Spiderchick

Textilt opraktiskt
Vita kläder till bebisar måste vara det mest opraktiska som uppfunnits sedan stringtrosan.

I alla fall har vi i vår familj lite svårt att hantera denna färg.


Vanessa

En fråga, helt orelaterad tlll inlägget, hur gör du när du åker tåg med lilleman? Har du bilstol med och han sitter i den, eller sitter han i vagnen? Har du med bägge? Skulle vilja tåga, men fattar inte hur jag ska göra logistiskt sett...

Ellinor

Jag som tycker string är väldigt praktiskt, haha!

Marie

Jag sa samma sak bara för några dagar sedan och min vän nämnde då KLORIIIIIN!Kanske inte ett bra miljöval, men det funkar!

Caten72

Gäller inte bara bebisar, det håller i sig långt upp i åldrarna... Hur länge är min 9-åring ren när hon har vitt?? Galltvål är det bästa jag använt i fråga om fläckborttagning och betydligt miljövänligare än klorin.

Emmy

Eller så är det den mest praktiska färgen av alla eftersom man kan tvätta´t i klorin och därför undviker man ingrodda fläckar ;)

kristin, Vincents mamma ♥

haha.. vitt borde förbjudas på kläder.. jag hatar vitt eftersom jag alltid spiller. Numera köper jag kläder som lite dreggel, matfläckar och annat bebiskladd inte syns på ;-)Kram

evelina

och här kommer ett tips värt ett nobelpris: dräggellapp! det fångar upp alla fläckar på den istället/ döljer fläckar som finns på bodyn. så överlever man en dag med vit body!

Helena

Vitt borde förbjudas för mej också, speciellt i kombination med stringtrosan.. Hujedanemej-

Sara

Det finns ju klorin ju! Mycket bättre med vitt än alla pastellfärger. :-D

S & L

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN, VI SVARAR PÅ ALLT. FRÅGA PÅÅÅÅ. :D

Mia

Jag har PRECIS insett att vitt inte längre funkar. Min bebis är fem månader nu och jag måste säga att fram till alldeles nyss så har vitt varit favoritfärgen. Så länge inte bebisen äter riktig mat så är alla spyor mjölkvita och smälter mycket bra in på vita t-shirtar.Nu skulle det vara enklare att klä oss i morotsrött eller palsternacksbeige.

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Precis som viss andra kommentatörer undrar jag om du inte insett det omiljövänliga klorinets fantastiska funktion?

Pia

Men, hur går det med dina teasers? Present och spidergrandmas favoritblogg? Jag är nyfiken juh!

Ida

Här ska erkännas! Jag läser din blogg och har gjort det i en månad ungefär. Underhållande och bra blogg. Tack tack.Mitt barn kan hålla sig fläckfri i allt UTOM vitt. Direkt vita bodyn åker på så vet han att det är dags för bajsdisco eller kaskadspya.

Tove

Skön dregelsträng där!

Lina -Zooda-

Jag är 18 och har fortfarande svårt med färgen vit! Räcker med att jag tittar på ett vitt plagg sen är det skitigt.Inte så roligt faktiskt.

celina

hahaahahahaahaha :D antagligen har du väl rätt i de xd

Anna

Galltvål klapp klapp klapp!

cecilia

Skippa klorinet och kör på galltvål för sjutton! Tar allt, ofta gamla redan-tvättade-kvar-ändå fläckar också. Finns på typ duka och lite andra såna butiker. Kolla in www.galltval.com! Själv hade jag inte kunnat använda ett enda av mina vita plagg mer än en gång utan min kära galltvål :)

nina

haha, vita kläder på mig slutar oftast med att jag måste slänga dom för att jag har fått chokladfläckar på dom haha

Evelina

Hahaha! Ja vi hade helvita kläder nån gång där i början när man inte visste att ett plagg kunde vara smiiidigt också. Då kollade man ju bara efter snygga sker utan att tänka på det praktiska direkt ;-)

missX

Inget avskaft nagellack ;)

Ida - Mamma till Fanny

JAG HÅLLER MED. Herregud man hinner bara dra kläderna överhuudet så är det en fläck på dem. Och har det en gång blivit en fläck, kommer de föralltid vara kvar!!!!

Lollo

Mitt 8-åriga värdbarn här i min amerikanska familj har mycket svårt att hantera den färgen på kläder också. Det är tamejfan ALLTID fläckar på de vita tröjorna, men är tröjan röd-och-rosa-spräcklig och tomatsås inte spelar så stor roll där, jamen då är det såklart inga fläckar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress