Spiderchick

Kvällspicknick ute i solen

I eftermiddags mötte vi upp kompisarna Stina, Pierre och lilla K för picknick i kvällssolen. Vi käkade asiatiskt och sippade lite rosé (med betoning på lite då jag lyckades med konststycket att spilla ut tre glas = inte så populärt).

Lilleman startade skrikfest kring halv sju snåret (inte så konstigt han var ju trött) och väckte eventuellt upp en död eller två men sedan fick han välling och somnade gott i sin vagn.Middag.Min fina vän Stina och lilla K.Någon har lärt sig att peka.

Åh så trevligt vi hade det!

Maia

Måste säga att spiderkid inte ser imponerad ut av pekandet. Väldigt nonchalant blick där ;-)

Evelina

ÅH så mysigt! Tänk vilken lyx vi har som är mamma"lediga" dagar som dessa :-)Kram!

Spiderchick

Maia: Haha han var ännu mindre imponerad när lilla K stoppade in fingret i truten på honom :)/Spider

Malin

"Det ar fult att peka" suckar han uppenbarligen i sin snygga solhatt, och solglasogon!

Sofie

mysigt

roxanna

Tack så mkt :) Kände jag behövde få "skryta" lite, haha.. Blev så glad igår - så jag och en klasskompis firade med pizza och sen lämnade jag Växjö för Helsingborg - and here I am nu :p Semester i en vecka = sol och god mat (mammas, såklart)! ;D

K

Förstår att han blev förnärmad...man kan själv tänka sig hur det hade känts att få någon annans pekfinger uppkört i ansiktet (fast...hellre ansiktet än någon annanstans...hö hö hö ). :)

Hanna

Guuuud vad mysigt det ser ut. Jag vill med sitta på en filt, äta och dricka gott och i sällskap av stora och små söta. :D

Emma

Så mysigt med picknick!

cecilia

Ser grymt härligt ut det här!

Gabriella Sjödin

Du har väl inte missat SM i Picknick?Vi ser att du är en person som gillar sommaren och picknick och tror därför att det här skulle kunna vara en perfekt tävling för dig. Se mer information från pressmeddelandet nedan.Gabriella Sjödin, Star PRPRESSMEDDELANDEHar du aldrig vunnit SM? Nu har du chansen

Den 11 juni går startskottet för SM i picknick, som arrangeras av GoGreen. Allt som behövs är att man delar med sig av sitt smultronställe och ett gott tips för picknickkorgen. Svenska folket kommer att rösta fram 21 länsvinnare, och en av dessa kommer att utses som SM-vinnare. Inte bara äran står på spel utan även en inspirerande matresa för två i Europa.Picknick betyder att äta utomhus, oftast på ett enkelt och okomplicerat sätt tillsammans med goda vänner och familj. För många är picknick en frihetskänsla och maten smakar ännu bättre då den intas halvliggande på en filt i det gröna. Från den 11 juni arrangerar GoGreen SM i picknick. Tävlingen pågår till och med den 30 augusti.– Vi vill inspirera människor att njuta av god och hälsosam mat tillsammans med dem man tycker om på ett naturligt och enkelt sätt. För mig finns det inget bättre än att ta tillfället i akt och njuta av en solig kväll eller en ledig helgdag med en picknick, säger Ankan Lindén, kock hos GoGreen och ordförande för den jury som utser vinnaren.

Tävlingen går till som följer:1. Den som vill delta laddar upp bild på sin favoritplats, döper platsen och tipsar om något att bjuda på* under sin picknick på www.gogreen.se/picknicksm.

2. Svenska folket röstar på den plats som de tycker är bästa picknickplatsen, så tipsa gärna vänner och familj om att rösta på dig. De platser som har flest röster i respektive län den 30 augusti 2010 vinner länsmästerskapen och går vidare till finalen.

3. En jury med kocken Anders (Ankan) Lindén i spetsen utser en vinnare i SM i Picknick. Det som bedöms är plats och picknicktips.

4. Vinnaren presenteras på ett event i Stockholm den 11 september och får då, förutom äran ta emot en check som ger vinnaren möjlighet att uppleva matkulturen på nära håll i ett valfritt land i Europa.För att följa tävlingen, rösta och få mer information om tävlingsregler, se www.gogreen.se/picknicksm* Du behöver inte vara kock för att göra detta, välj bara din favoritprodukt från GoGreens Ready to Serve sortiment och tipsa vad den passar med, som GoGreen Salsa Mediterranean på en baguette med färska grönsaker.För mer information:

Om GoGreen: Victoria Bätz, Nordic Brand Manager GoGreen, e-post: victoria.batz@lantmannen.com,

mobil: +46 709 27 87 75

Om tävlingen: Linda Bühlmann, Star PR, e-post: linda.buhlmann@starpr.se: 08-545 29 860,

mobil: 070-790 58 88

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress