Spiderchick

Spiderchicks mamma svarar på frågor - del 2

Hej,

Spiderchicks mamma Lisbeth här igen. Tänkte svara på några fler av era frågor.


Vad är Moas bästa respektive sämsta egenskap?
Svar: Moas bästa egenskap: kreativiteten, jobbar för att nå sitt uppsatta mål. Sämsta: blir dösur/arg om hon inte når målet.
 
Hur gammal var Spider första gången hon kom hem full? (Om hon har gjort det dvs)
Svar: Första gången hon visade att hon drack alkohol var hon nog 17 år. Har väl kommit hem någon gång och vart lite småfull. Men efter 20 blev hon mer restriktiv med alkohol. Drack/dricker sällan.

Hur bra var eran relation när Spider var tonåring?
Svar:  Moa var inte så rebellisk, men fruktansvärt envis. Hon blev skitsur om hon inte fick köpa "den där" svindyra tröjan två dagar innan jag fick lön. Slängde igen dörren till sitt rum för att vi inte åkte till Egypten på jullovet. Ja typ, som alla andra tonåringar.
 
När fick hon sitt första jobb? :)
Svar: Moa har trots sin unga ålder hunnit med att jobba/praktisera på ett antal ställen. Bland annat Mc Donalds och lokaltidningen under gymnasietiden. Hon har jobbat i olika affärer som kassan på ICA Maxi, nåt som hette Göfab Tian, Top shop i London mm. Hon har gjort praktik på HM´s huvudkontor i Stockholm och på ICA´s huvudkontor i Göteborg under sin senaste utbildning.

Är hon lika underbar och rolig som hon brukar? Eller kan du ibland känna "Nej Moa!!!!! i denna situationen var det opassande att säga så".
Svar: Hon är som alla andra människor, alltså inte alltid på det bästa humör. Har inte sagt eller gjort något opassande vad jag vet eller kommer ihåg.

Om Moa och spiderpapa fick en dotter(lillasyster till lilleman) vad skulle du vilja att hon skulle heta :)?
Svar: Om jag har turen att få ett barnbarn till och det blir en flicka har jag väl några namnförslag, kanske Tabita (karaktär från "Mia och Klara"), ja det vore fint. Tabita är ju vår stora idol.
 
Vilka egenskaper hoppas du att lilleman ärver, respektive inte ärver, ifrån Spiderchick som barn/tonåring?
Svar: Jag hoppas att lilleman ärver Moas kreativitet, påhittighet, strävan efter det man hett önskar, pålitlighet, att vara en fin kompis mm.Liten nyfödd Spindelskrutt.

Destiny

Hej det är så att jag har en frågestund på bloggen! in och fråga på, svarar ärligt på allt från himmel till jord (; Bästa frågan länkas 3 dagar i rad GO GO GO !! kram och just de ni får inte glömma att jag har kändis vänner i usa så intressant läsning med.

Helen (Akazora)

Åhhhhh gud, den där bilden är ju "to die for"... Nyfödda bebisar är alltid gulliga, trots att de skriker och bajsar för glatta livet! (^_^)

Miccy

Håller du med om alkoholen eller är det mamma som inte "märkte" nåt?

Malin

Jag tror att jag fick ett litet mini-hjärnsläpp när jag läste vad din mamma tyckte att en eventuell dotter skulle heta, för det första jag tänkte var: "Men Tabita passar ju inte med Lilleman." Öh. Ja. Hehe.

Kim

Kanske du skulle kunna lägga ut en bild på din mamma passande efter frågestunden. Det blir mer känsla då:)?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress