Spiderchick

Inte tröttnat

Är det bara jag som inte alls har tröttnat på Kungabröllopet?

Visst - säga vad man vill om monarkin och medias extrema bevakning av just den här händelsen - men jag tycker fortfarande det är superspännande!

Jag tänker sitta som klistrad framför tv:n på lördag för att titta när Ockelboarna beblandar sig med Europas kungliga grädda. Jag tänker spana in Vickans brudklänning och vad har hon föresten för bukett? Verkar Madde ha hämtat sig efter kärlekskrisen och kan pappa kungen hålla tätt i tårkanalerna när di unga tu säger JA? Hur många våningar har tårtan och vem blir fullast på efterfesten?

Många viktiga frågor blir besvarade på lördag.
Spännande!

Daniel

JAg väntar mest på att få höras Daniels duett med CarolaSäkert jättevackert. Han e ju lite som en artist.

Anna i USA

Bryr mig inte så mycket, tror jag hade brytt mig mer om det var Madde som gifte sig...hon är min favorit!

Fast favorit bröllopet hade väl nog varit nåt riktigt bloggbröllop (eller det kanske redan finns)

Anonym

JAG KRÄÄÄÄÄÄÄKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jäkla snack hela tiden! längtar tills skiten är över!!!!

Helena

Kungabröllop är fantastiska! Flärd och glamour. Jag kommer att sitta som klistrad framför tv:n.

vanessa

Ska också kika, bättre än Melodifestival, Let's dance, Idol och Talang tillsammans! Tror knugen kommer gråta lite diskret i kyrkan, kanske också Silvia. Leve kärleken!

Erika

Samma här! Hur mysigt som helst. Är väl en av få som faktiskt tycker om svensk damtidning med massa skvaller från alla kungligheter=)

Fia

Usch, jag vet inte jag... Men man kan väl inte låta bli o glo. Och man vill ju liksom vara med i de efterföljande diskussionerna. Så ja. Man får väl titta.

Malin

Åh det är så spännande! Längtar till lördag. Ska bulla upp med god mat och dryck och inte flytta mej från soffan för annat än toabesök. Men jag kan se tvn från toastolen också. Ensam hemma, ingen som stör! :-)

Amalia

Jag är också pepp för lördagen! Spännande och kul! Jag tror jag till och med ska slå till och baka en prinsesstårta dagen till ära och förtära med blicken klistrad på TVn. :D

Hääna Banääna

Åh vad skönt att det inte bara är jag! Jag har känt mig som en gammal tant när jag sitter här hemma och tittar på alla program om kungafamiljen jag bara kan hitta. Och dessutom tycker att de är såå mysiga (har nog nästan en liten crush på kungen) och att det är såå himla kul med bröllopet! (Kanske för att det är lite annat än bröllopet jag var på i lördags, de bjöd på kaffe och tårta och that´s it...)

Rövarmamman♥ Gravid igen

Jag räknar också ner till bröllopet:)

Saralito

Jag tycker det är jättekul, jag tänker utan tvekan titta på det, oavsett vad sambon har att säga om saken!

Cornelia

Alltså ska dom gifta sig på lördag? Jag hänger inte med...Tycker också att det är spännande, men jag bara virrar ihop allting :( Vart ska dom gifta sig?Alltså, haha fatta om dom säger "nej" .. !! Vilken CHOCK säger jag bara! :O

Sofia

Ajabaja Spiderchick. Nu fick du ju mig riktigt intresserad av det hela :( Vill verkligen se det på tv men kommer vara på en buss påväg till Frankrike då. Så bra planerat av dem att bussen går halv sju på morgonen till kungabröllopet. :'( Det bra är dock när man kommer hem är att man har en hel veckas inlägg att läsa igenom :D

Anna

Bor i Sthlm, spyr på skiten.

Sus

Skrev just en blogg om det.

Jag slukar allt!!

På lördag är jag på plats i Ockelbo (om regnet håller sig borta) och njuter av stämningen och gläds åt alla mina bekanta som faktiskt är bjudna på bröllopet.Och vilket par de är!!!

Hanna

Här är en till som kommer att sitta klistrad. Man kan ju bara inte missa en sån här grej, det kommer ju inte direkt att hända igen. Inte kronprinsessbröllop i alla fall.

Emma

Jag kommer nog stå där och vifta med en flagga vare sig jag vill det eller inte... love it

Frida

Jag har längtat som fan och på lördag är det äntligen dags! :) Jag ska sitta som klistrad framför tv:n.

Malin

Asså jag har precis bestämt med min mormor att vi ska klä upp oss och sitta framför tvn hela dagen. Som just klister.

Jag kan inte förstå folk som retar sig på mina drickunderlägg/glasundrrlägg med det blivande brudparet. Äsch, ja gillar dom. Ha det bra!!

Jessica

Själva bröllopet är kanske lite småtrevligt, men all kringhysteri kan man ju bli en aningens trött på! Bloggade om just detta ämne häromdagen...

Milla

Det där jävla bröllopet står mig upp i halsen!

Josefine

Jag blev trött på det ungefär 2 minuter efter jag hörde talas om det första gången. För mig är det helt obegripligt hur folk orkar bry sig så mycket.

vanja

Jag hoooppas verkligen den sista frågan besvaras ;D men jag är inte heller trött på det! Fast monarkin är ju riktigt dumt egentligen, men ändå är det skoj! Knäppt :p

Stina

Tycker att det ska bli alldeles fantastiskt trevligt. Ska hjälpa syrran att flytta i helgen, men på lördag har vi "flytt-paus" så jag, mammsen och syrran kan bänka oss vid tv:n med diverse kungliga godsaker!

Linda

Häruppe sisådär en 30 minuter från ockelbo är vi alla less. Tillochmed våra morgontidningar består mest av nyheter om det där satans bröllopet. Enough is enough, som det brukas säga :P

Sandra

Jag tycker dem förtjänar all denna uppmärksamhet, för hur ofta sker egentligen ett bröllop för Sveriges blivande tronarvinge?

Johanna

Samma här, inte alls tröttnat! Ska köpa KUNGLIG choklad och dricka kaffe ur min Victoria och Daniel-kopp medans jag "putsar" topplocket hela dagen:-D

fanny

Jag tröttnade redan innan det bestämdes typ, tycker Victoria är så himla trist.

Ohlala

gah! Mina vänner både spyr, kräks och hurklar sig över det där bröllopet. Tråkigt för mig eftersom jag ohsåälskar det! SC, vill du bli min nya vän?

Emelie

ja det va ett otroligt nötande av deras bröllop, och då bryr sig kanske bara 5% av sveriges befolkning, haha :)

Anonym

lite uttjatat äre ju ;)

Felicia ♥

Typ hella min familj håller på att prata om det fast jag har inte heller tröttnat jag brukar inte lyssna på när dom pratar om det jag tycker det bara är kul att dom nu ska gifta sig :)

Jessica

Äntligen !! som jag hittar någon som är lika knäp i bröllopet som jag =). Jag ska också sitta klistrad framför tvn på lördags och syna allt in i minsta detalj :P så spänande ju ;) Älskar verkligen monarkin och tycker INTE det ska avskaffas ! =)

Stina

En till som inte har tröttnat! Om jag kommer sitta klistrad framför tvn eller inte kommer vädret dock övergöra! Gissar på att stans lekparker kommer vara befolkade av pappor och barn om vädret tillåter :-)

desperatemoments

Hahaha, Victoria och Daniel ser helt inklippta ut på den bilden ju! =)

Ellen - ellastankar.blogg.se

Näe, usch vad trakigt. Men det är väl svart att komma ifran det, de kommer säkert vissa massor pa tysk teve med eftersom de är sa jäkla intresserade av svenska kungahuset här...!

Elin

Spider, jag är precis lika psyched som du är. Jag menar, det är ju för sjutton ett kronprinsessbröllop! Hur många gånger får man uppleva ett sånt under sin livstid? Och buketten sen.. HUR kommer buketten se ut?! Det är nog min största fundilering, jag är ju florist ändå ut i fingerspetsarna. Sen kan jag passa på att skryta lite också - inte mindre än två (2!!) av mina vänner är med i det kungliga floristteamet. Min stolthet över dem känner verkligen inga gränser :D

ida

JAG TITTAR OCKSÅ. Har bänkat mig hemma hos royalistfaster och mölar bröllopstårta i mängder, sippar cider och spanar på ALLA förberedelseprogrammen. Skäms bara litegranna. Ja

sandra

Jag har inte heller tröttnat!!! Skönt att vi är två iallafall!! haha =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress