Spiderchick

Bebis x 2

Idag har min kille haft hand om två bebisar.

En vanlig, väldigt söt bebis. Och så en extraordinärt omogen, ganska sliten PMS-bebis i storlek XXL. Den senare torde vara jag.

Jag har som sagt varit på dåligt humör idag och känt mig lite deppig (PMS är faktiskt jäkligt jobbigt, supertrist att gå runt och vara arg på världen av ingen anledning), men nu börjar det vända. Var inne på Monki en sväng förut och tröstshoppade en kofta på rea.Kan ni tänka er jag har modebloggat en gång i tiden? HAHA! tillåt mig skratta rått och länge. Ja herregud. Kan berätta mer om det i ett annat inlägg.

Angelina

Jobbigt :( men skönt att det börjar vända. Väldigt fin kofta! :)

Linda

Whaaaat har monki rea igen?

casandra

Jag känner igen mig med pms, man känner sig så missförstådd av världen nästan och arg. :D Men efter regn kommer solsken(iallafall till nästa månad) Ha en bra kväll nu och mys på!

Petra

Vet precis vad du menar, det är ett riktigt helvete. Oh, snygg kofta! Ska nog göra en liten runda på Monki i morgon...

lilla fröken

Haha vill verkligen veta mer om ditt modebloggande!

Simone

Ja visst är PMS skitjobbigt. och jag tror inte alla förstår hur jobbigt det är att ha det.Hoppas det vänder snart.en som känner att pms-kossan i mig håller på att vakna

Mariel

håller med om att pms inte är särskilt kul. Det känns som att jag har det före, under OCH efter mens. Men samtidigt känner jag mig inte så extrem. Klurigt det där. Kanske har jag det inte alls utan bara är allmänt känslig för lite ditt o datt?--------------------------------------

Välkommen till mitt krypin: http://mixifamily.com

Salla

så fort du får en menskärringattack så tänk på ordet Bajsiluring. Det gör en på bra humör igen :)

SELMA SEDEF

Jag är en halvturkisk tjej vid namn Selma som kommer ifrån Norrköping, har ett distansförhållande med min pojkvän, Kastriot som bor utanför Göteborg och har albansk bakgrund. Jag älskar det albanska språket och vill lära mig det en vacker dag. Vill även besöka Kosovo, människorna verkar så härliga. maten likaså. I min blogg kommer du läsa mycket om mig och min pojkvän.Jag är en jordnära tjej, har dock en tuff attityd. Om jag stör mig på någon, kommer mitt turkiska temperament fram, haha! Intresserad av människor, vill utbilda mig till Socionom i framtiden och hjälpa ungdomar med problem. Jag är en galen tjej med mycket humor och kärlek.Ta en titt i min blogg. i hope u like it.Peace Love & Kebab <3

Linda

Jag går in i en grå bubbla där ingenting är roligt när jag har pms fast bara kanske var tredje gång, så det blir nästan läskigare än om det hade varit återkommande men nu blir det nästan oväntat och extra jobbigt när det väl kommer.. Tacka vet jag regelbundenhet eller ingen pms alls.. Kan man önska sig det i julklapp?

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Tröstshopping är bästa shoppingen <3

mikebike

Haha jag anar ett väldigt likt mönster här :) min J brukar också bli på lite bättre humör efter en sväng på monki. Fan unjdra om inte det borde ordineras alla med PMS för att lindra lite.

Johanna

Hoj! Testa Femal balans från naturapoteket. Dom fungerar verkligen mot pms och man slipper blir som en monster (iaf inte lika stort :-P)

Camilla

Har inte haft mens och mensvärk eller pms på snart ett år. TACK GUD FÖR ATT DU UPPFANN CERAZETTE!!!!

Älskar koftan!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress