Spiderchick

Roliga grejer den här morgonen

1) Lillefisen har skrällt till och sovit en timma längre än vanligt tre morgnar i rad - ända till klockan sju! Jag och min kille (totalt inprogrammerade att stiga upp kring sexsnåret) har till och med vaknat innan baby. Jomen visst. Livet är allt bra crazy ibland.

2) Våra kompisar har av någon anledning monterat ner köksfläkten i sin lägenhet (?), nu får dom inte tillbaka den och ska således komma över till oss (alldeles strax) för att titta hur fläkten i vårt kök sitter (vi bor i likadana lägenheter). Ska jag bjussa på en slurk kaffe månne?

3) Det är strålande väder!

4) De röda, arga prickarna på mina ben har försvunnit. Panikrakade nämligen benen igår utan raklödder (förmodligen en dödssynd i skönhetskretsar) och gick sedan runt och såg ut som en vandrande könssjukdom kring smalbenen. Men hårlös var jag!

Nu: Ut i solen med Stina och lilla K.Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv!

LarsS

Härliga brillz!! :)Ciaoosing

sara - mamma till wilda

Prova att torraka och sen bli svettig. INGEN skön känsla. Känns som 1000 pisskyror biter dig på samma gång

Emilia

Haha! Det händer mig också ofta att jag går runt med sånna däringa ben, panikrakar ofta... = )

cecilia

Härlig förmiddag! :)

joni

skönt att vi är fler.

Liw

Haha, den där könssjukdomen brukar mina ben ha också, fram tills solen börjat bleka stråna ordentligt då skiter jag ärofullt i att raka ;-)Trevlig fredag!

a.l.

lol montera ned köksfläkten ocg inte få upp den igen låter som jag haha iallfall inte förrän efter några timmars slit :D

Malin

Hahaha oj oj vad arga kommentarer du kommer fa fran alla skonhetsexperter nu som kommer skramma upp oss andra med harresande (eller... ja...) skrackhistorier om allt som kan handa nar man rakat raka benen utan raklodder. Blind kan man bli sakert.

Hanna

Aaj vad det kliar när man rakar utan tvål också!

Ha en fin dag, snygging!

Louise

Snygging!Igår rakade jag benen med den fantastiska och något provokativa "RFSL Private part shaving gel" som faktsikt är superskön att raka benen med (också). Den är så skönt naturlig och luktar dessutom fantastiskt gott.Sen smörjde jag in smalbenen med olivolja (body lotion är tramsigt) och idag har jag för första gången på länge INTE alldeles vitfnasiga och torra smalben. Olivolja är klart underskattat!

Ela

haha, vilken tur att jag kollade några gamla inlägg. annars hade jag aldrig hittat det här superpraktiska copy-paste kommentarerna:)

Du gör verkligen skillnad med din blogg

Världen blev en mycket bättre plats sedan du startade din blogg!

Jag älskar Spiderchick!!! VILL HA!!

Jag får crajjjvings av att läsa din blogg!

Varje gång du skriver ett inlägg lever jag lite längre

Åh din blogg är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå bra!I mean it all. och nu vet jag att det lät ironiskt, men det ÄR DET INTE! Jag menar det. Verkligen!

jasmin

har ni med fint väder .)

sofie

huvudsaken att man är hårlös

ida

Bju på kaffe! Det är gött

★★★Egomamma.se★★★

Hur är det när det är strålande VÄNDER, Spider? intresseradHos oss skiner solen så den nästan storknar, så vårt VÄDER är också bra. Ja jag muppar mig. Tyckte det var så roligt att jag för en gångs skull hittade något som andra inte sett. Hjärnan bygger ju ihop orden lite per automatik, så det är inte alla som ser såna småfel.

Det är lite charmigt!!Have nice one!

Ellis

Oj jag både torrakar och rakar enbart med vatten men får inga prickar alls?

Tigerhonan

Jag använder aldrig raklödder när jag rakar benen men får aldrig prickar :P använder den här intuition rakhyveln eller vad den heter med tvål och lotion i ett :D

Mici i USA

Jag har faktiskt aldrig använt raklödder! Men däremot använder jag superhett vatten och smörjer in efteråt, så det funkar.

En gång torrakade jag (varför vet jag icke!) och åkte sen och tränade!! På is!! Det var INTE skönt, det kan jag lova.

HannaBanana

Du hade ju faktiskt kunnat använt balsam när du rakade benen! Det gör alltid jag när raklöddret är slut, så det så;)

Miss Baam

hahahha gud du är ju så galet frän så det finns inte!!!

Sofie

haha! panikrakning är inge bra! ;) Det svider så härligt, därför gillar vi handfatet! Upp med tassen spola lite och ritch så är man hårlös - utan prickar! ;)Tack för en underbar blogg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress