Spiderchick

Ett icke sponsrat tips

Äntligen har jag hittat ett par jeans till lillefisen som känns sköna i midjan.

Nästan alla jeans jag hittills har provat på honom har varit så små i midjan och suttit så hårt kring lille magen att jag har blivit förstoppad i min tarm bara av att se eländet (tror vissa barnklädeskedjor att bebisar är timglasformade som Marilyn Monroe i kroppen?).Strl 74. Från H&M 149:-Tjoho vad jag är tuff i mina sköna icke Marilyn Monroe formade jeans, säger lilleman.

Diana

De ser stentuffa ut! Men det är kanske för att de är stentvättade? ;) Haha, dålig humor...

Sofie

o min son som alltid har tappat alla jeans.. vet inte hur många gånger jag svurit över hur stora alla byxor är i midjan... Man tycker de kunde köra på tumstorlek även till bebbar .. tänk så smart

Mirka

Ha ha haa, håller med dig fullständigt! Man får verkligen ont i sin egen mage när barnen har dessa byxor som sitter tajt runt midjan. De flesta av mina barn har varit knubbiga som små och det är verkligen svårt att hitta byxor som sitter bra!

PS. Gillar din blogg skarpt! Du skriver bara så härligt:-D

Sofia

H&M´s jeans fungerade för min son också, och han var rätt stadig om man säger så.Nu med tösen som är som en sticka hittar vi inga byxor alls som passar. Strumpbyxor och tights är det enda som sitter bra.

SuperBeLLas Blogg

hej 123 det var ju lätt

easy pangcake

ha en trevlig sommar

Charlotte Lignell

Vi har precis det motsatta problemet... Måste köpa jeans med såna där gummiband i sidan så att man kan dra in midjan. Härligt att det är olika!

Mickis

Hej!..

kan tipsa om HM online.. dom har jeans som har en bomullsmudd upptill.. 129 kr.. hur bra sem hellst.. Min lillskit har flera stycken :D dom är kanon..

Myaraq

Billigt och bra.

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Vi har det där lilla midjedilemmat här med. Inte alls så att midjan är för stor utan kläderna är för små!

cecilia

han är hur cool som helst :)

Johanna

Jag jobbar på en förskola med en grupp 1åringar, Många av barnen har jeans med bomullsmudd upptill. ser ut typ som mammajeans haha. Men dom verkar supersköna och barnen älskar dom! :)

Spiderchick

Johanna: Han har ett par jean med mudd från Polarn, dom är KANON! Men Polarn är så dyrt så där kan jag inte springa och handla hela tiden... :) Men jag ska hålla utkik efter fler! Tack för tipset./Spider

stina

Visst skrev du för ett tag sen att din lilleman skulle bli en sån som hon cloe, som andades bloggar och som skulle leverera inlägg som en gud? Måste verkligen säga att han är på god väg, för visst tog han den där bilden alldeles själv med kameran i äkta blogg-anda? :)

SuperBloggaren

det fixxar grisen

vad säger dogge

hon trodde hon var cool

hon hade blogg....................

ahhahaahha

Mallisbrallis

Har du verkligen inte upptäckt Nova Star-jeansen ännu? Mjuk mudd upptill, mudd i benslut och hur lekvänliga som helst i övrigt?Spiderchick

Mallisbrallis: Nej jag har tyvärr inte kollar Nova-star? Jag handlar bara på kedjorna och har inte direkt råd att gå till småaffärer (oftast lite dyrare där). Fast Nova kanske inte är så prajcy? :)Tjing

Moa

Matilda Andersson

Vilka fräcka jeans! Är det riktigt jeanstyg eller "fake"?

Vet du vilka storlekar dom fanns i?Tack! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress