Spiderchick

Crazy morgon

Godmorgon,

Jag och lillen har varit vakna sedan klockan sju. Upp whit the tupp är ledorden i vårat hushåll.

Vi har lekt lite, kokat kaffe, käkat en macka, läst GP, tuggat på GP och... ja sedan fick vi helt plötsligt för oss att gå ner till källaren för att kolla om det fanns någon tvättid ledig denna morgon. Och tänka sig - det gjorde det!

Så nu ska vi sätta igång att tvätta om en halvtimma!

Herregud alltså, vi är så himla crazy jag och lilleman. När vi två hänger ihop kan vad som helst hända.Morgonkaffe har guld i mun

Sanna

good morning. i am also up with the tup. Gäsp!

Malin - Sån e jag!

Åååh finns nog inget bättre än när man får för sig att tvätta och det finns ledig tvätttid, eller jo det kanske det gör men det är väldigt trevligt iaf!

Ewe

Goood morgon!

Sofie

Ja gud vilken lördag morgon.. ni måste verkligen lugna er lite.. går inte att hålla på och vara så där impulsiv

Myaraq

shit vilken produktivitet.jag gillade äta-gp-delen bäst.

men låt honom inte äta sportsidorna. då kanske han bli sån.

Emelie

Här hemma är klockan sju sovmorgon om det kan muntra upp lite? :)

Malin

ah nej! Starbucks-muggen! :O Nu kommer alla som ar lite kloka och viktiga komma och skrika pa dig och anklaga dig for att ha vallfardat till Arlanda for att ga till sveriges enda Starbucks tillsammans med alla fjortisar (tydligen? hade alla sveriges 14 aringar plotsligt invaderat Arlanda tycker man att atminstone aftonfladet.se hade sagt nagot? men tydligen var det sa det gick till!) for att sedan kunna posera med muggen i outfit-inlagg.Att du mojligtvis, nogonsin lyckats ga till Starbucks nagon annanstans i annat syfte kommer de aldrig att kopa! :S :| ILLA!

Maria

Malin glömde nämna en sak: TJYV! Att bara stjäla andras muggar sådär, stackars lilla företag. De var säkert tvungna att låta flera stackars diskare arbeta utan lön i flera mååånader för att täcka upp för stölden av muggen så att de äntligen skulle ha råd att köpa in en ny.

Tänk på det när du dricker ditt kaffe! ;)

Lomina

Gud så roligt att göra något oplanerat! Jag kanske också skulle ta och tvätta? OJ, vad det smittar av sig fort!

roxanna

Herregud, tänkte säga att jag med va uppe med tuppen.. Men eeeh denna tupp tog en enorm lång sovmorgon! Hamnade inte i säng förrän kl 6, haha! Well, man är ju bara ung (barnfri och allt det där) en gång i livet, haha!

Lifestyle of Frida

Hehe, jag älskar din blogg!!! ;) Skit härlig.

Spiderchick

Maria: Haha att du tror att jag stulit muggen säger mer om dig än om mig ;)På starbucks kan man köpa muggar och det har jag gjort. 13 pund stycket har jag betalat och har fyra stycken hemma. Fler lär inhandlas nästa gång jag besöker London =)/Spider

erica

"up with the cock" skröt jag om att jag minsann var imorse - min man frågade om det var någon annan hemma, eftersom han låg kvar och trynade i sängen...

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Åhh kaffe är världens bästa ;D

amanda

haha :D

astrid

åhhååååw! en starbucks-kopp<3

Du gjorde min dag underbar nu!

Linnea

Älskar starbucks och allt dom har. Vart har du köpt din snygga mugg? :D

Besök gärna min blogg. Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress