Spiderchick

Fin bok

Fick hem en present från Beebook förra veckan.

Det är en bok som handlar om vår son. Kan man säga.

Lillfisens huvud är liksom inklippt på "sagoprinsens" kropp (sooooom vi har skrattat jag och min kille, det ser så himla roligt ut). Kommer bli skitkul att läsa för lillen när han blir lite äldre.

Beebok har inte bett mig länka, men jag gör´t ändå för vi blev så glada för boken.
Sus

Hej på dig du! Läste om när din son föddes för tidigt och ni låg på bb så länge, kunde vara på pricken min historia =) Tyyyp. Fast min var mer ångest och panik, men ungefär. Din ångest fanns nog där med, lite mera gömnd bara ;)Särskilt bra beskrev du det där om fängelse om man längtar efter att åka hem och sen när man väl är hemma är det bara "va hur kunde dom låta oss åka hem med den här, vi kan ju ingenting" känslan. =)Kram och lycka till med allt!

Klycshan stämmer, det går så jäkla fort. Snart är bebistiden ett minne blott.

emmaa

Hahaha det var det snyggaste jag sett :D Jag vill också ha en sån bok :P.Men förresten, jag har en fråga? Hur gör du när du lägger in dina bilder på datorn? Har du något supersmidigt o snabbt sätt. För alltid när jag skriver ett blogginlägg och tänker att jag skulle vilja ha en bild med så orkar jag inte krångla med kamera, koppla in sladd, föra över bilder osv. Finns det nåt enklare sätt? :P Hur gör du?Tack förresten för världens bästa blogg :D

Marie

Kom på att jag inte hunnit kommentera inlägget om när du berättade att ni varit hos kuratorn. Måste bara säga fan vad skönt med en ärlig mammma som vågar skriva att det är skitjobbigt ibland. Så starkt gjort och det hjälper att läsa att man inte är ensam om att känna så vissa stunder. Och snacka om att du är en bra morsa som tar tag i det jobbiga och går till kuratorn istället för som jag sitta och gnälla lite över en kopp kaffe! :) Du ska ha en stor fet kram och en bra dag!

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

men gud vilken kul! Den hade min Alvin (2,5 år) gillat 8asså om den handlade om honom) :-)

V

hahahaha det var det sötaste jag sett :) aww!! så söt din lilleman e!

Linda

Åh underbart!! Tack för att du delade med dig av boken och länkade! Har nu just själv klickat hem två ex. till syskonbarnen!

Myaraq

Hahhaa, vilka underbara läsare du har.

Anna Katana

Cool bok (:

Lina -Zooda-

Haha ne vad fränt! Synd att man inte känner en liten bebbe eller litet barn, hade ju varit skitkul att ge bort i present då.

Maria

Haha! Det ser urkul ut! XD

Sofie

Det där så riktigt läskigt ut

Sooz Photography

Haha, vilken originell och kul idé!

Therese

haha sjuktrolig idé att klippa in ansikten sådär!

Carro

Gud vilken charmig bok. Var ett bra tips som jag kan ge till min brorson sen när han blir äldre. (som är 10 dagar gammal bara) Tack tack!!! Gillar din blogg

Linn

klickklick, nu har jag också klickat hem en, till min systerson som fyller hela 3 sket stora år!

Ellen - ellastankar.blogg.se

Jag trodde först att du hade photoshoppat ihop detta, men sa klickade jag pa länken och sag att sa var ju inte fallet. Gullig idé =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress