Spiderchick

Jag är inte ensam

Så typiskt!

Varje gång jag möter våra grannar, ett kärlekspar, så är jag antingen 1) ensam med sorgliga willyspåsar i näven eller 2) ensam dragandes på barnvagnen. Verkligen. Alltid. Ensam. Slår aldrig fel.

Det känns som att kärleksgrannarna börjar slänga ömkande blinkar efter mig. Stackars henne, säger dom nog till varandra. Hon måste vara ensam med barnet. Ingen karl. Inga vänner. Säkert är hon sjuk i någonting också. Hemskt.

Själva är grannarna oftast ute och går med sin lilla lovedog. Eller så ska dom iväg på party. Alltid hand i hand. Ibland tar dom sig tid att hålla upp hissdörren för mig.

- MEN FÖR I HELVETE ERA JÄKLA KÄRLEKSAS JAG ÄR INTE ENSAM!, vill jag skrika. För att markera. Liksom.Jag och lilleman har både en pappa i familjen samt ett gäng vänner.

TUMADRE [ ung ensamstående tvåbarnsmamma ]

Höhö, jisses om jag tänkte så varenda gång jag såg ett gullepluttigt kärlekspar, ja, då skulle jag nog ligga under jorden vid det här laget :-)

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

"KÄRLEKSAS" hahahahahaha

Julia

Höhö! De ska ju bry sig om sitt MisStänksam

De kanske är HEMLIGA SPIONER som försöker få ihop dig med deras kusins halvbrors parrarellklasskompis i ettan! Vem vet o.O

cecilia

hahaha hur orkar du? :)

Matilda; 19år och Mamma till Mercedes & Leon

Haha du får klä T i eni <3 daddy tisha ;)

Caroline

haha, gölligt ^^

Elin

Du har så ruulig humor, och skriver såå bra inlägg <3

rana

hejhej!

söt blogg ju , läs gärna min blogg , jag har frågestund just nu <3

Malin

Dom tänker säkert "fy vad fuskigt där är hon som vågar gå utanför dörren alldeles själv utan att hålla någon i handen fy vad fuskigt":)

Skönhetsjunkie

Du är ju vår generations Martina Haag!!! Helt underbart :)

Moa

Haha aah XD

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Hahaha, jobbigt läge! Du får köpa en barbara att ha med dig varje gång ist! ;)

dfd

haha jobbigt läge.

Camilla

Jag blir alltid så glad då jag kikar in här Moa, tack för det och visst har du både en karl och vänner vid din sida. SNYGG som tusan är du också. Läckra bilder, snygg lugg och grymma brallor i kombination av sandalerna.

Isabelle

Hahaha, du är helt sjukt rolig, garvar högt till din blogg!

Ellinor

Hahahaha hade jag och min Calle bott i Göteborg är jag säker på att det hade varit OSS du menade i inlägget. Jag känner ibland att folk stör sig på vårat hålla-handen och pussande i tid och otid, i synnerhet när vi är ute med hunden.. Men hade det varit vi så hade vi faktiskt hjälpt Spidermama med hennes sorgliga willyspåsar och hennes barnvagn, så det så! :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress