Spiderchick

Home

Hemma igen.

Lillfisen fick en mössa av Stina som han sedan vägrade att ta av sig.

Welll... han har ju bara 12,5 år kvar till tonåren så jag antar att det var någon form av revolt.Littleman - the revolting baby
Update: Såg att en vänlig läsare uppmärksammat mig om att en annan bloggare snott min Åtta tecken-text rätt av. Jag blir så jävla ledsen. Hur kan någon bara coppa text och klistra in på sin egen blogg och sno åt sig all cred?

JAG FATTAR INTE???

Man får supergärna länka till min blogg och MINA inlägg om man tycker att något är extra roligt/bra/läsvärt men man coppar fan inte hela texter och låtsas att man skrivit det själv. Det finns något som heter upphovsrättslagen

Till dig som coppade - plocka omedelbart bort texten! 

Fia

En sån tuffing =) (som sina föräldrar kanske hihi)

carina

:) Söt!

Sofia

jävla idioter till att kopiera andra...

emmaa

Du är bäst Spider!Och eftersom alla vet det och alla läser din blogg så märks det också direkt när någon tönt försöker sno dina grejer! Fast jag förstår att du blir arg. Nu blev jag också det! Kom med något eget istället!!! Vavavaa!

erika

...det är bara synd om de som gör sådant egentligen.... Du är bäst Moa. Älskar din blogg, alltid den första jag läser och blir alltid lika glad och nöjd över dina inlägg. Du är en helt underbar tjej som har så mycket att ge till alla andra. Din värme, humor och glädje och härliga mammatankar. Det kan ingen kopiera, hur mycket denne än försöker. Glöm inte det.

Lajsa

hälsa gärna superhippa megaballa Lilleman att vi just startade en grupp på facebook häromdagen - "Vi som tycker att randigt är det finaste färgen". Han skulle nämligen kvala in där :)Vi hade tänkt ha stört mycket bilder på allt randigt vi äger där. Och nej, vi har inte för mycket fritid, bara mycket ränder :)

Anna S

Gud vilken fin blogg du har:)

Malin

nu har jag din vitchoklad kladdkaka i ugnen, mina förväntningar är HÖGA! brukar du bara ha hallon till eller typ grädde också?

Elin - drar till LAS VEGAS på måndag!

Dåligt när folk koperar en annans text rakt av utan att länka till källan!! :(

Jossan

Först måste jag, som alla andra, säga att din blogg är så jäkla rolig att läsa! Ditt sätt att skriva är så bra, gillar´t! :D

Eftersom du i det här inlägget skrev att du inte har något emot att man länkar till din blogg, tänkte jag göra det nu eftersom att jag precis har skrivit ett inlägg om att jag tänkte prova Vit kladdkaka. Det receptet du har you know... ;) Vill ju tipsa om dig och din blogg också, det är ju något man inte vill missa :)

carolina

gillar spontandregglet på tröjan också!!

lite hiphopare över honom i mössan nästan... du får hålla utkik efter blingbling och baggy jeans i hans rum!

Cindii

Har frågestund på min blogg, så kika in och ställ gärna flera frågor! :) Ha en trevlig kväll! :)

Denise - Ännu en mammablogg

Hej spider! En av mina läsare tipsade om ett inlägg där du skriver om att det är jobbigt med mammalivet vissa stunder, skulle du kunna skicka mig en länk med det inlägget? För jag hittar det verkligen ingenstans och skulle jätte gärna vilja läsa det.

Sofie

snygg mössa.. det där med att inte ta av sig mössor är nog någon som småbarns grej..min son är och har länge varit lika dan

Linda

jag var på väg att göra en sån, fast kopiera och skicka i ett mejl till en kompis, men jag skickade en länk istället. jag tänkte inte ens på det innan, men du har ju helt rätt. dock skulle jag aldrig ta på mig äran för nåt nån annan skrivit!

vanja

Så dåligt...!

Emma

Tycker faktiskt att vi ska hänga ut den tråkiga fantasilösa människan till allmän beskådning. . Vore inte mer än rätt tycker jag. .Kram Emma

Johanna, mamma till 2.

men gud så pinsamt för den personen i fråga. Din blogg är ju ändå "populär" så man ser ju ganska snabbt om det är kopierat. HOJJA!

Sofia

bra gjort Spider! blev så himla chockad när jag läste det inlägget så det kändes som en självklarhet att informera dig om det! Du ahr ju dina trogna läsare vet du :)

Anonym

Jag är helt emot allt vad sånt där heter. Och det var jättefel. Skäms på den.Men. Det finns en miljon listor. "hur du vet att du är född i sverige." "hur du vet att du är dum i huvudet" osv osv. som folk sprider runt runt runt. Någon (jag tror inte att det var så. men ändå) kanske tror att det var en sån lista?

Mad

Så nedrans tradigt! Dem som snor texter borde få ett straff i stil med tumspikar så dem inte kan skriva..

Spiderchick

Anonym: Det var inte en lista till almmän spridning som hon hade på sin blogg DET VAR MIN TEXT! Och efter att ha kolat runt ytterligare på hennes blogg hittade jag massa andra inlägg som hon snott av mig rätt av så det var verkligen inget missförstånd från min sida =(/SpiderPia

Det är ungefär som att dopa sig.. Hur kan man stå där högst upp på pallen när man vet att man fuskat?? Lika gäller att kopiera någons text..

Visst man kan bli inspirerad.. det blir jag ofta.. men då skriver jag att jag läst något intressant hos XX och länkar till den personen och sedan skriver jag min egen text kring "ämnet"..

Det är bra att du ryter till ordentligt!! Kram!

[FOTOBLOGG] Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Sjukt dåligt!! =(Att folk inte kan ha lite egen fantasi....Förresten kanske jag skulle ta och tacka min kompis Helena som gav mig namnet "Spider" och "Spindeltjejen" när vi bodde i England -95.... fast att folk tror att jag snott ditt namn.... som vanligt ;)Kram på dig tjejen! I digg you =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress