktion. Du är en samlare av stor rang och det är inte sällan som du behöver koppla in ett släp för att få hem lördagens fynd. Vissa kallar dig dammig, själv älskar du när tiden står stilla. Vissa säger 1,2, 3…du säger 1:a, 2:a och 3:e. Såld."Nog för att jag är en sucker för inredning, men just Antik & Auktion har nog aldrig lockat mig. Jag är mer för nya grejer även om loppisar kan vara riktigt kul :)Skulle hellre vilja ha tidningen FOTO eftersom jag precis fått en systemkamera så det skulle vara trevligt med lite tips på hur man tar bra bilder och redigerar bra, speciellt med tanke på att jag ska fota en väns bröllop om två veckor och SÅ bra bilder tar jag inte än :P (det blir bra inför framtida fotouppdrag)

2010-07-19 ♥ 16:55:02 » URL: http://emmylish.blogg.se/
frida

Haha, jag blev Kalle Anka! Tydligen tycker jag att byxor är överreklamerat. Där ser man.

2010-07-19 ♥ 17:00:46 » URL: http://oncemore.blogg.se/
malin

blev fiskejournalen! trots jag är vegetarian som inte äter fisk och tycker även synd om "våta djur"...Jag läser aldrig tidningar säger jag. Men jag vill passa på att önska mig Året runt.

Jag med mina 22 år ska inte köpa såna tidningar men om jag har vúnnit dom kan jag slingra ur mig att jag får dom via spiderchick ?varför ska man skämmas över tantiga tidningarna men det är så spännande med Året runt, min morfar brukade ha det hemma men nu har han gått bort för några år sen och jag blev så glad över Året runt på vårdcentralen så jag vill ha egna hemma!2010-07-19 ♥ 17:02:31 » URL: http://fabriksflugan.blogg.se/
malin

Femina.. en tidning för en livsnjutande kvinna :) Känner mig mer som en flicka men okej. Jag njuter min mammaledighet ;)Vore härligt att vinna nu när det är jag som ligger längst ner i prio listan här hemma. Jag tittade senast idag på en tidning men blev lite snål. Det kan ju vara soppa-pengar eller nått ist :)

2010-07-19 ♥ 17:03:06 » URL: http://minimala.blogg.se/
Linnea

Jag blev också KING, visst passade jag fiiin fint på omslaget men jag tänkte att det kanske var lite för manligt och skulle hellre ha SOLO eller liknande. Så försökte igen och blev KNASEN...Men jag vill hur som helst gärna ha Solo, för du är ju med där (haha) nej men skämt åsido så är det en riktigt bra tidning, man får schysta grejer och den är perfekt att ha när man vill ha lite tid för att putsa topplocket ;)

2010-07-19 ♥ 17:04:18 » URL: http://katinaheldine.blogg.se/
EmelieMaria - träning&annat

Haha jag blev king och fick en ny facebookstatus på köpet; ".. knäpper bara varannan knapp på skjortan, det är inne nu" eller nåt sånt.. haha!

2010-07-19 ♥ 17:04:47 » URL: http://emeliemaria.blogg.se/
sandra

Haha, jag blev Fiskejournalen, well inte alls vad jag läser men det står att jag alltid får napp, vid baren eller sjön, stämmer inte till hundra dock.Motivering: Vi kan väl säga att jag då inte får napp, behöver något att läsa när alla andra springer runt med sin äkta hälft. Jag har aldrig vunnit något, vore det inte toppen om nån som jag, en tvättäkta mupp kunde vinna detta då=)Men skulle jag då vinna (vilket jag inte tror) så byter jag från Fiskejournalen till Amelia

2010-07-19 ♥ 17:06:40 » URL: http://snowihte.blogg.se/
Malin

Jag blev Veckorevyn och den vill jag gärna vinna oxå. Jag vill vinna för jag har inga vänner och att ha en tidning som kommer till en ett par gånger i månaden skulle betyda massor. Då skulle jag inte känna mig lika ensam.

2010-07-19 ♥ 17:11:51
Julia

Jag blev veckorevyn. eller okej, först Classic motor, och med tanke på att när min morfar försöker lära mig bilmärken och han undrar (med mycket pedagogisk röst) "vad är det för sorts bil Julia" och jag svarar "en röd bil", så kanske det skulle behövas, höhö. Men jag vill ha Veckorevyn.Jag ska ha den för att jag brukar låna liknande tidningar på biblioteket eftersom mitt studiebidrag inte är jättefett, men jag är trött på utnötta, solkiga tidningar med gamla snorkråkor (typ) i.Hälsa spiderbäbisen!2010-07-19 ♥ 17:15:18 » URL: http://myrockworld.blogg.se/
Sofia

Hej!Jag blev VeckoRevyn, tydligen ska jag veta hur LadyGagas morgonrock ser ut :)Jag tycker jag ska vinna för att det är synd om mig som jobbar heeeela sommaren, får ingen semester alls utan måste tillbaka till skolbänken direkt när sommarjobbet tar slut (läser till sjuksköterska) så då kan jag la åtminstone få något roligt att se fram emot? :) PuppyeyesKraMar

2010-07-19 ♥ 17:21:47
saga

Jag blev också KING, gjorde om testet och blev veckorevyn. Så veckorevyn skulle vara sjukt kul att vinna en prenumeration av. Jag älskar att läsa olika tidningar och Veckorevyn är en av mina favoriter, men tyvärr har jag en tight budget och har nästan aldrig råd att köpa den :( Därför skulle det vara hur kul som helst att vinna en prenumeration av Veckorevyn.

2010-07-19 ♥ 17:22:14 » URL: http://imemii.blogg.se/
Jossan

Jag sitter precis och läser igenom dina gamla inlägg. I ett av dem har du skrivit att ett av dina önskemål på chokladsmaker var polkagris.

Inte visste jag att du kunde se in i framtiden! Eller var det kanske du som tipsade marabou? ;)

2010-07-19 ♥ 17:26:35 » URL: http://josefinejottehine.blogg.se/
emma.

Haha, där satt jag och tänkte "jag undrar om jag blir veckorevyn? eller kanske damernas värld? någon motortidning? eller kanske vi föräldrar!"Jag blev Knasen.Motivering då? Jag vill ha något annat än räkningar i brevlådan!Skulle däremot gärna vinna en annan tidning om turen skulle vara framme.2010-07-19 ♥ 17:26:38 » URL: http://emmatherese.blogg.se/
Hanna

Ha ha, jag blev King. Skulle jag vinna skulle jag nog hellre välja Antik och Auktion =)

2010-07-19 ♥ 17:27:31 » URL: http://www.karlskronamamman.blogspot.com
Janna

Jag blev Kalle Anka, vilket är kul eftersom jag prenumererade på den från 7-årsåldern till jag var ungefär 19 år. Nu när jag är 26 läser jag den sporadiskt, men jag gillar den fortfarande lika mycket!

Men jag skulle nog vilja vinna Allt om mat, jag älskar att laga mat, och bläddra bland recept är verkligen avkoppling för mig. Det behövs mellan plugg, jobb och idrottande!

2010-07-19 ♥ 17:29:23
Diana

Jag blev Svenskdamtidning, vilket passar mig perfekt eftersom jag redan prenumererar på den. Jag är helt övertygad om att jag är en prinsessbortbyting och bara väntar på att min riktiga pappa (kung i något land) ska dyka upp i tidningen.

Ja, jag lever väl inte riktigt i denna världen och därför skulle jag hemskt gärna vilja fortsätta att pernumerera på tidningen... Hur mycket behöver jag smöra för dig för att ha en chans att vinna? Vill du kan jag skriva snyfthistorier om en sjuk gammal hamster, dålig undersköterskelön och min mormor börjar bli väldigt gammmal... ;)

2010-07-19 ♥ 17:30:34 » URL: http://decdia.blogg.se/
Malin L

Jag blev Veckorevyn! Och självklart borde jag vinna pga att jag är en fattig student som just kommit upp till Stockholm för att plugga/jobba, men i väntan på det finns det inte mycket att göra och inga pengar att köpa tidningar för.

2010-07-19 ♥ 17:31:27
Emelie

Åh, kära nån, jag blev Kalle Anka & c:o..! Haha! Här går man runt och tror att man är vuxen också visar det sig att man är en himla barntidning (en väldans bra tidning förvisso, men ändå...)! Fast jag hade nog föredragit att prenumerera på typ SOLO.=)Eftersom jag är en utfattig student, så är tidningsprenumerationer en ouppnåelig lyx. Det hade varit helt fantastiskt att komma hem och ha en alldeles färsk tidning väntandes på en, en tidning som kan ge en välbehövlig paus från kurslitteraturen...;)

2010-07-19 ♥ 17:31:49 » URL: http://emeliesbabbel.blogg.se/
Mia

Jag blev Knasen, vad i helskotta haha:) Näe du, då skulle jag hellre bläddra i Allt om Mat.Jag vill vinna för 1.impa på min man genom att laga något någorlunda spännande och ätbart 2.för att ha något kul att bläddra i på toa där jag gömmer mig från min man och bebis ibland och 3.för att min man ska kunna sno ihop något gott och ätbart när jag misslyckats med att impa på honom, för att han till skillnad från mig är en naturbegåvning.

2010-07-19 ♥ 17:32:01 » URL: http://http://lillafamiljeninorrland.blogspot.com/
janette

Jag blev vecko revyn! :) varför ska jag vinna? inte fan har jag råd att köpa någon tidning när man går på aktivitetsstöd på af.. ;I

2010-07-19 ♥ 17:33:14 » URL: http://litefresh.blogg.se/
Sara

Haha jag blev Kalle Anka. Kanske ska gå efter resultatet då?? Eller... Visst den må vara underhållande (läs: skitskööjjig!) att läsa men jag har absolut mer nytta av tidningen "Kamera & Bild". Den tidningen skulle verkligen bidra till att utveckla mitt fotograferande.//Sara

2010-07-19 ♥ 17:34:48 » URL: http://aranel.blogg.se/
Julia

Jag blev Femina... vilket ju betyder att jag har blivit min mamma!Jag vill garna vinna en prenumeration pa Foto, dels for att jag alskar att fota (men inte har sa mycket tid numer...) och dels for att jag har bott i England i snart 6 ar och haller pa att glomma min svenska! Jag behover helt enkelt hjalp att forbattra mitt eget modersmal...

2010-07-19 ♥ 17:37:03 » URL: http://peroxsym.blogspot.com
Sanna

Jag blev "lätta kryss", och ska tydligen vara en tyst typ (?) Visst gillar jag kryss, men jag köper hellre nån tidning då och då.Däremot skulle jag gärna vinna "allt om flugfiske" så att jag 1. kan passa på att få låna allt jag vill låna av min man (om han nu ska få låna mina tidningar) (lite kred till mig för att jag erkänner hur lömsk jag är?) 2. så att jag kan få honom i säng. Visserligen för att läsa, men vem är kinkig när man är gift?Kram på dig Spider, din blogg är den absolut roligaste!KRAM!

2010-07-19 ♥ 17:37:12
Becka

Jag blev VeckoRevyn. Dock har jag inte läst den på flera år och känner väl kanske att den tilltalar en något yngre mig.

Min motivering: Jag kommer förhoppningsvis i Oktober trycka ut en liten välmående bebis. Om nu förlossningen blir långdragen måste jag ju ha något att läsa mellan de ack så sköna (har jag hört - inte upplevt själv) värkarna. Sen även all den tid man får över när man inte behöver ta hand om bebis - när det överhuvudtaget inte finns NÅGOT ANNAT i hemmet att göra - då skulle jag vilja ta fram tidningen Mama och läsa!

2010-07-19 ♥ 17:37:35 » URL: http://denyngstaavfem.blogg.se/
Malin & Elise

Jag blev Lätta kryss och det är verkligen inte jag. Jag hatar att lösa korsord.Vill självklart vinne en helårs prenumation men inte på Lätta kryss. Tidningen Mama är mer min tidningen så den skulle jag inte tacka nej till att få hem 1 gång i månaden. Jag vill vinna då jag brukar köpa lösnummer då och då, när jag känner att jag har råd att lägga pengar på tidningar, vilket inte blir så ofta, prioriterar andra saker högre (min dotter).

2010-07-19 ♥ 17:41:58 » URL: http://malinmedk.blogg.se/
Elina

Jag blev veckorevyn precis den tidning jag vill ha om jag vinner :)Är en ganska upptagen person eftersom jag idrottar nästan dygnet runt (känns det som ibland i alla fall) så skulle gärna vilja ha en härlig tidning att läsa när jag får en ledig stund mellan idrottandet, skolan & kompisarna :)2010-07-19 ♥ 17:42:28 » URL: http://justthebegining.blogg.se/
Malin

Jag blev tidningen "Praktiskt Båtägande", vilket inte stämmer in på en fläck på mig. Jag är inte praktiskt lagd (jag vet knappt hur man lagar snabbmakaroner..), jag äger ingen båt och jag vill hellre vinna en prenumeration på Illustrerad Vetenskap ;)

2010-07-19 ♥ 17:44:20 » URL: http://confessions.blogg.se/
Maria

Haha! Jag blev Knasen för jag är tydligen så lökig o slapp, typ, var ju riktigt roligt! Så jag slår till på att jag ska vinna för att jag är så knasig o härligt avslappnad, eller nåt. Haha

2010-07-19 ♥ 17:46:24
Michaela

Kul och kul?! :O

Jag blev Golf Digest, och jag undrar då varför.. Har aldrig provat golf. Tycker det verkar vara en otroligt tråkig sport (räknas det ens som sport?), och förstår mig inte på folk som står vid golfbanan tidigt på mornarna.. Aja :)Men jag skulle gärna vilja vinna en helårsprenumeration av tidningen "Foto" då jag nu fått upp ögonen för just foto igen. Tappade motivationen för ett par år sedan, och varit på väg att sälja allt.. Men har haft "is i magen", och det är jag glad för idag!

2010-07-19 ♥ 17:50:05 » URL: http://urfokus.webblogg.se/
Elvira

Fasen, jag blev också King! Vad är detta?! Men jag skulle hellre vilja vinna en prenumeration på Sommarhem, då jag ska flytta i Augusti! Jag älskar inredning, och då man inte har råd med allting med ett fjuttigt studiebidrag från CSN varje månad kan man ju iallafall få titta och drömma lite:)

2010-07-19 ♥ 17:52:49
Fröken Emma

En Veckorevyn var det här ja. :)Jag tycker att som arbetslös stackare utan pengar förtjänar jag minsann en prenumeration så jag har nåt att göra mellan jobbsökanden och något att trösta mig med i min trista vardag.(Eller den inofficiella, ärliga, förklaringen att jag fullkomligt ÄLSKAR skvaller och att gotta mej i andras både olycka och lycka, kärleksaffärer och annat härligt, men då det går emot mina principer inte kan lägga pengar på såna "tramstidningar". Men vinner jag den däremot... Hehe).

2010-07-19 ♥ 17:54:07
Nicole

Jag blev VeckoRevyn - min favorittidning! Varför just jag ska vinna? Jag älskar tidningar (särskilt VeckoRevyn) och får även en del blogg-inspiration från tidningarna jag läser. Perfekt, två flugor i en smäll!

2010-07-19 ♥ 17:56:57 » URL: http://sanzetth.blogg.se/
Elin Karlsson

Jag blev Femina..kanske inte passar mig så jättebra, jag som är 17 år =) Men va fasen, är man tant i förtid så är man. Därför önskar jag mig en prenumeration på Amelia, just för att jag gick från tonåring till tant och tänkte späda på det ytterligare genom att läsa ''vuxentidningar'' och känna mig softiskifierad( fast jag vet knappt hur ordet stavas). Hah.

2010-07-19 ♥ 17:57:54 » URL: http://elinkarlsson.bloggagratis.se
Johanna

Åh, hihi, jag blev "svensk damtidning". När jag var liten var jag väldigt fascinerad av prinsessorna. I ett par år har jag dock intalat mig själv att kunga-familjen inte är det minsta intressant. Men vem var det som satt bänkad hela dagen lång framför Vickans bröllop? Lite intresserad ändå kanske! :)Men, om jag blir den lycklige vinnaren så skulle jag trots allt vilja trotsa testet och välja Foto-tidningen. Jag köpte en systemkamera när min son föddes för 7,5 månad sedan, med planer om att bli en mästerfotograf. Om det lyckades? Jag använder pinsamt nog ENBART auto-funktionen. Kanske kan jag lära mig ett och annat genom tidningen!? Och blir jag proffs-fotograf en vacker dag, så lovar jag förstås en gratis familjefotografering av självaste spider-familjen ;)Kram!

2010-07-19 ♥ 17:59:04
Sarah

Ouuff, för mig passade en korsordstidning och kalle anka bäst. Jag skiftar tydligen från gammal och klurig till barnslig och lurig. Vill dock helst läsa Mama istället =) även om Kalle är en älskad klassiker.

Jag borde vinna för att.. hm.. ja helt ärligt så är min ekonomi kass och jag blir uttråkad när jag ligger i solen och försöker få en annan färg än min nuvarande mjölkvita!

2010-07-19 ♥ 18:03:37
Erika

Jag blev Knasen! Helt fantastiskt roligt, har nog aldrig läst den tidningen, förutom på dass hos någon kompis...

Vill helst vinna en prenumeration av Fitness, då jag börjar plugga på distans i höst och behöver alla tips jag kan få att hålla mig i trim... Plus att man måste ju ha något att göra när studierna inte drar ;)

2010-07-19 ♥ 18:03:50 » URL: http://annfridaerika.blogg.se/
Jossan

Jag blev veckorevyn! det passar väl utmärkt, då jag brukar köpa Veckorevyn då och då .. Tyvärr ska bränner jag ofta pengar på kläder och uteliv, så det blir inte så mycket tidningar om jag inte kan övertala mamma, hehe! Eftersom jag ofta stressar runt för att hinna med allting som vänner, aktiviteter och så så hade det varit trevligt med lite tidningar att kunna koppla av med då och då :)

2010-07-19 ♥ 18:04:44 » URL: http://myllenberg.se
Johanna

Jag blev "Allt om mat". Vilket passar mycket bra då jag älskar allt som heter mat. Som fattig student vore det bra att vinna en prenumeration av Allt om mat. Att både köpa tidningen och ingredienser blir alltför dyrt.2010-07-19 ♥ 18:06:28 » URL: http://ohannas.blogg.se/
Andrea

Jag är en Kalle Anka. Mitt liv är ganska inrutat, men det tycker jag är skönt. jag tycker byxor är överreklamerat och har en förkärlek för att råka illa ut. Som tur är löser det sig alltid till slut.2010-07-19 ♥ 18:09:02
andrea(igen)

glömde motiveringen.

Kalle anka är superbra avkoppling när man har en stund över, vilket jag behöver now and then, då är jag ensamstående heltidsstuderande (heltidarbetande nu på sommaren) mamma till en GALEN tvååring

2010-07-19 ♥ 18:11:43
Marie Pettersson

Hej !Jag blev en Knasen, Väldigt kul faktiskt !! Men jag skulle hellre vilja ha en helårs prenumeration på Hänt Extra för jag älskar att läsa allt skvaller om alla kändisar.Marie

2010-07-19 ♥ 18:13:33
Maria

Blev Veckorevyn. En tidning jag alltid brukade snålläsa hos en gammal kompis som prenumenerade. Det vore förståss kul att själv få en prenumeration på tidningen ,därför borde jag vinna haha.

2010-07-19 ♥ 18:13:37
Mallis

"....du är en Knasen. Att ta det lugnt är bara förnamnet på allt du gör. Det bästa du vet är att ligga och titta på insekter som kryper runt tills du somnar. All form av arbete har du intyg på att du är allergisk mot. God natt!"Haha, där ser man.Tidningen jag vill ha är dock Vetenskapens Värld och motiveringen är att jag är gravt kunskapsberoende så jag lider av abstinens nu eftersom det var ett tag sedan jag hade råd att prenumera på den tidningen.2010-07-19 ♥ 18:14:11 » URL: http://annamarlenes.blogg.se/
Sandra

Jag blev King första gången jag testade och tänkte att det kan ju inte stämma...! Testade en gång till och blev... Båtmagasinet. Undrar vad det är för fel på mig egentligen. Helst skulle jag vilja ha Solo, för det är den perfekta tjejtidningen tycker jag, en bra blandning av mode, kändisar sex och skvaller! Det blir så sällan att jag köper en tidning, glömmer liksom av det, men om den kommer direkt hem i brevlådan vore det helt perfekt! Vore ett väldigt bra sätt att förgylla vardagen på! =)

2010-07-19 ♥ 18:14:20 » URL: http://strangershouse.blogg.se/
Mallis

Illusterad Vetenskap menade jag ju att jag ville ha. Hur fan kunde jag skriva så fel!!

2010-07-19 ♥ 18:15:26 » URL: http://annamarlenes.blogg.se/
Tove

Jag blev KING och jag tar det som en man!

2010-07-19 ♥ 18:17:12 » URL: http://snovas.blogspot.com
Izze

Jag blev Veckorevyn, mot alla odds. Med mina pensionärsfasoner trodde jag att jag skulle bli Allas eller Hemmets Journal (no offence mot er som läser dessa! hehe..) och bli erbjuden gratis virkmönster som premie. WOHO!! skriker den överlyckliga 16-åringen (med 65-åringen inuti) som blivit bekräftad som ungdom och vill gärna ha en SOLO-prenumeration. Lite mitt emellan liksom ;)

2010-07-19 ♥ 18:17:56 » URL: http://iniemi.blogspot.com
Myaraq

Nu har jag gjort testet - och jag måste säga att jag blev helt ställd - min semi-pretto-geografistuderande-hjärna ville ju att det skulle bli National Geographic - men istället blev det KING!"My, du är en King. Koll på läget är det minsta man kan säga om dig. Du vet att man inte har flip-flops på bröllop och lackskor på stranden. Du kan rabbla märkesvaror i sömnen, allt för att ditt eget varumärke skall hålla sig snyggt, rent och så där lagom avslappnat."- VA?! Liksom.. Jag är inget modelejon direkt, det vet alla som känner mig. De som känner mig vet att jag är mer hemma på de senaste upptäckterna om djur än den senaste färgen på nagellack. & med bakgrund av det så skulle jag bli hemskt glad om jag faktiskt vann en årsprenumeration på National Geographic.Nagellacket är det så många andra som har koll på, ändå, tänker jag.Dessutom kan jag ju kanske lära folk att måla den där senaste lilla mikrobiotiska amöban på sina naglar "Fokistyle". Eller så läser jag bara min tidning i tystnad & fortsätter ha noll koll. Det funkar väl också, antar jag.

2010-07-19 ♥ 18:18:28 » URL: http://myaraq.blogg.se/
Linda

Jag blev VeckoRevyn. Något som jag själv inte skulle välja utan då hade det nog blivit Kattis & CO då innehållet intresserar mig mer.

Jag förtjänar att vinna för att jag är just nu en sån där vilsen själ just nu. Jag har precis tagit examen från Universitetet och vet inte om jag ska fortsätta studera eller arbeta. Lyxiga problem kan tyckas men dessa kan förändra mitt liv drastiskt. Jag skulle dock ha lite lättare att klara av vilket val jag än gör om det fanns en tidning som väntade på mig då och då. Som kommer att finnas där, oavsett vad jag väljer.Tack för en bra blogg som får mig att le varje dag :)

2010-07-19 ♥ 18:18:30
Miccy

Jag blev Hänt extra "Norska Tora talar ut" japp det är jag. Men fatta vilken grym avkoppling från prov pluggandet att få läsa lite skvaller och dessutom kan du få tidningen sen Spider

2010-07-19 ♥ 18:19:35 » URL: http://miccy.blogg.se/
Kristine

Jag blev bilsport XD Helt ologiskt för jag gillar inte bilar eller motorer alls, har inte ens körkort och jag är 22 :p Men den enda av de tidningarna jag kan tänka mig är nog Foto :)

2010-07-19 ♥ 18:27:36
Sophie

jag blev veckorevyn! hade vart kul att få post någon gång istället för bara reklam!

2010-07-19 ♥ 18:33:04
Ida

Hoho, jag blev Body (av alla tidningar). Kanske inte något som känns självklart i dagsläget men faktum är att jag är grymt peppad på träning för tillfället och skulle inte ha något emot att få extra inspiration och framför allt motivation!

2010-07-19 ♥ 18:35:09 » URL: http://idathemonster.blogg.se/
Helen

ååå nej, jag blev Vi föräldrar.... Präktigt värre :-)

Skyller allt på min femmånaders bebis och den lilla värld jag faktiskt just nu lever i

2010-07-19 ♥ 18:37:14
Linda

Jag blev Femina, ingen tidning jag läser. Jag skulle vilja vinna Fitness magazine. Jag brukar läsa den men är just nu arbetslös och har fått dra in på den lyxigare delen i mitt liv. Älskar tidningar och brukar normalt läsa flera olika men har tyvärr inte råd att lägga pengar på sånt just nu.

2010-07-19 ♥ 18:42:12
Paddy

Jag blev Veckorevyn vilket är ok, men jag skulle helre vilja ha Stuff. Varför borde jag vinna? Jag verkligen Älskar att läsa. Jag läser allt jag kommer åt och då kan det kanske vara roligt att läsa om något man är intresserad av. Jag fortsätter mitt motiverande med att jag är trött att inget som når vår brevlåda är till mig!

2010-07-19 ♥ 18:44:05 » URL: http://onceoutside.blogg.se/
Ebba

Haha, jag blev Svensk Damtidning. ^^Det är lustigt att jag blev Svensk Damtidning eftersom att en killkompis till mig prenumererar på den och när han samlat på sig några stycken så brukar han alltid ge dem till mig. Så varje månad överlämnar han 4 nr.

Jag borde vinna eftersom att nu behöver han inte ge tidningarna till mig utan nu kan jag få en egen prenumeration, kanske är det jag som ska ge han några tidningar nu. Som en "Tack-för-alla-tidningar-du-givit-mig-under-alla-åren-present". Fast då en annan tidning förstås! :D

2010-07-19 ♥ 18:45:02 » URL: http://ebbadahl.blogg.se/
Petra-Mitt Liv I USA

Jag blev Vecko revyn minsann!

Och jag tycker absolut att jag ska vinna. Mest för att jag är fattig som en kyrkråtta. Bor just nu i Denver men kommer komma hem till Sverige om en månad. Utan jobb, boende och pengar. Hade varit fint att kunna säga att jag minsann har en tidningsprenumeration! :)

2010-07-19 ♥ 18:46:28 » URL: http://limaverde.blogg.se/
Aase

Jag blidde Kalle Anka, inte helt fel egentligen. Gillar tydligen att gå byxlös och så löser det sig alltid vad jag än gör. Inte helt fel alls!Om jag vann skulle jag vilja ha en premunation på Amelia, jag läser "tjejtidningar" med jämna och ojämna mellanrum och suckar för mig själv. Tror jag nog är äldre än vad jag är... Öh.

2010-07-19 ♥ 18:48:08
sandra

Jag blev Bilsport hehe, tyvärr är jag inte så intresserad av det utan skulle heller vilja vinna en prenumeration på Veckorevyn.

Om du frågar mina polare är jag en "skvallerblaska/slappna av tidnings fanatiker". Om jag så skulle lyckas skrapa ihop en tjuga eller nåt liknande i slutet av månaden så skulle de gå till en tidning definitivt!, trots min sambos önskan om lite bröd haha

2010-07-19 ♥ 18:49:14 » URL: http://ingenarsomjag.blogg.se/
Aase

Motivering var det också ja!

...

....tänker

..... Jag bor på en ort med mer kor än människor. Närmasta affär ligger nästan 1 mil bort = långt att få tag i tidningar, speciellt när jag inte har något körkort, därför borde jag vinna en premunation!

2010-07-19 ♥ 18:50:34
Malin

jag blev Knasen, och det stämmer väl till viss del, men jag vill gärna vinn en prenumeration på Allt om mat eftersomatt jag älskar tidningen men blivit arbetslös så jag får dra in på alla "onödiga" kostnader =/ kanonbra tidning dessutom =)

2010-07-19 ♥ 18:57:12 » URL: http://bagarflickan.blogg.se/
Josefin

Jag blev också King, haha, vilket inte alls känns som jag! Men en trevlig inredningstidning , gärna Sköna Hem, skulle sitta fint!

2010-07-19 ♥ 19:01:04
mormodern

Haha, vilken rolig test. Jag blev King. Vill inte vara med i utlottningen, tror inte jag får det heller, vi är för nära släkt. Men kul va de:) Kram

2010-07-19 ♥ 19:04:42
Lotta

Ha ha!

Jag blev Antik & Auktion!

Har hittills aldrig tittat i den tidningen...

...så nu är det dags att vidga mina vyer.

2010-07-19 ♥ 19:05:28
Mikaela

Jag är tydligen en "Hänt extra", och med det sprack min bild av mig själv. Visst är skvaller fantastiskt och alldeles underbart, men slipper jag läsa om Daniel Westlings systers föredettas svåger, Anna Book´s svallvågiga mentala-hälsa och Robinson-Robban är jag mer än nöjd.Skulle jag vinna en års-prenumeration hade jag önskat mig "Lantliv". Vi ska snart flytta ut till hus, och då kan slöa i min hängmatta och varva spiderchick-bloggen med en rykande färsk tidning (och tänka rosa och fluffiga tankar om the blogger som givit mig once a month lycka). Dessutom har jag ALDRIG tävlat på någon blogg förut, och som om inte det vore nog är jag Skövde-bo. Kan det bli bättre?Komsi komsi tidningen!

2010-07-19 ♥ 19:07:00 » URL: http://mko.blogg.se/
Sara, mamma till pseudotvillingar

Lätta Kryss! Det är jag det haha, inte mig emot faktiskt gillar korsord. Stjäler alltid mamma och mormors så dom skulle nog bli himla glada om dom fick behålla sina kryss för sig själva ;D

2010-07-19 ♥ 19:15:48 » URL: http://neccin.blogg.se/
Isabelle

Jag blev VeckoRevyn, tihi. Och det var ju passande, för den skulle det vara roligt att få en helårsprenumeration på. Jag är trött på att bläddra i mina gamla Kamratposten, jag kan dem utan och innan. Förlåt, vad sa du? Om jag har tänkt på att KÖPA en ny tidning? Jodå, men nu heter det inte längre "föräldrarna betalar"...

2010-07-19 ♥ 19:16:21 » URL: http://isabellejo.blogg.se/
bina

knasen blidde jag!och jag skulle la vilja venna för att ja e en likasinnas skarabôrgare som du! o skarabôrg e bäst!!

2010-07-19 ♥ 19:17:56
Vanessa

Jag blev allt om mat, mycket väntat och mycket glädjande! Skulle behöva vinna av två anledningar, första är att vi kan inte äta korv varje dag, den andra är att jag verkligen behöver nåt att läsa på toa.

2010-07-19 ♥ 19:24:13
Sandra

Hahahah, jag blev Knasen! "du är lat och rör helst inte en fena i onödan..."Motivering? jag är hemma, sjukskriven, i väntan på vårt andra barn (foglossning, kräkningar m.m. you name it....) är typ JÄMT på biblioteket och lånar böcker så det vore väldigt lyxigt att få något nytt att läsa direkt hem i brevlådan! sen så läser jag väl mycket hellre tidningen Mama än Knasen... ;)

2010-07-19 ♥ 19:26:36
Sanna

Jag blev (lite otippat) (eller ja, VÄLDIGT otippat) King. Inte en tidning för mig, utan skulle jag vinna så skulle jag definitivt välja Hem & Antik. Det kanske också låter otippat för en nittonåring, men det är så kul!Jag tycker att jag ska vinna för att.. ja, varför? Sånt här är så himla svårt. Jag är nog bara värd det ;) Jag älskar att läsa, har alltid gjort det, och det bästa jag vet är att koppla av med en bra tidning/bok/whatever som går att läsa, under en filt i soffan när det regnar ute. Förr när jag har prenumererat på tidningar så har jag haft för vana att spara den tills jag hittar rätt stämning och plats för att läsa den. Kan ju inte bara riva upp den med en gång heller! Och jag tycker att det alla är värda den avkopplingen som det ger att läsa (men mest jag förstås, hehe). :)

2010-07-19 ♥ 19:28:50 » URL: http://sannax.blogg.se/
Emma

HAHA!

Jag blev knasen för att ta det lugnt är bara förnamnet på allt jag gör tydligen. Önskar att det skulle vara sant, men att vara mamma till en 10-månaders vilde betyder ju, som du också vet, ingen ro och ingen vila. Så skulle inte tro det.Däremot så skulle jag vilja vinna en årsprenumeration av Allt om mat. (Egentligen mama, men den ger mig bara ångest för att alla är så perfekta hela tiden)

2010-07-19 ♥ 19:32:02
Nina

Hallå! Jag är en modeslukande 23åring som gillar mat, reportage och kläder. Typ Allt om mat samt Amelia. Vad jag blev i testet? Kalle Anka. Skitkul tycker jag, och inser att jag ju gillar tecknat och barnvänligt minst lika mycket, haha!Jag skulle gärna vinna en prenumeration - dels för att jag precis fått jobb efter universitetsstudier, och dels för att jag köpt lägenhet.

Men allra mest för att min sambo åker till Canada ett halvår, och jag behöver något att vila tankarna på då han är borta...Tack för en härlig blogg dessutom!

2010-07-19 ♥ 19:40:35
Alexandra

Jag blev också King ;) Fast jag har intye4 alls så bra koll på mode och märken... men av de man kunde välja mellan så passade nog King bra in på mig ändå. Allt är ju relativt!Varför ska jag vinna då?

Tja, jag är en ung dam i en nittonårig kropp som alltid är i farten - antingen på cykel, jobbar, tärnar, pluggar mm. Och jag äskar "farten", men man har ju hört att det är bra att ta dte lungt ibland... och då skulle jag behöva en tidning, text, bilder. Något som fångar mitt öga, något som gör att jag glömmer bort allt jag ska göra sedan... och liksom leva i nuet,

2010-07-19 ♥ 19:40:40 » URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Alexandra

forts. fats nu andra gången blev jag veckorevyn... och det passade sååå mycket bättre än King ;)

2010-07-19 ♥ 19:46:20 » URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Åsa

Vilket grymt test! Min tidning blev "Vi föräldrar" och det passar sjukt bra. De får gärna skriva om hur man nattar 1,5-åringar och hur man får dem att inte dra hunden i pälsen för då blir vi mer harmoniska här hemma :)

2010-07-19 ♥ 19:51:26
Sofia

Jag blev KING, spännande eftersom jag köpte tidningen en gång. Till ett skolarbete. Slutade med att jag gav den till brorsan utan att bryta förpackningen hehe.Nej, SOLO och VR är mer min melodi :D

2010-07-19 ♥ 19:51:51 » URL: http://sofiaenarsson.blogg.se/
Sara

Jag blev Femina!

Rätt roligt test faktiskt, jag brukar jömt säga att det inte finns några tidningar jag gillar, men kanske Femina skulle vara någonting för mig?

Det finns ingenting bättre än att krypa ihop under en filt med en bra tidning eller bok, därför vill jag vinna en prenumeration. Det skulle lysa upp min vardag! :)

2010-07-19 ♥ 19:54:43 » URL: http://VemSara.blogspot.com
Anna-Karin

Jag blev Veckorevyn, var visst väldigt ungdomlig, trots att jag känner mig gammal allt som oftast.Jag tycker att jag ska få vinna för att jag fyller år på onsdag och tror egentligen inte att jag kommer få nåt som jag vill ha, därför skulle en tidningsprenumenation göra mig väldigt glad. Sen har jag och min pojkvän precis gjort slut, och bara det gör ju att man förtjänar en liten vinst :)

2010-07-19 ♥ 19:56:31
Linnéa

Jag blev Kalle Anka, haha. Det passar mig ganska bra eftersom det är vad jag alltid läser när jag åker hem till föräldrarna.Jag skulle vilja vinna en prenumeration av Vagabond! Jag vill klippa ut bilder och klistra upp på min visionstavla, så att jag ser mitt livs drömmar varje dag. Världens bästa pyssel.

2010-07-19 ♥ 20:01:53
Eva, ju

Praktiskt Båtägande - låter inte riktigt som min grej.Allt om resor låter bättre. Jag älskar att resa och skulle älska att få hem den tidningen med jämna mellanrum. För inspiration, för att kunna drömma mig bort och för att få praktiska tips. För jag vill garanterat besöka alla ställen som tas upp i Allt om resor - i varje nummer!

2010-07-19 ♥ 20:05:05 » URL: http://evaju.blogg.se/
sofia

Heej! Jag blev Veckorevyn!

Om du hade fragat sa hade jag svarat typ Vetenskapens Varld eller Allers, men testet talar ju for sig sjalv sa jag ar visst mer ytlig an jag velat tro..Min motivering: Aaaaah jag skulle blir sa glad om jag vann!!!!

Jag bor i USA och pluggar mest hela tiden. Saknar sverige jattemycket varje dag och det vore ju sa mysigt om en svensk tidning kunde dimpa ner i brevladan ibland!

Modet har ar ju lite si sadar, sa de ar ju mycket battre med en svensk tidning o fa se vad som ar nytt over there.

Dessutom bor min pojkvan i Sverige, vilket ju ar skitjobbigt, sa de vore himla gottit att fa frossa lite i andras karleks problem for a change liksom..Och for att avrunda: alskar din blogg tack for att den finns!

Sofia

2010-07-19 ♥ 20:06:42
Sofia

Jag kom pa att jag inte ar tonaring langre och skulle vilja andra mig till ELLE..

Forlat att ja inte har nagra svenska vokalen forresten...

2010-07-19 ♥ 20:11:28
Klara

Jag blev vecko rewvyn och det tror jag passar mig ganska bra.Jag skulle vilja vinna för jag tror att det kan liva upp min vardag lite, alla älskar väl att komma hem och hitta något i brevlådan! Och då jag läser mycket, men har svårt att fastan för böcker skulle en tidning vara perfekt för mig :)

2010-07-19 ♥ 20:11:45 » URL: http://klaraunderbara.blogg.se/
Rebecca

Haha, tror jag dör, testet gav mig Knasen och fick mig att känna mig som världens latmask! Skulle hellre vlilja ha en prenumeration på Cosmopolitan. Trots att jag är fattig student köper jag den varje månad så det hade varit skönt att slippa tänka på det i ett år, dessutom fyller jag år den 27e så det skulle varit som en liten födelsedagspresent ;P

2010-07-19 ♥ 20:19:32
Kerstin

Nä men...?

Jag blev Antik & Auktion, och bilden (som jag INTE sparade) föreställde mig med digitalkameran i högsta hugg.

Det var en så konstig blandning att jag nästan vore värd att vinna bara för att bringa reda i'at!

2010-07-19 ♥ 20:27:28 » URL: http://www.arstinn.wordpress.com
Sanna

Hahah, jag blev king! Känner dock att Elle är mer min grej. Jag skulle vilja vinna eftersom jag kommer jobba konstant under den delen av sommaren som är kvar innan skolan börjar och behöver någon sorts avslappning eftersom jag knappt kommer vara ledig!

2010-07-19 ♥ 20:29:46
Karin

Jag blev Knasen. (Hur i h-e?!?)Jag skulle vilja vinna en prenumeration på Amelia. Varför? Först skulle jag läsa den. Sen skulle min man läsa den i hemlighet på toa. Sen skulle jag lämna den vidare till mamma, och sen skulle min storasyster få den. Hallå? Miljötänk eller vad????? Ha det gott, du är den enda spindelsort jag gillar....

2010-07-19 ♥ 20:30:05
Erika

Jag blev tidningen må bra, livsnjutare är tydligen mitt andra namn :P haha

Dock skulle jag vara mer intresserad av att vinna tidningen FOTO, skulle vara spännande =)

2010-07-19 ♥ 20:33:29 » URL: http://ikaaan.blogg.se/
Tove

Jag blev Veckorevyn, och det vore riktigt kul att vinna. Jag prenumererar inte på någon tidning just nu, och jag känner att jag behöver "hänga med" lite bättre i "modevärlden". så Veckorevyn vore kul att se fram emot att få i brevlådan:)

2010-07-19 ♥ 20:35:56 » URL: http://toveahlander.blogg.se/
Emma

Hej Spider.

Jag blev "VeckoRevyn" vilket känns ganska ok men lite väl ungt. Jag är 23 och har övergått till Amelia&Solo.

Jag skulle bli jätteglad om jag vann en hel-lårsch (helårs på värmlänska) på Solo. Nybliven mamma = kommentar överflödig.KRAM

2010-07-19 ♥ 20:37:27 » URL: http://godingsam.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

Jag blev KING men skulle gärna vilja prenumerera på Kingsizemagazine om jag vann.Jag får ofta höra; ååh vad coolt att du är tjej och dj. Alternativt ååh vad coolt att du är tjej och dj:ar sån musik! (hiphop) . Jag älskar dj:andet men tycker det är så trist att det ska vara så sensationellt med en kvinnlig hiphopdj. Därför vill jag prenumerera på en hiphoptidning - så att jag, trots att jag (då) är kvinna - alltid levererar de fetaste beatsen och har koll på alla nya hiphopartister så att jag kan slå in mig ytterligare på den manligt dominanta hiphopvärlden och knäcka lite fördomar och vända upp och ner på lite könsroller på resan.

2010-07-19 ♥ 20:43:16 » URL: http://emmasays.blogg.se/
Nettan

Med "koll på läget" blev jag KING,

men i mitt liv funkar ingentingDumpad, sårad och känner mig allmänt värdelös,

ja, för att inte tala om att jag blivit hemlösPengar saknar jag även det,

att köpa en tidning är lyx jag inte vetTre års studier med med tårar, svett och slit,

känns inte som det är värt ett jäkla skitFått flytta hem till mamma och pappa,

då ingen på mina jobbansökningar vill nappaHär har vi tystnadsregel efter klockan elva,

och sötsaker är helt förbjudet, t.o.m. en liten semlaAtt en dag i månaden kunna läsa om lyx och flärd,

det är jag minsann värd!Jag skulle isf vilja ha en prenumeration på SOLO :)

2010-07-19 ♥ 20:45:16 » URL: http://aboutnettis.blogg.se/
manda

jag blev king! men jag vill premunera på veckorevyn! hur som helst, varför? varför inte.. Nej, men som fattig student som fått för sig att leva på halvt csnlån för att slippa betala tillbaks så mycket köper jag aldrig tidningar.. :(

2010-07-19 ♥ 20:51:40 » URL: http://rundfyrklant.blogg.se/
Jennie

Jag blev något så knasigt som KNASEN :-)Ligga och titta på insekter som kryper runt tills jag somnar verkar vara mitt största intresse ;-) och ja, nu under semestern kan det kanske stämma, haha.Varför ska jag vinna då?? Jo det vore rooligt att få se fram emot nån redi post en gång i månaden. Och inte bara fönsterkuvär...som verkar vara de enda som hittar till min lilla brevlåda.Tjing

2010-07-19 ♥ 20:57:53
Pernilla

Jag blev Antik & Auktion. Nja, halvrätt. Hade valt någon inredningstidning såsom Allt i Hemmet eftersom vi precis flyttat till hus och nu ska här inredas =). Behöver lite inspiration det kommande året.

2010-07-19 ♥ 20:58:21
Towe

Jag blev KING. Jag vet inte riktigt vilken tidning det är men är inte det typ en mode tidning för män? Skulle lätt vilja ha den i ett år! Det känns som om det är mycke bilder på snygga killar i den liksom. SWEEET!!

2010-07-19 ♥ 21:00:43
rebecka

Jag blev tidningen femina, och borde vinna för att jag oftast inte har någon energi till att gå och låna böcker eller köpa tidningar. Därför hade det varit perfekt med denna tidningen som bara kom i brevlådan redo att läsas. Hade sparat latmasken i mig enegi.

2010-07-19 ♥ 21:01:47 » URL: http://bexflex.blogg.se/
linnea jaktlund

jag blev king.

inte riktigt vad jag förväntade mig men. :D

skulle nog hellre prenumerera på veckorevyn.

för att mina föräldrar bosatt mig mitt ute i vildmarken. och därför missar jag allt som har med kändisar och veckans händelser att göra.

min ända tillgång till sånt är nu för tiden datorn!

men den är lite svår att släpa runt på hela tiden.

skulle sitta fint med en tidning som trillar in i brevlådan lite nu och då istället.också blir man ju glad varje gång man får post :D

2010-07-19 ♥ 21:02:23 » URL: http://linneajaktlund.blogg.se/
Jennifer

Jag blev Kalle Anka!Men jag skulle vilja vinna en prenumeration på "I Form" nu när jag har blivit frisk från min djupa depression och ska gå ner alla kilon som jag gått upp pga medicinerna jag varit tvungen att äta under tiden!

2010-07-19 ♥ 21:05:00
Anna

Vilket lååångt test!

Jag blev vecko Reyvn.. inte vad jag själv skulle tippast som "jag" menmen..säger testet det så..;-)Jag skulle villja vinna för jag är ett troget spider-fan.. som just nu är preggo i 16e veckan...OCH precis blivit uppsagd från min fasta tjänst. BIG CHOCK. Hello nytt jobb när man är Preggo..NOT! Så jag har HELA hösten på mig att läsa tidningar :-)

2010-07-19 ♥ 21:07:24
malin

Jag blev Allers!? Hur sjutton det nu gick till? Är typ den enda tidningen jag inte ens bläddrar i när jag sitter i väntrummet hos tandläkaren. Ja, ja... Motiveringen till varför jag ska vinna är väl helt enkelt att jag ska slippa behöva gå till tandläkaren på ett tag! Köper aldrig tidningar eftersom jag ändå aldrig hinner läsa dem med en 8 månaders dotter som precis lärt sig krypa. Men det blir så himla dyrt att gå till tandläkaren varje gång jag behöver läsa en tidning, så om den kommer hem i brevlådan istället så kanske jag tar mig tiden här hemma... Skulle jag vinna så skulle dock en prenumeration på Mama sitta fint istället för Allers!Tack för en grym blogg som ofta får mig att skratta högt!

2010-07-19 ♥ 21:08:20
Annika

Hej Spider :)

Jag blev Veckorevyn, vilket passar mig som handen i handsken. Får jag önska så skulle jag vilja ha en prenumeration på SOLO.Jag älskar att komma hem och mötas av en ny tidning på hallmattan, ta upp den, syna omslaget och sedan spara den till kvällen då det är dags att smörja topp-locket. :)

2010-07-19 ♥ 21:09:02 » URL: http://annikaandersen.se
Johanna

Jag blev Kalle Anka, haha.

Jag prenumererade på Hänt Extra innan min son kom, följde det slaviskt. Men det blev lite mer att göra och hålla reda på när han var utanför magen så glömde bort att läsa och sa upp den. Saknar att nörda ner sej i kändisarnas värld i brist på spännande i sitt eget, mer än hur många bajsblöjor man bytt så det blir varannan gång..

2010-07-19 ♥ 21:18:21 » URL: http://silverdraken.blogg.se/
Sara

Jag blev också KING av någon sjuk anledning. Om jag fick välja något annat så vill jag ha tidningen SOLO. Jag tycker jag förtjänar att vinna prenumerationen eftersom att jag är en tjej på 18 vårar som knappt kopplar av. Går i skolan och jobbar, knappt någon tid för MIG, har det knapert med ekonomin och skulle tycka det vore en härlig vardagslyx att komma hem till en tidning som jag i vanliga fall inte riktigt har råd att köpa.

tack för en fin blogg (det är min "vardagslyx" att läsa din blogg, men det är såklart inget som förändras om jag får en tidning i handen ;) )

2010-07-19 ♥ 21:22:03
Emelie

De har på fullaste allvar skrivit 'osociala' istället för 'asociala'. Språkpolisen inom mig rasar och försöker sedan gräva sig sin egen grav för att slippa se eländet. Visst hade det varit fint med prenumeration, men nej... av principsak måste jag avstå. Kanske skulle ha en psykolog istället.

2010-07-19 ♥ 21:24:15
Ida

Jag blev också KING. Har aldrig i hela mitt liv hört talas om tidningen eller läst den heller då såklart. Men vad fasen det är väl alltid kul att läs tidningar så KING i ett år hade man väl inte klagat över.

2010-07-19 ♥ 21:27:09 » URL: http://idamalvina.blogg.se/
Chaterine

Jag blev Allers, jag hatar Allers. No offence old people men jag gillar inte bullbak, korsord och jag har inget intresse av frön.

Därimot gillar jag Amelia, den är bara för halvgamlingar så man inte får åldersnoja.Du är bäst Spijder .

2010-07-19 ♥ 21:27:40
Nikita

Jag blev också King! Men jag skulle vilja ha en prenumeration på SOLO. Och varför? Jo för att allt jag ar råd att göra är att fylla på telefonen.att ha något kul förutom hundböcker skulle vara extrakul :)

2010-07-19 ♥ 21:35:50 » URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
hanna (:

Hej..

Jag blev "Sköna Hem" som vilken tidning som var mig... vet inte riktigt om jag håller med om det :P men jag skulle gärna vilja vinna ett års prenumeration av Amelia. och jag tycker att jag ska vinna det för jag vinner aldrig någonting annars och nu ska jag flytta till min första lägenhet nästa vecka och vore då kul att ha något att läsa, för har inte råd att prenumenera på någon tidning själv.

2010-07-19 ♥ 21:38:08
ERICAMARTINA

Jag kan utan tveka meddela att jag är människan som förtjänar denna prenumeration mest av alla i hela världen. Varför?Jo, jag fick en annan prenumeration i födelsedagspresent för inte så längesen. En årsprenumeration på... wait for it...... Amelia.

Amelia. Så varje vecka får lilla 18åriga jag hem artiklar som "Så är det att detja en 10 år yngre man" , "Klimakteriebesvär - vi hjälper dig", "Fråga Bengt", rabatter på utemöbler och sådana där piller som ska öka förlorad sexlust. osv. Det är sjukt deprimerande. Med tanke på att jag egentligen kunde avnjuta en veckorevynprenumeration istället för samma pengar. Därför hoppas jag nu på en årsprenumeration som är rätt för mig. Så jag kan läsa om sånt man BÖR läsa om i vår ålder.Snälla Spider. Jag vill verkligen ha detta. Jag förtjänar det. VECKOREVYN I MITT UNGDOMLIGA HJÄRTA. (jag fick egentligen Knasen men det är lite King-faktor på den) Du kommer cirkulera i mina nattdrömmar för alltid om du väljer mig. KRAM./En som hoppas att hon har många år kvar innan klimakteriet.

2010-07-19 ♥ 21:47:46 » URL: http://ericamartina.blogg.se/
Johanna

Haha, ja blev Allers. Värsta tant-tidningen o jag som bara är 23 år... Kändes lite deprimerande o om det blir jag som råkar vinna skulle jag önska mig en helårsprenumeration på tidningen Topphälsa..2010-07-19 ♥ 21:56:20
Kristin

Hehe jag blev också King.

Men helst skulle jag nog vilja ha krysstidningen. Jag är en redig korsordsnörd förstår du! Det bor allt en liten tant i mig som alltid sitter redo med en penna utifall ett korsord skulle råka slinka förbi... ;)

2010-07-19 ♥ 21:58:20 » URL: http://kristinljungberg.blogg.se/
Annica

Tydligen är Allers min grej, jag som inte hunnit fylla 21 ens... Man åldras fort håhåjaja.Men om jag vinner vill jag ha Vecko-revyn. Jag ska vinna för att jag jobbar med att dela ut alla dessa tidningar =värd en egen tidning. 150kg HM kataloger, någon?

2010-07-19 ♥ 22:03:24
Sofia

Hej! jag blev veckorevyn och är mer än nöjd!

Jag skulle bli jätteglad om jag vann! :)

2010-07-19 ♥ 22:05:37
Emma

Jag blev Veckorevyn.

Och vad vore bättre än en gratis tidningsprenumeration till en student som måste spara pengar...

2010-07-19 ♥ 22:06:19 » URL: http://butterflaj.blogg.se/
Johanna

Ja vart veckorevyn å ja bord vinna för ja ä en bitter norrlänning som bo mitt ute i ingenstans å behöv bli nalta uppdaterad om va som ä modernt. (okej, lite kanske jag överdrev, men VF, som Spidershick brukar säga!)BTW, YOU ROCK :D

2010-07-19 ♥ 22:11:38 » URL: http://johannamagnussson.blogg.se/
Myh

Hmm, jag blev också KING. Varför inte drottning? Hoho... hur som helst;Jag skulle vilja vara Veckorevyn :)! Så himlarns skoj att få hem bästa tidningen varannan vecka :D please spidermama, ge spidernorrlänningen bästa spidertidningen :D

2010-07-19 ♥ 22:17:45 » URL: http://blogg.vk.se/myh
Pia [stjerndorff.com]

Jag blev Veckorevyn! Lite tråkigt eftersom jag älskar inredning, haha. Jag ska vinna för jag aldrig unnar mig något som en tidning till mig själv, trots att jag gärna vill ha tidningar väldigt ofta.

2010-07-19 ♥ 22:24:06 » URL: http://stjerndorff.com
Zandrah

Av nån märklig anledning blev jag "Lätta kryss" av alla tidningar! Hahaha! Riktigt galet med tanke på att jag verkligen AVSKYR korsord eftersom jag är så dålig på det.

Om jag vann skulle jag vilja ha en prenumeration på Allt om Mat. Jag blir ju sambo i helgen, så det är väl på tiden att jag lär mig laga mat nu. :-P

2010-07-19 ♥ 22:25:34 » URL: http://zazzansosorterade.blogspot.com
Elina

halloj! Jag blev allers, min mormors favorit tidning!

men tyvärr har jag inte riktigt fastnat för allers (ännu) och skulle bli snäppet lyckligare ifall jag skulle få SOLO hem i ett års tid! tack på förhand , både för bästaste bloggen och ifall jag skulle vinna:)

kramar!

2010-07-19 ♥ 22:26:45
ida

Haha, vad roligt! Jag blev KING! Inte tippat :) Fast jag skulle nog hellre läsa Amelia eller VR om inte Amelia går.Jag behöver läsning för kvällarna då min sambo ALLTID ska läsa innan vi kan släcka lampan som gör att jag inte kan sova. Då kan jag lika gärna läsa något också, antar jag.

2010-07-19 ♥ 22:26:56
Therese

Jag blev Vecko Revyn!

Trots att jag är 27 år. Okej, jag är en 27-årig tant skulle man kunna säga.

Känner att jag nästan borde få hänga med ordförande i PRO snart!

Varför jag borde vinna..???

För att bli lite mer ungdomlig såklart!

Jag vill bli en UNG 27-åring, inte en Old 27-åring!

2010-07-19 ♥ 22:28:32 » URL: http://hellomotoo.blogg.se/
Förvirrade Morsan

jag blev Vi föräldrar, men skulle jag vinna skulle jag vilja ha en prenumeration av Mama =)

anledningen att jag vill vinna är att jag i vanliga fall brukar köpa tidningar att läsa för att varva ner. Senaste tiden har bestått av mycket stress, tankar och funderingar, inte minst på grund av uppbrottet mellan mig och min sons pappa. Men dubbla betalningar av hyror och diverse andra räkningar finansierade av CSN (studielån) så räcker pengarna verkligen inte till några tidningar, därför skulle jag vilja vinna en prenumeration. =)

2010-07-19 ♥ 22:31:28 » URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Sarah

Jag blev " ALLT OM MAT". Vilket passar mig bra då mitt liv kretsar kring mat just nu. Förbereda mat till min 1-åring och 4-åring, laga maten, äta/mata, städa efter maten. Och så samma sak igen 2 timmar senare. Allt detta frukost, lunch, mellis och middag. Gotta love föräldraledigheten :-)

Därför borde jag vinna, så jag kan lära mig lite nya saker istället för att "bara" vara matmamman ;-)

2010-07-19 ♥ 22:32:41
Sofie

VECKOREVYN blev jag

Först tänkte jag äsch skitsamma har ändå aldrig tid att läsa med mina 2 huliganer. MEEEN så kom jag på att ungarna är ju hos sin pappa varannan helg, förvisso jobbar jag den helgen MEN den helgen är den enda helgen jag får skita i fred så guuud vad najs det hade varit att få skita med en tidning i knäet istället för willys reklamen! // sofie ensamstående mamma till Elin 2 år Benjamin 1 år

2010-07-19 ♥ 22:37:03 » URL: http://www.mittsvenssonliv.blogspot.com
Josse ♥

Jag blev veckorevyn, surprise surprise! Nejdå, men det var ett bra test detdär, tidningen passade ju mig perfekt :)

Sen är det ju lite värre att jag aldrig köper tidningar. Hur ska man ha råd med det liksom? 35kr 1 gång i månaden kan man ju absolut inte slösa på en tidning, då blir man ju ruinerad tillslut. Därför vill jag vinna en helårsprenumeration på just veckorevyn, snål som är är... ^^

2010-07-19 ♥ 22:43:48 » URL: http://jossesblogg.blogg.se/
sofie

jag ska ju börja på komvux fast jag hellre vill jobba, måste ha något att göra på rasterna att trösta mig med. Fick tidningen King, men Cosmopolitan skulle kanske sitta bättre!

2010-07-19 ♥ 22:45:12
roxanna

Åh, jag fick "Allt om mat".. Jag som inte ens lagar mat? Haha.. Cosmo eller Veckorevyn däremot skulle jag vilja ha! Tidningar är ju galet dyrt (i längden). :)

2010-07-19 ♥ 22:51:21 » URL: http://santorini.blogg.se/
Linda

Jag blev Kalle Anka. Mitt liv är ganska inrutat, tydligen.

Jag är heltidsstudent, och som sådan så är det mest kurslitteratur, mer kurslitteratur och så en och annan mattebok (men det är ju kurslitteratur det med) där emellan. Skulle kännas skönt att få ha något annat att läsa någon gång ibland. Något lite mer lättsamt (tänkte skriva IQ-befriat.), som t.ex VR, att läsa mellan kursböckerna för att spä på tentaångesten!

2010-07-19 ♥ 23:01:31 » URL: http://dekallarmiglinda.blogg.se/
SARA !

Jag blev SOLO!Vilket passar mig utmärkt. Att få gotta sig i andra människors problem, i mode, i skönhet..! Ja, you name it! Jag ska inte säga att jag inte har råd med tidningar själv, för det har jag. Men snål som man är tycker man att 45 kronor är sisådär 40 kronor för mycket.. Ha det bra! Kram

2010-07-19 ♥ 23:03:22 » URL: http://pussilude.blogg.se/
Ketchupmamman

Jag blev Se och Hör.

Vilket ju vore kul med tanke på att jag knappt ser eller hör något sedan jag fick barn.Förutom teletubbies. Är de med i Se och Hör ofta?

2010-07-19 ♥ 23:06:04 » URL: http://www.ketchupmamman.se
Marie

Jag blev King, vilket vore toppen om jag var man ;) Helst skulle jag dock vilja ha CHIC, eftersom den kommer ut så pass ofta och ju mer läsning desto bättre!

2010-07-19 ♥ 23:14:34
Ellinor

Tänkte ju att man kanske kunde bli Antikt och Auktion eller något annat fräsigt magasin. Men jag blev den gode Knasen, för att jag har sådan hårresande humor. haha.Dock är det inte direkt Knasen jag skulle vilja vinna en prenumeration av, då hellre tidningen "Vinnar kryss", för mitt rätta jag älskar att lösa korsord :).

2010-07-19 ♥ 23:19:26 » URL: http://elliiicious.blogg.se/
LillaGrå

Blev Allt om mat, testade igen, blev Allt om mat. Så kanske det stämmer? Men vinner jag vill jag nog ha Allt om..... trädgård!Varför ska jag vinna? Kan dra upp att vi är två (fattiga) studenter med två barn. Har inte råd med tidningar. Men. Huvudanledningen är att jag har en koloniträdgård och då den är väldigt ogräsbevuxen skulle jag behöva inspiration till att skapa en finfin mysig trädgård för barnen OCH så att jag kan ge kollotanterna något nytt att prata om - i positiv mening!

2010-07-19 ♥ 23:36:13 » URL: http://thisislitengrarightnow.wordpress.com
anouk - Gravid

Eeh.. och du säger att du aldrig får många kommentarer? jag fick ju scrola fingertoppen av mig för att komma till kommentarsrutan. haha;)Jag blev Vecko Revyn! Kul för ett år sedan. Men med min kommande roll som småbarnsmorsa behöver jag allt stöd jag kan få och skulle därför hellre vilja prenumerera på "Föräldrar & Barn";) Hade varit toppen.

2010-07-19 ♥ 23:44:31 » URL: http://anouk.blogg.se/
Elin

OKej, jag blev Veckorevyn (ytlig? Jag? Nej, vad får dig att tro det?) men jag skulle hellre vilja ha Digitalfoto så att jag kan ta ännu finare kort på host(mig själv)host alla mina fina medmänniskor.Kramar

2010-07-19 ♥ 23:46:14
Marie-Louise

Ha ha jag blev Kalle Anka!!! Men skulle jag vinna skulle jag gärna vilja ha en annan tidning. Gärna: Allt om Mat :)

2010-07-19 ♥ 23:47:02 » URL: http://madredetres.blogg.se/
my

jag blev sköna-hem..och jag borde vinna för att jag har noll koll på inredning , men och skulle må bra av att läsa om det..vem vet jag kanske blir en mega-super-känd inredare och då kan jag inreda the spajder residens billigt:P och jag behöver inspiration till hemmet eftersom jag ska flytta hemifrån snart!2010-07-19 ♥ 23:50:45 » URL: http://actingoutyourdream.blogg.se/
andrea

Jag blev VeckoRevyn, men jag försöker ändå intala mig att Mama vore en bättre tidning för mig, jag ska ju för sjutton bli morsa om 3 veckor, skitspännande! :D Dessutom kan det ju vara passande med en prenumeration som jag kan glutta i medan lillkillen tar sina naps.

2010-07-19 ♥ 23:55:49
Ellie

Jag blev veckorevyn :)Jag borde vinna för att jag har typ inga vänner längre så jag sitter mest inne och gör ingenting, sitter bara framför datan och tv:n...

2010-07-20 ♥ 00:00:43 » URL: http://myrslokens.blogg.se/
amanda

jag blev vecko revyn. den är bra tycker jag.varför jag ska vinna? tänker inte dra någon blödig historia på något vis. vill vinna för att det är ett schyst pris. men en sak som hänt som har med vecko revyn att göra vill jag faktiskt berätta. jag är 21 år och har en känsla av att jag egentligen är lite för gammal för den tidingen (?). hur som helst så köpte jag den innan jag skulle hoppa på ett tåg. så där stod jag på perongen med tidningen i handen och ser hur ett par småtjejer fnissar samtidigt som jag känner på mig hur dom tittar på tidningen och på mig. typ som; är inte hon lite för gammal för den där? pinigt. kan inte påminna mig om att jag köpt den sen dess. har valt lite "coolare" som cosmopolitan ist just pga det här. hahanördigt eller inte, vad vet jag? men det skulle ju kunna vara en anledning. :P

2010-07-20 ♥ 00:43:01 » URL: http://amandaandersson.blogg.se/
Anna

Jag blev Femina. :P Känner att det inte stämmer in på mig sådär jättemycket, så jag hade hellre valt en helårsprenumeration av Härliga Hund.

Varför? Är en fattig student med hundar som suktar efter den tidningen varje gång jag är inne på ICA. Har helt enkelt inte råd att prenumerera på den, tyvärr. :( + att jag aldrig vinner något ;)

2010-07-20 ♥ 01:01:59
Emma

Vecko Revyn.. Har faktiskt skippat att köpa senaste tidningen och bytt till cosmopolitan (tror jag köpt alt. prenumererat på nästan alla nummer VR i över 7 år(!)) då jag alldeles nyligen kände att det får bli ett byte till cosmo.. fast efter detta test känns det lite meant to be VR så jag kanske borde gå tillbaka? :)

2010-07-20 ♥ 01:33:31
Maja

Häromdagen kom jag på mig själv med att behöva tänka efter länge, alltför länge, innan jag tveksamt kunde konstatera att Stockholm är Sveriges största stad.Så när jag klickar mig in på din blogg och ser det här så är min tanke genast att jag kanske borde tävla om prenumeration på Illustrerad vetenskap eller vad de smarta människorna nu läser.MEN. Nu gjorde jag ju faktiskt testet som sa "Du är en Veckorevyn." Och jag vill ju inte vara obstinat. Så, hit me with some kändisallmänbildning Spider!

2010-07-20 ♥ 02:10:12 » URL: http://elliplusen.blogg.se/
Tesse

Jag blev Måbra, och visst, det kan jag hålla med om, jag mår så bra man kan som nybliven mamma till en liten Wilma! Först nu har livet börjat på riktigt!...fast vinner jag vill jag hellre prenumerera på nån föräldratidning av ganska enkla anledningar..

2010-07-20 ♥ 06:26:40
Bea

Jag blev Lätta Kryss. Hmmmm, undrar vad det betyder? Det är snarare Mama jag skulle vilja vinna prenumenation(?) på :)

2010-07-20 ♥ 07:13:52 » URL: http://beabofink.blogg.se/
Sara

Jag blev Veckorevyn... Men skulle vilja ha en prenumeration på Mama. :-)Min motivering till att vinna är att jag alltid har så dåliga motiveringar (vilket iofs är bra, eftersom det oftast är dåliga/jobbiga saker som är själva motiveringen) så att jag aldrig vinner.

2010-07-20 ♥ 08:03:11 » URL: http://sarasliv.se
Lena

Kopierat rakt av: "du är en Veckorevyn. Din ungdomliga kunskapstörst är enorm. Du uppskattar livets lätta sida och har stenkoll på hur Lady Gagas skottsäkra morgonrock ser ut. Vem har vilka skor i vilket avsnitt av Sex and the City? Du vet."

Kan inte tycka att det stämmer.... men en prenumeration på en annan tidning vore klockrent, gillar att läsa tidningar, läser alltid när jag sitter ensam och äter vilket tyvärr blir rätt så ofta... :(

2010-07-20 ♥ 08:15:54
lina

FEMINA blev jag, en hyllning till kvinnan!.. Jaja, det är väl bara att inse att man har passerat ungdomens ljuva dagar. Skulle va spännande att faktiskt prova en FEMINA (i smyyg), kanske skulle den passa mig som handen i handsken, trots allt :o)

2010-07-20 ♥ 08:23:01
daon

Praktiskt båtägande blev jag... jag som mer eller mindre tvingade sambon att sälja båten i våras eftersom jag inte gillade vare sig att fixa med den eller åka med den (en liten snabb gul badanka såg båten ut som, vattnet skvätte lätt in över relingen och i fartvinden skulle man behövt tjockaste vinterjackan och skidglasögonen på sig...) Kanske är det en pik om att jag inte borde vara så despotisk mot min omgivning ;) Motiveringen till att just jag borde vinna är ju då att en vinst för mig i denna tävling kan medföra att vi får en diktatorisk despot mindre här på jorden (dvs jag själv för den trögtänkte).

2010-07-20 ♥ 08:26:12
Frida

Fick fisekmagasin, vilket jag inte alls är intresserad av!

vill hellre ha Lek&Aktivera eller Härliga Hund :)Och varför jag skulle vinna? Har helt enkelt inte råd att prenumerera på någon av mina favorit tidningar, och knappt köpa dem, pga arbetslöshet :(

2010-07-20 ♥ 08:57:03 » URL: http://kizzmeandholdme.blogg.se/
Cecilia

Haha, Kalle Anka, jag visste väl att jag inte hade blivit vuxen än wohooo! Fast om jag mot förmodan skulle vinna så hade jag nog hellre valt "lantliv". Detta på grund av att jag står inför ett husbygge och gärna vill proppa mitt anti-kreativa-piff-design huvud med lite tips =)

2010-07-20 ♥ 09:34:21
Hannah

Jag blev veckorevyn och guud så glad jag blev över det! VR är nämligen min favvotidning! Den är en så bra tidning för unga tjejer (jag är en ung tjej haha) och har massor av bra modetips, sexsidor och ja. Tidningen är helt enkelt fulländad. Därför skulle jag vilja vinna den. För att se en liten ljuspunkt i posthögen där det annars för det mesta bara kommer räkningar och reklam till min mamma.

2010-07-20 ♥ 09:57:45 » URL: http://hannahwagner.blogg.se/
SofiE

Tjoho, jag blev en Kalle Anka :)

Och faktiskt vore det ju riktigt kul att få just den tidningen, för att få återuppleva barndomens fredagsglädje över att hitta Kalle i brevlådan.

2010-07-20 ♥ 09:58:36 » URL: http://sofst.blogspot.com/
Mysan

Jag blev också King..Men skulle hellre vilja vinna Veckorevyn! :)

Varför ska jag vinna då? Jo, för att jag och min sambo ska bli särbos om en månad och börja pendla mellan varandra.. och då skulle de vara fint att ha något att läsa på tåget/bussen :)

2010-07-20 ♥ 09:59:18 » URL: http://mysanliljequist.blogg.se/
Nina

Som att han som skrev motiveringen skrev den direkt till mig!

" du är en Knasen. Att ta det lugnt är bara förnamnet på allt du gör. Det bästa du vet är att ligga och titta på insekter som kryper runt tills du somnar. All form av arbete har du intyg på att du är allergisk mot. God natt!"

2010-07-20 ♥ 09:59:36 » URL: http://themis.blogg.se/
Bonnie

WTF... veckorevyn, jag som ville "må bra". Trodde verkligen det, nog för att jag gillar att titta på "lady gagas skottsäkra morgonrock", men jag vill fan inte läsa ett uppslag med det! sådetså! :)

2010-07-20 ♥ 10:23:16
Maria

När jag gjorde testet första gången blev jag veckorevyn, kändes lite ungt kanske då man är 30 så jag gjorde om det och blev king. Hmm, ung tjej eller man med koll, vet inte vad som är värst/värst men jag kan nog säga att jag är en av de mer ovärdiga vinnarna och därför borde jag vinna..

2010-07-20 ♥ 10:25:59 » URL: http://thesweetlifeinrion.blogg.se/
Alexandra

Jag blev också KING. Det trodde jag verkligen inte.. haha.Skulle jag vinna så skulle jag vilja ha en helårsprenumeration på någon bra bröllopstidning. Jag och sambon har äntligen bestämt ett datum för bröllopet (efter att ha varit förlovade nu i snart två år) och jag behöver alla tips, råd och inspiration jag kan få. Därför hoppas jag att jag vinner!

2010-07-20 ♥ 10:46:12 » URL: http://enmammasblogg.se
Malin

Haha jag blev KING, inte precis vad jag väntade mig..Jag skulle vilja vinna en helårsprenumeration på Stuff. Den skulle jag sedan ge till min pojkvän så att vi kan ha en varsin tidning att läsa tillsammans och det innehållet skulle passa honom perfekt! Nackdelen skulle väl vara att han skulle samla på sig en hög coola-att-ha-prylar efter att ha läst den tidningen, men men allt som gör sin älskling glad. ;)

2010-07-20 ♥ 10:47:42
Linnea

Jag blev Veckorevyn, en tidning som passar mej perfekt, och det hade varit toppen att vinna en helårsprenumeration på Veckorevyn eftersom går man fortfarande i skolan så har man inte råd att lägga ut 40 varanann vecka på att köpa en tidning, men veckorevyn hade varit helt perfekt att vinna i ett år!

2010-07-20 ♥ 11:10:10
Marie

Jag blev Svensk damtidning?!?

Skulle dock vilja vinna "Vi föräldrar" då jag ska bli mamma om några veckor och har nog inte riktigt fattat det... Även om jag är sjukt lycklig!2010-07-20 ♥ 11:17:16
Nelly

Jag blev veckorevyn, det är bra för jag gillar verkligen den tidningen. Jag borde vinna därför att jag älskar att läsa men på sista tiden har blivit alldeles för lat för att läsa böcker, och då passar ju en liten tidning perfekt.

Och eftersom att jag är en fattig liten unge har jag inte råd att prenumerera själv (mina föräldrar vägrar att betala).Ha en härlig sommar! (glöm inte bort att äta mycket choklad det är bra för magen)

2010-07-20 ♥ 11:32:07
Stina

Jag blev Vecko Revyn och jag tycker att jag borde vinna för att jag ska kunna satsa på min blogg så måste jag hålla mig uppdaterad inom mode och hälsa eftersom jag bland annat skriver om det!

2010-07-20 ♥ 11:36:06 » URL: http://stinabelle.blogg.se/
Frida

Jag blev knasen..

Har ingen jävla aning om vad det är för tidning så därför borde jag vinna för att kunna ta reda på det :D

2010-07-20 ♥ 11:49:48 » URL: http://nude.blogg.se/
Ekfan

Tja Spider!Jag blev Svensk Damtidning! Hahaha, totaaaalt otippat... (måste bero på att jag är släkt med prins Danne på lååångt håll). Istället för Svensk Damtidning skulle jag vilja vinna en helårsprelle på Kalle Anka & co. Att komma hem från jobb/skola (pluggar o jobbar extra) varje fredag, slänga sig i soffan o ha en sprojlans ny Kalle att bläddra i - det är vardagslyx! Det rensar huvudet från all stress o får mig att koppla av. (Jag lovar att skicka alla presenter man får med tidningen till Spiderbaby!) Deal? :)Många kramar från tha hovgroupie

2010-07-20 ♥ 11:51:50 » URL: http://ekfan.blogg.se/
Elina

Jag blev Veckorevyn. Jag borde vinna för att jag är en fattig studerande som aldrig (och då menar jag aldrig) lägger mina pengar på tidningar även om man vill. Dessutom pendlar jag mycket och vad passar bättre än en tidning när man sitter på tåget?

2010-07-20 ♥ 11:53:06 » URL: http://marklar.blogg.se/
tina

Jag blev må bra! och det är lite sjukt iochmed att jag redan premunerar på den... :)

men jag vill vara med och tävla ändå och vinna en premunation på Kalle Anka till min sambo så han slipper läsa sin gamla tidningar från 80 talet han har snott från sin far :))

kram

2010-07-20 ♥ 12:25:12 » URL: http://tinatant.blogg.se/
Amanda

Jag blev king. Dock skulle jag hellre vinna veckorevyn. :D

2010-07-20 ♥ 12:33:59
AnnSofie

Jag blev KING, aldrig sett den, aldrig hört talas om den men det är alltid skoj att testa på nå nytt! Så en prenumeration på vad som kanske visar sig vara allt jag behöver i tidningsväg låter inte fel, så, bring it on!

2010-07-20 ♥ 13:40:33
siri skywalker

Jag blev king, skulle hellre ha veckorevyn.

Anledningen till att jag tycker att jag ska få vinna det är solklar.

I första delen av tidningsundersökningen fick man välja mellan två olika påståenden "Jag är tillsammans med min styvbror"

var det enda påståendet, vilket är från ett repotage i veckorevyns jubileumsnummer som JAG medverkade i. Så det var mitt fina lilla citat man kunde välja på, det tyckte jag var lite småballt.puss på dig spiderchick!

2010-07-20 ♥ 13:49:26 » URL: http://barbiespussy.blogg.se/
elin

HAHA jag blev fiskejournalen xDImorgon skall jag köpa ett akvarium på 500 liter. Vad säger ni, en stor fisk eller flera små?HAHAHAHAHHAnej men vinner jag vill jag nog ha SOLO :)

2010-07-20 ♥ 14:17:14 » URL: http://tokelins.blogg.se/
Ingela

Vecko revyn it is! Gud så fräscht och ungdomligt! Jag känner att jag behöver vinna den eftersom jag måste in i svängen lite kanske? Jag "har stenkoll på hur Lady Gagas skottsäkra morgonrock ser ut. Vem har vilka skor i vilket avsnitt av Sex and the City? Du vet" , eh nej inte va? Plus massa härligt ytligt skönhetsstjaffs skulle lätta upp mitt liv ofantligt denna mörka årstid som nu närmar sig. Det är jag väl värd? Väl...stora blöta ögon

Kram! ;)

2010-07-20 ♥ 14:26:02 » URL: http://anglafjant.blogspot.com
Ullis

hej.

jag blev tidningen Femina. otippat enligt mig, men allright.

jag skulle vilja vinna denna helårsprenumeration då jag är soon to be trebarnsmor. dock med ett barn i himlen som dog i psd i januari. hoppas på att denna gången resulterar i en levande, skrikande och krävande bebis och att jag kan förgylla min mamma"ledighet" med att läsa lite blaskor när det hinns med. skulle kännas bra att veta att ngt stadigt trilla ner i brevlådan varje månad iaf.

kram på're!

2010-07-20 ♥ 14:27:32 » URL: http://dentredje.blogg.se/
★ MansonDust - mamma till Star, Ninja & Seven ★

"Cim, du är en Veckorevyn. Din ungdomliga kunskapstörst är enorm. Du uppskattar livets lätta sida och har stenkoll på hur Lady Gagas skottsäkra morgonrock ser ut. Vem har vilka skor i vilket avsnitt av Sex and the City? Du vet."Varför jag vill vinna ? Jag är en tidningsbög. Jag läser & läser & läser. Har jag ingenting att läsa så blir jag nästan tårögd & letar bland mina gamla sparade tidningar. Ett par har jag nog läst en 10-15 gånger, haha. Så att veta att en NY tidning dimper ner titt som tätt skulle lugna mina nerver ! ;)

2010-07-20 ♥ 14:57:42 » URL: http://mansondusts.blogg.se/
Therese

Hej Spider!

Jag blev veckorevyn och det skulle vara i helt rätt tidpunkt för mig att vinna en prenumeration på den tidningen.

Varför?

Jo, för att jag satt mig i den sitsen att jag skaffat mig en pojkvän som bor 58 mil bort. Tågresan är alltså riktigt lång och tidningar skulle få resan att gå lite snabbare.

Ha det bäst och ge spiderbaby en stor puss!

2010-07-20 ♥ 15:00:43 » URL: http://thereseenglund.bloggplatsen.se/
Lina

Jag blev Lätta kryss, egentligen så gillar jag väl inte korsord speciellt mycket, veckans NU är mer en tidning som jag kan sitta länge med, satt hos frisören, han gav mig 3 men hann inte ens igenom en på en timme. Så det är en tidning som jag verkligen tycker om, läser varenda mening.

Varför just jag? För jag är en student som både jobbar och pluggar nästan 100% samtidigt, skulle vara härligt att ha en tidning som damp ner i brevlådan, då skulle jag känna mig speciell

2010-07-20 ♥ 16:00:30
Louise

Hej!!

Jag blev Vecko revyn :)

Jag skulle gärna vilja ha denna helårspremunation. Älskar allt som har med tidningar/skvaller o allmänt onödig information att göra..Tack för en väldigt underhållande blogg..

2010-07-20 ♥ 16:25:30
Evelina

Hejsan! Jag blev vecko-revyn och det passar mig som handen i handsken. Jag älskar skvaller och allt sådant. Skulle gärna vinna, har aldrig prenumererat på en tidning, har inte råd. Utan jag köper bara då och då. Men det skulle vara roligt att vinna.

2010-07-20 ♥ 18:47:09 » URL: http://mhaveb.blogg.se/
Linda

Jag blev "Måbra".Ingen tidning som jag varit i kontakt med förut, men varför inte ge det ett försök? Skulle bli jätteglad om jag vann då jag lever lite knapert, ensamstående arbetslös, & inte har råd med sån lyx som att köpa tidningar.

2010-07-20 ♥ 19:10:20
Evelina Lindqvist

Åh herregud! Jag blev "du är en Nostalgia. ”Det var bättre förr” är ditt motto. Tempot var långsammare, brylkrämen tjockare och internet minst 500 år framåt i tiden. Samtidigt är du lite av en drömmare som gärna tagit ångloket till T-centralen istället för tunnelbanan."

Förutom det är med brylcremen kanske det hela faktiskt stämmer, även om jag aldrig skulle erkänna det själv.

Nej men du Spider, skulle jag läsa en tidning med större passion skulle jag vara intresserad av tidningen "Fitness" då jag nu när min son blivit 6månader ÄNTLIGEN börjat kämpa bort mina 10 överblivna gravkilon. Tappar såklart motivationen då&då varvid jag köper Fitness men har inte råd med det egentligen. Så jag skulle bli överlycklig om jag fick en hel årspremunation.

2010-07-20 ♥ 19:11:59
Julia

Jag blev "Teknikens Värld"

Allt om bilen...

"Bilintresset förblindar dig – din Toyota stavar du F-e-r-r-a-r-i medan andra stavar den s-k-r-o-t-e-n

Hmm stämmer ganska ! :)Eftersom jag aldrig kommer att äga en ferrari så räcker det med att man kan drömma bort sig i en sådan tidning...

2010-07-20 ♥ 19:24:09 » URL: http://zean.blogg.se/
cecilia

eehh jag blev antik&auktion, ingen tidning jag är så intresserad av ! Skulle jag vinna skulle jag istället vilja ha föräldrar&barn. Jag tycker att jag ska få vinna eftersom jag är mammaledig just nu och inte har så mycket pengar över så att jag har råd att prenumerera, så därför testar jag lyckan här :)

2010-07-20 ♥ 21:13:15
Nina

hmm... Jag blev "Vi föräldrar" Väldigt underligt eftersom jag inte kryssade i något som hade med barn eller familjeliv att göra. Jag har inga barn så jag tror inte att jag skulle gilla den tidningen. Om den mot förmodan skulle falla mig i smaken har jag hört att ni föräldrar inte gillar att få en massa råd och tips från oss andra och vad ska jag då göra med min nyvunna kunskap?Jag tror nog att en prenumeration på Elle skulle passa mig mer faktiskt. Bästa motiveringen nu då... Varför ska just jag vinna? Att jag är fattig student verkar ju inte vara så unikt... MEN när min underbara pojkvän vill se på sina science fiction filmer så vore det otroligt trevligt att ha något annat att syssla med istället för att somna i soffan vid 21:30.

2010-07-20 ♥ 22:07:09
Olivia

Tjo, jag blev då king, har ingen aning om vfr!(?) x) men tror inte att det är någon tidning som jag skulle kasta mig över brevbäraren för, Kalle Anka däremot, jag måste vara den enda femtonåringen i hela Sverige som läser Kalle Anka och det hade jag minsann tänkt fortsätta med, problemet är ju då att jag inte prenumererar och inte har gjort på ett bra tag, :S ja, du ser mitt problem. För att kunna upprätthålla Kalle-Ankasläktet bland femtonåringar så behövere jag vinna tävlingen!, x))ha de najs!

2010-07-20 ♥ 22:10:48
Victoria Karlsson

Hej! Jag blev veckorevyn! :D vilket passar mig jättebra då det är min favorittidning! Problemet är att jag inte får köpa tidningar för min mamma, lägg till att jag är 17år! När jag har försökt förklara för henne att det är billigare att prenumenera på en tidning än att köpa alla så vägrar hon lyssna. Och efter en massa tjat har det blivit att jag inte ens får köpa EN tidning. KUL! not...även om jag inte vinner så tackar jag för en härlig och rolig blogg och en kul tväling! kram/ www.vkunik.blogg.se

2010-07-20 ♥ 22:42:22 » URL: http://vkunik.blogg.se/
Madde

Hej Spider!Jag blev tidningen veckorevyn. Himla kul eftersom det faktiskt är min favorittidning :)Jag skulle vilja vinna en prenumeration för att som läget är just nu har jag inte råd med sådan lyx som tidningar. Tog studenten i början av Juni och sommarjobbar på som en galning. Jag är inte ledig en enda heldag på 5 veckor, men det hade varit så härligt att under de få timmarna jag är ledig få slå sig ner i soffan med choklad och en veckorevyn-tidning. Det hade varit rehab på hög nivå för mig!Puss / Madde

2010-07-20 ♥ 23:56:07
Sandra

Yeeey! Jag blev veckorevyn och det kunde ju inte passat mig bättre.Älskar tidningen och köper den de gånger jag har råd, vilket är alldeles för sällan. Så en prenumeration på ett år vore så himla uppskattat!Puss o Kram2010-07-21 ♥ 00:54:29 » URL: http://brum.blogg.se/
kickan34

Hej! Jag blev veckorevyn!

Jag vill vinna därför att jag köper olika tidningar hela tiden för att fylla helheten , men om jag vann detta pris så skulle jag spara otroligt mycket pengar, som jag egentligen inte har råd med. Men vad gör inte en flicka för att läsa i lugn och ro med godispåsen och cola ligthen i högsta hugg?!

2010-07-21 ♥ 02:15:48 » URL: http://kickan34.blogg.se/
Anna - Om livet som ung ensamstående mamma.

Jag blev tidningen "fiskejournalen" av någon mystisk anledning, vet inte om jag brukar fiska i sömnen kanske :P

Om jag vinner vill jag hellre vinna en premunation på "cosmopolitan".

Och varför ska då jag vinna?

Säger bara en sak: Ensamstående mamma på 21 år.

Jag har inte råd att ens köpa ett lösnummer av tidningen, så en premunation vore ju inte alls fel ;)

2010-07-21 ♥ 09:33:39 » URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Anna G

Jag blev Veckorevyn som är en grym tidning, men om jag vann skulle jag hellre vilja ha Elle för jag älskar modereportagen i dem.I höst ska jag börja plugga till ekonom. Jag kommer behöva plugga stenhårt och den bästa avslappningen när jag är helt slut är att läsa en rolig tidning tycker jag.

Som student kommer min budget att vara "begränsad" så att köpa tidningar kommer inte på frågan. Därför skulle jag vilja vinna en prenumeration på denna fantastiska tidning!Kram Anna

2010-07-21 ♥ 10:02:34
Diana

Jag blev veckorevyn.Eftersom de lade ner min älskade Story fick jag tidningen Solo i ersättning.

Hmpf tänkte jag... vilket skit, men vilka förutfattade meningar jag hade.... en sådan bra tidning. Biblen för tjejer!

Så jag väljer hellre SOLO!

2010-07-21 ♥ 11:19:42
evamar

Jag blev Veckorevyn??? Sen gjorde jag om testet och blev King??? HUR gick det till? Jag är så lite Veckorevyn/King som en människa kan vara. Jag är mer LagaLätt eller KomiForm. Alltså måste jag förändra min personlighet så det syns att jag inte är Veckorevyn på insidan och då behöver jag ju en helt annan tidning. Give it to me!!! Jag behöver den verkligen!!!

2010-07-21 ♥ 12:19:59 » URL: http://evamar.blogg.se/
Johanna

Jag blev Vi Föräldrar. Passar mig inte som handen i handsken direkt, Topp Hälsa skulle jag gärna vilja läsa däremot.

Tack för en härlig blogg förresten.

2010-07-21 ♥ 12:39:45 » URL: http://cedersallad.blogg.se/
Mimmi

Jag blev antik och auktion! Fasa!

Nåväl, jag tycker jag ska vinna för att jag är i enormt behov av glassiga tidningar fulla med inredningstips, sminktips och mode jag aldrig kommer ha råd med, dels för att jag är galet pank, behöver inspiration och som psykologstudent behöver jag koppla av från mina seriösa studier med en ytlig intervju av någon värdelös kändis. Eller tydligen för att jag ska lära mig hur man ropar in en snygg 1800-tals byrå.

Själv tycker jag att jag är mer Damernas Värld, som är min favvo.

2010-07-21 ♥ 13:50:40 » URL: http://telepatetisk.blogg.se/
Lomina

Jag blev reckorevyn, mycket passande! Veckorevyn skulle gärna få förgylla min vardag! Den korta motiveringen som du ville ha är: jag behöver (och tycker själv att jag förtjänar) lite vardagslyx! Plus att min lillasyster vill läsa den när jag läst ut den.KUL TÄVLING! :)

2010-07-21 ♥ 15:56:48 » URL: http://l0mina.blogg.se/
Maja

Jag blev Veckorevyn, som tur var! :)

tja, jag ska resa en del nu framöver och då skulle ju en gratistidning(helst inte metro...) sitta fint!

2010-07-21 ♥ 19:14:34 » URL: http://lyckotroll.blogg.se/
Jessica

Men hallå! Jag blev Allers!!! Har jag blivit min farmor eller???

Näe jag skulle hellre ha Allt om mat i så fall! Just för att jag är SÅÅ dålig på att laga mat, bakar hellre (precis som min farmor!) Hm!

2010-07-21 ♥ 19:27:38 » URL: http://mcjessica78.blogspot.com
Hanna

Hej Spajder!Jag blev Veckorevyn, inte så otippat!

Jag är en "ung" mamma som är en sucker för mode, shopping och en massa skvaller.Hur underbar ens lille bebbe är finns för mig ingen bättre avkoppling än att drömma om en nya garderob eller läsa om alla andras "filthy lives".

Jag hade med andra ord VÄLDIGT gärna vunnit helårsprenumerationen.Puss på alla i det spiderchickiska hushållet!

2010-07-21 ♥ 19:43:58 » URL: http://hannaberglund.wordpress.com
paulina samuelson

Jag blev tidningen vecko revyn, vilket är ganska härligt med tanke på att jag älskar den tidningen.Jag älskar att läsa och älskar skvaller. Tidningar är någonting jag ofta köper och vecko revyn är någonting som jag prenumererat på tidigare. Därför skulle jag bli jätte glad om jag vann! :)

2010-07-21 ♥ 22:31:48 » URL: http://paulinasamuelson.blogg.se/
Anna B

Jag blev Kung! FAST jag är tjej!

Eh, ja, eller King som tidningen tydligen heter. Har faktiskt inte (Aldrig) läst den men fick upp ögonen för den för någon dag sen när jag såg snyggaste Wahlberg på omslaget. mmuums!

Jag skulle egentligen velat bli Amelia och inte bara för att titeln är mer feminim,bara delvis!

Hoppas du kan göra en fattig student osocial och glad för ett års tid framöver!

Tack för en bra blogg!

2010-07-21 ♥ 22:42:34 » URL: http://www.nittonhundranittiotva.blogspot.com
Rebecca

Haha jag blev svensk damtidning... Känns väldigt frisörsalong på nåt sätt, och jag är inte ett dugg insatt i prinsessornas vardag. "Du vet vad VD betyder..." Vice President?? Inte en siffra rätt... Skämt o sido, jag är nybliven hästägare (en gång hästtjej alltid hästtjej) och känner mig ibland en smula vilsen i mina val i vad som är bäst och vad man bör göra. Han kan inte direkt tala om för mig hur han mår (som med bebisar kanske??) Så därför vill jag vinna en prenumeration (svårt ord) på tidningen Equipage, bra tidning som inte bara publicerar tråkiga tävlingsresultat ^^

Tack för en härlig blogg spajder :)

2010-07-22 ♥ 10:42:08 » URL: http://livetmedbisse.blogg.se/
Evelina

Jag blev Veckorevyn, och skulle gärna vilja ha den tidningen också!:)

Jag ska vinna för att jag till hösten ska börja plugga och bli en fattig student, och kommer då inte ha många kronor över. Och då i den annars så vardagliga vardagen så kan en tidning göra mycket för humöret! Om man bara får en stund för sig själv först med en bra tidning, så kan det ge lite extra push till att plugga! Och gratis är alltid gott!!

2010-07-22 ♥ 11:51:35
Emma

Hej jag blev veckorevyn vilket är en en väldigt bra tidning :P Men helst av allt skulle jag nog vilja ha en premeration (stavning?) på solo då den är lite dyrare och man har inte alltid pengar att lägga på tidningar, utan man behöver lägga dom på annat. Skulle vara jätte kul om jag vann, jag tror även min mamma skulle bli ganska glad om jag vann för hon gillar också kläder och sånt där ;)MVH

Emma

2010-07-22 ♥ 14:48:11
Marie-Louise

Jag blev King!Jag borde vinna en prenumeration på King så jag kan lära mig förstå min modeintresserade kille som slänger sig med catwalk-termer jag inte ens visste fanns!

2010-07-22 ♥ 15:29:54
Mathilda

Jag blev Body. Konstigt! Inte alls passande mig! Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en prenumeration på Illusterad Vetenskap. Tycker att det finns väldigt mycket intressant i den tidningen, men den är lite dyr :)

2010-07-22 ♥ 15:58:50
Sepideh

Haha jag fick Vecko Revyn exakt den jag också ville ha ;) Om jag vinner så vill jag såklart ha Vecko Revyn anledningen till att jag vill vinna är att jag aldrig har prenumerat på en tidning, lite ovanligt och jag har seriöst blivit hel pank nu är t.o.m skyldig min mamma pengar så jag har inte råd att köpa min tidning som jag (annars) köper varannan vecka, så jag skulle bli sjukt glad om jag vann =D

Tack i förväg spider! ;)

2010-07-22 ♥ 17:56:38
mathilda

hmm, jag blev king. men om jag vinner hade jag mycket hellre fått en premuneration på veckorevyn. varför då? jo, dels är jag fattig som bara den. och dessutom kan jag ju inte ens stava till premunation... ?

2010-07-22 ♥ 23:18:02 » URL: http://aplaceinmyworld.blogg.se/
ellie

Jag blev Veckor Revyn & jag borde vinna för jag skulle behöva en tidning att läsa när jag åker buss en timme till skolan varje dag. Och tack för en jätte bra blogg :)

2010-07-23 ♥ 10:38:28 » URL: http://elliesss.blogg.se/
Maja

Jag fick först som du, king . Men jag skulle hellre vilja ha VeckoRevyn ,

Varför jag skulle vinna ?:

Jag är "bara" 13 år och har väll inte så mycket pengar och pengarna jag har vill jag inte lägga på tidningar . Och sen skulle det vara skönt att lägga bort datorn och sätta sig ute i solen och läsa lite och få färg inför skolan :)

2010-07-23 ♥ 18:01:54
Kristina

Haha vilket roligt test! Jag blev Må Bra. Hrm, visst gillar jag att röra lite på mig då och då men jag skulle inte kalla mig träningsnarkoman direkt!Hellre skulle jag sätta mig ner med en Cosmopolitan i handen (ja tidningen alltså, inte drinken, även om en drink i handen inte alls är dumt, den är ju väldigt god, om man gör den på rätt sätt dvs... eh, var var jag?) Min pojkvän absolut hatar när jag läser, då jag gärna tar upp en bok på kvällen precis innan lampan ska släckas ("SUCK, måste du verkligen läsa nu, kan vi inte mysa lite istället?"). Men om jag med jämna mellanrum skulle få hem en tidning i brevlådan så är det bra på två sätt: 1) En tidning är inte lika tjock som en bok så då jag jag säga, "Men älskling bara 5 minuter till så har jag läst klart!" samt 2) även pojkvännen kan nyfiket sticka ner näsan i tidningen när jag bläddrar i den, så då borde han inte bli lika irriterad och jag får min välbehövda stund av läsning ;)Tack för en bra blogg!

2010-07-23 ♥ 18:23:28
Cecilia

VeckoRevyn var tydligen mest jag. NOOT! Kopplar hellre av med en äkta HäntExtra, det är där skvallret verkligen händer (säger jag utan en endast liten fjuttgnutta ironi. Sysslar inte med sånt. Ironi alltså)

2010-07-23 ♥ 18:36:33
EriKa

En svensk DAMtidning - Jaa vad ska man säga om si så där 35 år kanske det kan få bli en prenumeration på den .. Men idag vid 18 års ålder då mitt stora intresse är Inredning, design, blommor och allt där till så skulle Elle interiör (Som är en "snordyr" tidning, som jag istort sätt aldrig unnar mig) passa mycket bättre att få hem i brevlådan i väntan på att jag kommer in på någon skola !Kram EriKa

2010-07-23 ♥ 19:26:16
Nathalie

Haha, jag som är en riktig tant blev Veckorevyn... Vilken miss! Jag skulle hellre vinna Året runt som är en strålande tidning för oss pseudo-tanter (är 22 ) :). Hmm.. varför jag ska vinna? För att det skulle få mig att känna mig så uppskattad, och jag behöver det just nu.Kram!

2010-07-23 ♥ 19:48:16
anne

HAHAHAHAAAA!!!!Det är ju helt underbart att en tant som strax fyler 50 år är en VECKOREVYN!!!!Hahahahahaaaaaa!!!! Jag måste skratta mera!!!Ärligt talat är jag nog en Lantliv eller M magazine, kanske en Tara men den håller jag på att växa ur.Motovering till varför jag skulle få vinna en tidningsprenumeration: Tidningar, magazines, är exakt det jag behöver för att varva ner på ett bra sätt en fredagkväll, en tidning ställer inga krav utan är ett vänligt och inspirerande sällskap, precis vad en stressad, pendlande tonårsmamma behöver! :)

2010-07-23 ♥ 20:26:39 » URL: http://annnne.blogg.se/
Jannica

Jag blev tidningen King...spännande!Skulle gärna vilja vinna en prenumeration av lantliv då jag och min käresta ligger i inredningstagen, förbaskat dyrt med sånna tidningar (har inte riktigt förstått varför ). Lite gratis inspiration är ju inte så tokigt! För övrigt, fantastisk blogg!

2010-07-23 ♥ 20:34:04
Jenni

Hej!

Skulle bli superglad om jag vann prenumeration på Hänt extra. :)

Har knappt läst en tidning sen min son föddes för 9mån sen. Skulle bli jätte glad :)

Älskar din blogg.

2010-07-23 ♥ 20:57:04
Mia

Alltså..jag blev Se&Hör..Hur detta gick till vet bara internet. Jag bryr mig verkligen inte om vilka som kommer in på Spybar. För guds skull Spiderchick ge mig som lärare allt om mat istället, annars finns risken att jag diskuterar Anna Anka och Bonde-Susannes nya flamor på lektionerna i Hem och konsumentkunskap.

2010-07-23 ♥ 21:26:31
Isabelle

jag blev tidningen KING... hoppades på att bli vecko revyn, cosmopolitan, solo eller något!jo jag skulle vilja vinna för att jag älskar att läsa tidningar, det får mig att slappna av. Den perfekta stunden är en fet tidning och en kopp te!

(plus att jag aldrig har fått uppleva känslan av att vinna en tävling ;)

2010-07-23 ♥ 21:27:30
Emma E

Hej!

Jag blev Kalle Anka ... hehe. Ska tydligen leva ett rätt så inrutat liv. Men snart ska jag bli mamma, är i sjunde veckan... så inte kommer jag vara så inrutad så länge till ;) Skulle kanske kunna läsa mig till mer kunskap i form av en tidning, och koppla av från allt föräldraliv när lillgrabben/tjejen somnat :) Kram kram på dig Spider

2010-07-23 ♥ 22:13:53
Antonia

Jag blev Vecko-Revyn :D precis den tidningen som jag ville ha med!Och varför ska jag vinna.. Jag borde vinna för att i höst ska jag inte bara börja plugga upp mina betyg så att jag ska få någon form av framtid att se fram emot, jag ska också ta körkort, vilket kommer lämna min plånbok och mitt konto tomt som hjärtat när man upptäcker att man inte har choklad under mensen, så en prenumeration på Vecko-Revyn skulle passa bra som ett skinande guldkorn för mig under allt pluggande, stressande och fattigdomen som följer det där med glatt dansande steg.

2010-07-23 ♥ 23:09:02 » URL: http://avengedsevenfold.blogg.se/
Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

jag blev veckorevyn, känns dock som att test som "ör han den perfekte pojkvännen" mm inte riktigt tilltalar mig längre, hade jag fått välja så hade jag valt Sköna hem. Få drömma sig bort lite bland kaoset med två barn, en halvvuxen sambo och en liten kattunge.

2010-07-23 ♥ 23:50:46 » URL: http://majbebis08.blogg.se/
sara

Hahaha jag blev King som du. Trodde jag då inte!Jag skulle ju då helst inte välja King om jag fick friheten att välja tidning, då jag är lite mer av en skvallerläsare och skulle mycket hellre sträckläsa Se & Hör än andra tidningar. Roligare & smaskigare! Jag skulle gärna vilja 1 års premunation av Se & Hör för jag börjar plugga på högskolan till hösten, fyller snart 20 år och känner att jag kommer förmodligen behöva lite avkoppling från skolan med en dos av det senaste i "kändis-sverige". Sen skulle jag direkt ta på mig ansvaret som skvallertant på skolan och berätta om det senaste i varje tidning för mina kamrater. Bara för att jag känner att det är min uppgift om jag fått en sådan fin present som gratis premunation.Kram!

2010-07-24 ♥ 01:36:38
Becca

Jag blev Femina men det är inte jag. Eller jo, jag är en tant, men jag vill ha en annan tanttidning nämligen Lätta Kryss! Jag är en pank student som älskar att lösa korsord nämligen! Snälla ge mig en prenumeration på Lätta Kryss!"Kärring och stolt!" :D

2010-07-24 ♥ 02:07:00 » URL: http://thebecca.blogg.se/
Cicki

Jag blev Allers!? Haha! Kanske inte riktigt är tidningen jag suktar efter! :) Allt i Hemmet är mer min stil. Så jag kan sukta mig bort ifrån den hemska hyresrätten jag kallar hem, till en stilfullt inredd villa vid skärgården! :) Drömma mig bort i från hyllor man jobbat och slitet hårt med att få upp.. för de är ju trendiga! ;) Men som man blir så missnöjd med när dom väl sitter där!

Jag tycker att jag är värd detta pris då jag om 3 månader och trycka ut min egna lilla bäs. Så att spara pengar på de flesta plan är värt mycket! :)Och en sak till.. Jag ÄLSKAR din blogg. Jag följer den maniskt! :)

2010-07-24 ♥ 12:37:40 » URL: http://christinhernberg.blogg.se/
Marlene

Jag blev Veckorevyn! Stämmer nog ganska bra med tanke på att det är den enda tidning som vid enstaka tillfällen följer med hem från affären. Med taskig föräldrapenning så är det inte ofta jag unnar mig en tidning, barnmaten först liksom! Därför skulle det vara great om man kunde få hem tidningen i brevlådan, varje månad, GRATIS liksom! Yepp, det hade varit toppen!

2010-07-24 ♥ 14:01:03
Denise

Jag blev Hänt Extra. En tidning som verkligen passar mig då jag gillar skvaller ;)Jag tog studenten i våras så det här kan bli din försenade studenpresent till mig ;) haha. Och det skulle vara perfekt att ha en tidning att bläddra i mellan jobbansökningarna..

2010-07-24 ♥ 14:33:10
Camilla

Ha ha ha, ja, jag blev King då. Vad säger det om mig?Varför jag ska vinna? Självklart för att jag vill ha en helårsläsning på tidningen Amelia.Vad är är bättre än att sätta sig på kvällen, ungarna sover och golvet är kladdfritt. Krypa upp i sofffan med en ny tidning och njuta. DET är mammalyx det : )Kram Camilla2010-07-24 ♥ 16:20:40 » URL: http://camilla.livskick.nu
JessanKära Spiderchick!Jag blev även jag KING, glädjer mig då jag tänker att det validerar att jag är lite cool och hård och en såkallad "tuffing" (var vänlig anamma min överkonumstion av sterotypiskt tänkande tack)Dock skulle jag allra helst vilja prenumerera (nästan mer än vad jag vill lära mig att stava till prenumerera utan att googla) på tidningen STUFF då jag är prylnörd nummer ett.PS. OCH piffig tjej. Du förstår nu kanske att jag kan sterotypfrossa när jag är ett så förträffligt bevis på att stereotyper är till för att motbevisas.PS2. Tack på förhand ;)

2010-07-24 ♥ 18:51:50 » URL: http://fortrafflig.blogspot.com
Ann-Sofie

Hm... jaha... alltså... jag blev också King. Vet inte riktigt hur jag borde tolka det, men i mitt huvud är jag King eftersom jag har en mild form av hybris som får mig att tro att jag klarar av precis allting här i världen (vilket jag väl kanske inte alltid gör). Men jag är en tjej med koll, för det mesta...Eftersom jag är en väldigt feminin "King" med drömmar om att jobba inom modebranschen skulle jag därför inte ha något emot om en Elletidning trillade ner i brevlådan en gång i månaden och förgyllde min dag.Kram kram!

2010-07-24 ♥ 23:44:48 » URL: http://missanso.blogg.se/
MariaH

jag blev "Må bra" men är inte det en kärringtidning? Tantvarning OK men inte kärring.. surar

Jag skulle mycket hellre vilja läsa Lantliv o drömma om att vitt hem såg så där välstädat och genomtänkt ut (medan barnen gör confetti av de andra tidningarna och spär ut det kaos som härskar här hemma i verkligheten...

2010-07-25 ♥ 12:07:41 » URL: http://www.mariasbokliv.wordpress.com
Sandra

Jag blev veckorevyn. Rätt pricksäkert med tanke på att det är en av två tidningar jag läser. Tyvärr pluggar jag samtidigt som jag jobbar heltid så jag inte hinner fundera på att läsa något annat än skolböcker.

Därför skulle jag vilja vinna för om tidningen bara damp ner på hallgolven så skulle jag ju vara tvungen att ta med mig den ner i ett varmt bad och ta en kort paus från plugget :)

2010-07-25 ♥ 15:38:37 » URL: http://freefallin.blogg.se/
Annie

Jag blev tidningen svensk dam, den är helt okej att läsa tycker jag men skulle väldigt gärna vinna en prenumeration på Amelia. Har prenumenerat på den tidningen innan men har ju inte råd med det längre, det är surt!!

2010-07-25 ♥ 15:44:29 » URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Therese

Jag blev också King haha. Känns kanske inte helt mig. Om jag vinner skulle jag vilja ha VeckoRevyn.. Skulle vilja ge den till min lillasyster som alltid läser den. Tycker hon förtjänar det. Hon är helt fantastisk. Hon är 21 och (en helt fantastisk) tvåbarnsmamma och lyckas kombinera det med att vara ung och dessutom en fantastisk syster! :)

2010-07-25 ♥ 18:01:06
Jenny

Hej! Jag blev body, vilket förvånade mig.. Ler..Skulle jag vinna skulle jag nog vilja ha Stuff, vill vinna för att det kommer bli en massa bussresor i höst när jag ska börja plugga. Så kan vara kul att ha något att läsa.. Mvh Jenny

2010-07-25 ♥ 20:16:34 » URL: http://smulis74.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback