Spiderchick

Äntligen!

Blev glatt överraskad när jag kollade mitt konto igår.

Det hade nämligen trillat in lite pengar.

WIHOOOO! Äntligen, tänkte jag. Äntligen har banken gjort en blunder och av misstag råkat sätta in pengar på mitt konto. SOM jag har drömt om detta misstag!

Sen kom jag på att det var skatteåterbäringen som kommit in.

Vilket ju var välkommet det också.

Fast lite besviken blev jag.

Kerstin

Fast å andra sidan så får du ju behålla de här stålarna - banken hade nog varit raska och rättat sitt misstag!

Milla

hahaha svårt att bli helt nöjd ;) grymt skönt med skatteåterbäring :D mina skattepengar är redan "tyvärr" tingade av mina barn för dom ska gå på "jagruinerardigpå4timmarstället" närmare bestämt Grönalund ;) bara att le å se glad ut hehe

Kadri

hahha men när banken gör fel måste man betala tillbaka men skatteåterbäringen kan man shoppa bort så snabbt man bara kan

Spiderchick

Kerstin: Neeeeej! det skulle ju naturligtvis vara ett misstag som de aldrig skulle uppmärksamma och som jag aldrig skulle behöva förtälja ;)/S

Tina

Haha du får försöka vara glad ändå ;)

Emma says style, love & rock and roll.

Haha, men åh typiskt. Min skatteåterbäring var så modest att det knappt märks....

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

I högstadiet var det en tjej som råkade ut för det. Hennes futtiga studiebidrag på 650 spänn blev 75000 spänn.... Tyvärr var man tvungen att ge tillbaka dom ;)

Martina

Efter att aktivt ha läst bloggar i flera år kände jag att det var dags att bli av med min kommentaroskuld! Älskar älskar älskar din blogg! Du verkar ju vara en sån underbar människa vännen! Och det måste du ju få veta! Med fötterna på jorden och med huvudet i det blå, beundrar jag dig! Du lyckas alltid få mig att flina och fnissa med dina inlägg oavsett om värsta tentaångesten eller deppostunden. Keep up the good work och fortsätt vara dig själv på ditt awesome sätt så kanske jorden (eller iaf bloggvärlden) blir en bättre plats!

Spiderchick

Martina: TUSEN tack för snäll comment =)Oj så glad jag blir!Kram Spajder

Felicia

Min sambo tror att jag komme få mina skattepengar i höst. Så jag får en glad överraskning då istället :)

karlbergarn

Vad skådar mitt norra öga? Ett inlägg utan bild? :ODet enda jag har att se fram emot i pengaväg är 1000 kr som jag har lånat ut till min syster, som jag nu ska få tillbaka. :)

Julia

Money,money,money ooo most be funny oooo in the richs mans world...

Amanda

Åh det är min dröm också!

Att en dag se att man har 1 miljon (eller varför inte 2?) på kontot! Banken lär ju märka detta men då tänker jag mig att den rika personen som pengarna tillhör tycker väldigt synd om fattiga lilla mig - så jag får behålla dem! :) väntar.

Therese

Haha. Jag trodde likadant en sekund :D

När ska det hända på riktigt egentligen?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress