Spiderchick

Träff med Avenymamma idag

Hemma igen.

Som vanligt ruggigt trevligt att hänga med Jennifer. Vi käkade sushi, snackade blogg, lekte med kidsen, tog en promenad ner till stan...

Whoopie nu måste jag nog duscha av mitt lilla kid här. Han har käkat leverpastejsrån med hela kroppen, inklusive ögonfransarna.Jennifer idag.

Louise

haha det är så dom ska ätas =)

Malin

Ommm leverpastej! Nu blev jag avundsjuk!

Julia

Det är ju så 2010-tal att äta med bestick!

(Ja,jag vet att det är 2010,men vem, bryr sig!?)

Alex odén

nice blogg :) kika gärna in min blogg också och säg vad du tycker :) http://followaround.blogg.se/

Emma

Leverpastej kex blä det lät inge vidare hahah =)

Evelina

Trevligt, trevligt! Snygg vagn hon har också ;-)Kramis

Evelina

Trevligt, trevligt! Snygg vagn hon har också ;-)Kramis

Lajsa

jag bara måste fråga om didära moderniteterna till barnvagnar som all apoppiga mammor har nuför tiden. Jag och min kompis satt och spanade på vagnar igår inne i stan och tycker att de där ser så rangliga ut. '

När vi var små amöbor på 80talet var det minsann rejäla doningar man fick skjutsas runt i.Blir ni inte nervösa att råka tippa ut ungen eller tappa ett hjul eller så?Tänkte bara göra en noggrann konsumentundersökning och hinna oroa upp mig ett par hekto innan jag ens har någon att GÖRA barn med. Men hej, då den dagen kommer kanske kidsen får åka runt i små svävarrymdskepp.:)

Emma

Kan börja med att säga att jag verklgien gillar att läsa din blogg. Sen vill jag bara påpeka att jag blev fullkomligt förälskad i koftan/jackan din kompis har på bilden. Var är den från?? Måste ha..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress