Spiderchick

Bästa kalaset

Idag har vi varit på det roligaste kalaste ever!

Lillemannen var superglad, tjoade, tjimmade och lekte glatt med allt och alla. 

När några av de andra barnen efter tre timmar började tackla av och bli lite tröttkinkiga sken lilleman fortfarande som en sol. Underbart (missförstå mig rätt men ibland är det faktiskt ganska skönt att se att andra också får tampas med griniga ungar) (okej ursäkta underdriften - FY HELSKOTTA vad det är skönt att se att andra också får tampas med griniga ungar).Korv med bröd är givet på 1-års kalas (ja till morsorna alltså, jag mölade i mig fyra stycken i rask takt) (när Stina annonserade att det även skulle serveras tårta ångrade jag den sista korven en smula, det måste jag erkänna).Lilleman samspråkar med värdinnan tillika födelsedagsbarnet.Tårtan var amaaaaazing.

Fia

haha känner igen det där med att gilla (älska) att se andra tampas. SÅ är det =)

Caroline

Jordgubbstårta är det bästa!

Lise

Haha. Så söta!

Nana

Åh så härligt när de är så där glada! Och vad mysigt när de börjar samspela med andra barn . Härlig bild, man ser ju glädjen :)

Egomamma.se

Attans vad smarrig tårtan såg ut att vara då... smask!!

Måste GENAST rassla ner för trapporna och hämta en näve jordgubbar och pula i mig. Tur att vi köpte lite förut....

När man läser hos dig måste man vara beredd med jordgubbar och choklad, när man läser hos Egoina ska det finnas donkenmat och ostbågar, i alla fall för lättförledda människor som mig!

Nina

Ge mig den där tårtan! Gud vad god den ser ut!

Catharina

Åh vad skoj med kalas! O tårtan!! Mmmm!

mormodern

Det ser ut som lilleman o värdinna ska pussa varann?? Gjorde de det! gjorde de det?? Undrar orolig

Malin

tårtan ser amazing ut! vad hade hon för fyllning?

Camilla

Inte bara jag som gillar kalas ser jag och du som har barn och allt måste ju få gå på fler än mig. Länge sedan sist :) Haha ...

Miccy

Du får se till och "hjälpa" till i köket innan så att du kan pejla läget vad det är för mat som det skall bjudas på och vad man ska satsa på

Sofie

älskar att majskrokarna är så snyggt upplagda i färgade glas...

bitterfittan

gaaah tårta!jagvillha

Tuva

Hej. Vad heter du i förnamn?

Jessie

Åh gud va god den där tårtan ser ut! Det värsta är att jag har ätit så himla mycket av exakt en sådan tårta de senaste dagarna! (Ok, jag vet ju inte exakt vad som är bakom alla grädde och alla jordgubbarna, men en liknande då...) Vi gjorde nämligen en likadan på midsommar, när vi var 4 pers, och min kille är "inte så mycket för sötsaker", så GISSA hur mycket tårta det blev över?!? Ja, MYCKET... Till min glädje förstås, eftersom resterna tillföll oss eftersom det var hemma hos oss middagen hölls... Jag har mölat i mig så mycket jag bara har kunnat sedan dess, men nu börjar ju tårtan (av naturliga skäl) att inte smaka så gott längre, varpå jag måste SLÄNGA den lilla (ok, EXTREMT lilla) bit som är kvar, men DOCK. Det gör ont i mig.... Ville bara dela med mig till någon som jag tror förstår...?!?

Gnillib

Haha, vet du, min son är så rolig. Han såg tårtan och bara skrek "JAMÅHANLEVA" för han har fattat att det är då man äter tårta! Lilla sötisen! Var bara tvungen att berätta det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress