Spiderchick

Vendetta

Grannarna under oss har tagit volymen på sin tv till helt nya nivåer.

Kul för dom. Tråkigt för mig som inte tittar på samma kanal.

Känner nu för att börja möblera om. Eller hoppa lite hopprep. Kanske släpa ett tungt lik över golvet? Eller något annat som brukar vara störigt att lyssna till för dom som bor under.

Mvh // Tjejen som borde flytta till villa.

therése

låtsas att lilleman är vaken och sätt dig och lek med hans leksaker på golvet, släng dom lite hit och dit. kommer dom och klagar är det bara att säga att du inte kan hjälpa att han gillar att leka och att det inte riktigt går att säga till honom att man inte får slänga sina hårda klossar och leksaker i golvet

Förvirrade Morsan

det är verkligen en av nackdelarna med att bo i lägenhet =(

Helena

Grannen ovanför oss har ett trumset, kan jag tipsa om om du vill göra grannen under TOOOKIG!

(mindre skoj att bo i lägenheten under, talar av ca ett års erfarenhet :-S)Själva har vi en katt som jamar heeela tiden (väldigt pratsam) vilket tydligen grannarna under oss stör sig lite på.. kanske kunde vara ett tips annars :-)/en till som borde bo i villa :-)

Sofie

tag på högklackat och spring, eller studsa med en studsboll

Sara

grannarna under oss åkte bort och ställde in sin stereo på timer kl 23 till 04 varje natt... på högsta volym. och det var inte direkt klassiskt som spelades, mycket bas var det. undrar vad vi hade gjort dom? (eller vad grannen under dom hade gjort dom?)

saga

haha, köp ett piano så kan du dra det lite hit och de och sen sätta dig och plinka högljutt klockan tre på natten! :D

Antonia

Sätt på Europe på ganska hög volym, gärna en live cd eller dvd, det gör nämligen våran granne ovanför oss :P Och det är inte direkt kul att höra samma låtar flera gånger i veckan ^^

Naturflickan

Jag håller lite med Saga, men skaffa inte ett fjuttigt piano. Säckpipa is the way to go!

FUN & FEARLESS IN BARCELONA

Men du vet de där hyllorna i vardagsrummet som du så gärna ville byta.. du kan ju börja montera ner dem, ta fram borrmaskinen & börja borra nya hål i väggen.. råka släppa de gamla hyllorna "ljudlöst" i golvet ;-D

Lisen

Haha det kanske räcker med att ni har spiderbaby? Kanske är det grannarna som hämnas. Payback is a bitch som det så fint heter.

Nightingale

spela lite tennis kanske?

Eller latmans-versionen, sätt dig i soffan, kasta tennisbollen på golvet så den studsar mot väggen och kommer tillbaka igen... finns inget mer irriterande än "rytmiska dunsar"

Chrissan

Spara dessa tips till i morgonbitti...då kanske det ger mesta effekt att hämnas! ;)

Cilla

Grannarna lär nog få så de tiger, så snart spider baby börjar gå, hoppa och få regelrätta trotsålders-utbrott :)

/Hälsar hon med en väldigt högljudd 2-årig dotter.

Lina -Zooda-

Annars skaffar (lånar?) ni hund och katt som fullständigt HATAR varandra. Det kan jag lova att det lär ge en massa ljud ;)

Catarina

Grannen över mig brukar köra lite flamenco, med skor, det är väldigt störande, ett litet tips såhär i Let´s Dance-tider :D

carolina

när lilleman börjar springa tar du på honom skor med rejäl klack/klumpig sula. sen får han springa ohämmat fram och tillbaka över golvet... ;)

Sabina

Skaffa studsmatta!

örlis

starta ett band och spela på kastruller! (såg funkar nog också alldeles utmärkt!)

isabelle

Du kan göra som grannen min sambo hade innan vi flyttade ihop. Han hade ett bowlingklot ståendes i vardagsrummet som han "tappade" (ja med mening) i golvet lite då och då.

Lise

I min förra lägenhet brukade grannarna ovanför (säkerligen en sjubarnsfamilj) steppa med träskor dagarna i ända.

äve aka åke

Vet inte om jag någonsin kommenterat din blogg men fyfan vad bra den är! Alla fjortisbloggar och liknande skrattar man åt, men när man läser din blogg skrattar man med dig. Så tack Spiderchick för att du förgyller människors vanliga tråkiga liv med dina visdomsord :D

Rbeecca

Köp ett såntdär dansmatta-tv-spel. Motion för er, nervsammanbrott för grannarna.

Alternativt ett trumset.

janna

Eller varför inte satsa på en fiolkurs? Det finns säkert massor av online kurser på den fronten

Maria

Det är en av de tråkiga sakerna med att bo i lägenhet... Själv bor jag mellan två som dricker hejdlöst på helgerna. Flera gånger har det hänt att de har gått fel och hamnat hos mig istället, fulla och pratglada. :/ Den ena bråkar dessutom som fasen med den han bor med emellanåt. Själv har jag visserligen en katt med grym separationsångest som skriker varje gång jag lämnar lägenheten. Fast en liten katt är ingenting mot fulla, påträngande grannar..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress