Spiderchick

Död
Den här skrumpna saken var en gång en blomma med liv och rörelse. Den hade gröna granna blad och små röda rosor prunkande på dess grenar. Ja, den var så fin att fåglarna brukade stanna till utanför fönstret och beundra dess prakt.

Well. NOT ANYMORE!

Efter tre dagar i min killes våld är min kära blomma naken, rädd och jävligt död.


Anonym

En aning exposed också va?

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Exposed också såklart!Men gud.Stackars blommis liksom. :S

Spiderchick

Anonym och Toby: Jag strök exposed och la till jävligt död istället =)

Sara

Jag ville bara säga att din blogg äger!!! Jag är en tjej på bara 13 (snart 14) vårar och läser din blogg varje dag (du vet tonåringar brukar vara rätt så kräsna med humorsvängningar) xD Blogga på! :D

Spiderchick

Sara; Tack söta =)/S

Ellie

aaw stackars blomma :P

Maria

Karlar och blomster är ingen match made in heaven.

AnnaC

Jag sander mina kondoleanser och mitt djupa deltagande i denna sorgens stund.

Dina

Vila i frid, lilla blomma.

Alexandra

Är du säker på att den är helt död? Här hemma brukar vi också ha blommor som vissnar och skrumpnar och allt känns hopplöst men brukar klippa bort typ 99 % av blomman sen kommer den tillbaka frisk igen :)

Sofie

ha ha, han har inga gröna fingrar han..

vanja

är inte det där den där plastblomman? Dom var lika :p inte konstigt att din kille blandar ihop dem och öser vatten på den ena men skiter i den andra ;)

HannaFindus

Den är EXPOSED!

Camilla

Haha, det va länge sen jag kunde hålla en blomma levande. Sen vi flyttade hit har vi bara haft rosor, tidigare hade vi någon enstaka blomma då och då men det va för att vi fick av gäster =) Dog väldigt snabbt, jag är värdelös på att vattna och ta hand om dessa blommande saker.

Lia Utterheim

Den ser inte död ut, är den torr låt den stå en stund i duschen under duschstrålen och suga åt sig.Tack för dagliga skrattanfall Spider!

Kramar

Ekfan

Jag har nog lika höga skills som din kille i blomskötsel. Dvs noll komma noll. :)

Lajsa

I know the feeling sister. Förutom att jag inte har någon karl att skylla mina idiotsäkra ungkarlsblommors död på.Odla groddar är ett hett tips för att få tillbaka grönafingrar-feelingen. Gott är det också :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress