Spiderchick

Pepp!

Nu tycker jag att vi går in och peppar den här goa mamman lite.

Jag har också grinat av frustration ibland.

Man slutar ju liksom inte att vara människa bara för att man blir mamma. Men gudarna ska veta att vi föräldrar pallar mycket (sova i extrema intervaller till exempel) (eller sova med "paus för uppvak" som min fina vän Avenymamma så diplomatiskt och fint uttryckte det ♥).

Emma says style, love & rock and roll.

åh, jag går in och peppar!

Lina -Zooda-

Jag fattar inte hur ni mammor överlever. Även att det ser vädligt gulligt ut med små barn så verkar det vara så otroligt jobbigt!Stort pepp till alla mammor säger jag!

TUMADRE [ ung ensamstående tvåbarnsmamma ]

Pepp till alla mammor som tycker att det känns tungt emellanåt!

Michelle

Åh vad jag känner igen mig i det hon skriver.. Nu är sambon helt underbar, men just när det kommer till det här med att umgås med sina vänner utan barn då är han riktigt kass :/Går in och peppar!

Tove

Tack söta!!!! Kramen

Egomamma.se

Nejdu, livet är ingen dans på rosor när man har barn, även om det kan vara myspysfaktor 5000 ibland. Men det är väl det som håller oss ifrån att kasta den genom fönstret vissa gånger.. att de är så bedåååårande söta när de smajlar eller fladdrar med sina långa ögonfransar, eller bara tar tag i ens finger och kniiiper..

Läste någonstans att spädbarnens ohämmade leende just i din och min sons ålder ungefär, är ett slags försvarssystem som naturen uppfunnit för att det där leendet sänder nån signal till hjärnan att ta hand om den där lilla saken och inte käka upp den :o)

Fiffigt värre.Kul förresten att du, busy småbarnsmamma och allt, hade tid att titta förbi mig ikväll. Det tackar vi för :o) Roligt när ens "idoler" tar sig tid för pöbeln, haha.

Emelie

Härlig blogg :)

Kika gärna in på min och svara på min senaste fråga, behöver massor med tips!

Kram.

P

jag ahr alltid anat att det varit tungt att ha barn trots dom hysteriska mammorna med påsar under ögonen som skriker att det är helt jävla underbart ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress