Spiderchick

Märklig fredag

Gud vilken märklig dag jag hade igår! Den var helt snurrig.

09.00 Vaknar

11.00 Åker till Stina.

12.00 Det pågår en öronbedövande fasadrenovering utanför Stinas hus. Vi tvingas mimprata till varandra.

13.00 Stina sätter på min son en mössa. Genom borrandet och hamrandet tycker jag mig höra att hon säger att han får den. Fast hon kan även ha sagt något helt annat.
15.00 Spiderpapa kommer och hämtar oss. Vi åker till Ica Maxi.

16.00 Hemma. Inser att en copycat varit i farten igen. Personen har bestulit och betaffsat min blogg på ett väldigt viktigt inlägg.

17.00 Kommer helt av mig i mitt bloggflow då jag inser att kopieringskatten inte bara har stulit ett utan flera olika inlägg... Stackars lille oskyldige Spiderchick som bara vill alla väl.

21.00 Öppnar en påse gräddkola och inser att dom är stenhårda. Eftersom att kopieringsskandalen har slagit alla mina kanaler ur balans blir jag oskäligt arg och vill stämma Ica Maxi.

21.01 Ska jag i alla fall ringa till kundtjänst?

21.09 Fast helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag vill att Ica ska göra åt saken? Vill jag att personalen ska stänga butiken denna sena fredagskväll och under paradliknande former åka hem till mig för att överlämna tre nya påsar gräddkola?

21.10 Eller vill jag kanske bara att personen i kundtjänst ska säga att hon är ledsen för att min blogg har blivit utsatt för ett övergrepp och vill jag prata så finns hon/han där?

21.30 Skrattar gott åt Solsidan. Världens roligaste program. Lägger kopieringsskandaler och stenhårda gräddkolor bakom mig.


HannaFindus

Du är så jävla skön och copycat:en har ju fan inget liv...

Emelie

Copycts borde stenas! Och solsidan är sjukt kul, haha älskar det! Har du sett Cougar town? Det är lite liknande humor fast på USA-vis. Ha en trevlig dag!

Denise

verkar som du hade en jobbig dag? ;) haha tur att den slutade bra iallafall! :D

Sanna

solsidan är sjukt kul, höjdpunkten på fredagarna :)

lyllos som får sova till 9! liam vaknar alltid 6-7 nuförtiden....fast ni kanske har jobbiga nätter i stället, isf är det ju inte så lyxigt kanske...hm. spårar ur nu, ha en go lördag iaf!

Sofie

copycats är aldrig kul. En ska att inspireras en annan sak att kopiera.

Anna Katana

Tråkigt med copycaten. Varför blogga om man inte kan skriva något eget?

Emma says style, love & rock and roll.

Solsidan löser ju allt!

Viola Vamp

Jag tycker att du ska reklammera kolorna till företaget som gör dem. De blir säkert tacksamma över att få in synpunkter på sin produkt så att de kan utveckla den och kanske tillsätta några läckra kemikalier ytterligare så att kolorna håller sig mjuka. En gång för 13 år sedan hittade jag ett skosnöre(!!) i en påse kattsand. Skickade då in det till producenten och frågade om någon tappat dojjorna och kanske saknade sitt snöre. Tack vare detta så hittade företaget ett fel i tillverkningsprocessen och belönade mig med 60 kg kattsand som en gigantisk lastbil kom och levererade. Min katt kunde skita kostnadsfritt i ett halvår. :)

Mary

Förstår att du blev förbannad över copycaten, det hade jag också blivit.

Ok, ett inlägg, det kan hända alla - men fler?!

WTF liksom?!

Keep up the good work.

Simone

Trist med copykatten. det du skrev var dock bra och jag förstrå han han /hon ville ha den på sin blogg, men då länkar man och frågar först. tycker jag!

carolina

jaaaa, solsidan :D men igår var det nästan pinsamt jobbigt ibland, haha, jag ville bara ha en skämskudde för ansiktet.

trist med copycaten och godiset, jag hade ringt maxi direkt faktiskt :P kort stubin!

Fia

Trist med copycats! Men hon blev nog rädd och tog bort det, för borta verkar det vara på hennes sida nu i alla fall! Ha en trevlig lördag Spider m familj =)

Caroline - mamma till Freija & Loke.

Du har det inte lätt Spider! Hoppas Lördagen blir bättre :)

AnnaC

Hang ut copycat med namn och bloggadress, sa gar vi alla in och terroriserar manniskan!

Lina

Stal mänskan dina bilder också? Eller ja, kanske inte bilden på dig, det hade väl varit för uppenbart kopierat då (jag menar, alla känner ju igen dig!) men bilden på din lilleman. Det hade varit riktigt läskigt isåfall, hoppas inte det var så!

Rebecca

Haha, ja Solsidan har förmågan att få ALLA egna problem att framstå som minimala. Stackars Felix Herngrens karaktär, en sån överkörd dörrmatta!

Men ibland så ryter han till!

Jag dristar mig till att säga att Solsidan är det bästa svensk humor-tv har spottat ur sig nånsin.

jessica

Hahaha det tycker jag låter som en otroligt sund inställning till livet! Explodera, älta lite granna men sedan släppa det....ELSA, j u r i d i k s t u d e r a n d e i l u n d

Åh visst är Solsidan roligt :D Det är det bästa svenska humorprogrammet på länge! Haha, min favorit är när Felix Herngren flippar ur och skäller ut Henrik Dorsin!

Lola

Det där med hårt godis... har ju hänt mig med i vinter. Vet inte om det handlar om den extrema kylan, men en gång när jag köpt lösgodis så var lakritsrullen så stenhård att de flisor man till slut fick av den inte smakade nåt alls. Jag tänkte på allvar gå till affären med den och be om en krona tillbaka, men katten blev så glad i den så nu är den leksak, två månader senare.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress