Spiderchick

Wieee!

Snart ska jag få träffa min lille, lille älsklingsplutt!

Ja min son alltså.

Han har var bortrest ett dygn tillsammans med sin far. Jag tillbringade alltså natten till idag sträcksovandes. Jag har fullkomligt vältrat mig i åtta timmars obruten, ljuvlig sömn. Underbart! Har naturligtvis berättat det för alla på jobbet idag.

- ÅTTA TIMMAR!!, var det första jag skrek när jag satte foten på kontoret imorses vart på jubel utbröt och alla applåderade (eventuell överdrift det sista).

Nu längtar jag halvt ihjäl mig efter min familj.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Haha! Ett dygn!??! Blir det så när man är förälder? ;D

Erika

Lovley =)

H

Gissar att natten som kommer blir värre än vanligt när du en gång fått uppleva det vi utan barn för vaaarje natt (om vi inte är ute och skakar rumpa och dricker helrör då)

Daniel

Frågar som Toby e det så när man e förälder??Jisses, men vi bögar blir ju aldrig gravida hur mycket man än försöker.Pass på å rå om dej själv nu innan de är tillbaka. Sätt tex gurkor på ögonen!

Alixandra

Visst längtar man nästan ihjäl sig efter sina barn....men det är rätt skönt att få semester från dem oxå. Du vet..att bara få vara sig själv.

Ha en toppen kväll med din familj!!

julik

ÅTTA TIMMAR! jag som sover 10 timmar och ändå är jag trött, det är ju lite semester här va :) och barnfritt...

Elin

Skulle man kunna få fråga avd dom hittade på? :)

Avenymamma

å lyllo!!! själv sov jag 8 timmar i natt men ca 6 pauser (dvs uppvak plus snuttande) å va mysigt det är!! =) (inte alls bitter)by the way- vet inte om vi bestämt nåt inför i morrn men eftersom det är torsdag så vill jag bara meddela att jag har föräldraträff i parken utanför mig i morgon kl 13... upptagen alltså... fast om ni vill kan ni ju alltid joina?? Kram kram

cecilia

jag är SÅ inte redo att skaffa barn. tvingas jag klara mig på åtta timmar en natt så blir jag grymt kinkig. nu skäms jag faktiskt lite.

Mariel

Vill bara svara på några av kommentarerna här... JA det är så att vara nybliven förälder! (När de kommer i tonåren sover barnen betydligt mer ;P) . Rekordet min 3 mån son sovit på rak är 7 timmar, och självklart la jag mig senare än honom, så det blev ändå bara 3 raka för mig den gången.Vill också säga att jag innan det här var en 22 åring som sov MYCKET. Jag "behövde" också mina minst 10 timmars skönhetssömn för att inte vara grinig som en gnu. Men när man får barn Bara Gör man det utan att tänka, till en början. Sen känns det jobbigt och sen är det rutin.Nu känns det som att jag sovit För Mycket om jag sovit mer än 8 timmar./Mariel - http://mixifamily.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress