Spiderchick

Mera mamma...


Inlägget hittas härMamma: Den där Katrin Zymtrs... ja. Hon skriver om hår mellan benen.
Jag: Mm...
Mamma: Kollar hon på sånt när hon är och badar?
Jag: Tydligen.
Mamma: Men det behöver väl inte hon bry sig om ifall andra har en hel urskog eller bara ett strå mellan bena?
Jag: Näe.
Mamma: Där emot var det en kärring som filade fötterna i bastun sist jag var på badhuset. Det var ju inte helt trevligt för oss andra att sitta nakna bland hennes gamla avlagringar.

Eww!

Föresten är inte Katrin skild en gång?


Anna

hahaha! du har ju helt rätt.. du är så himla bra! :)

Emma says style, love & rock and roll.

Hahaha, ja nog är det vidrigare att fila fötterna i duschen... Håret får gärna frodas utan att någon borde bry sig! Snacka om att kasta sten i glashus eftersom att hon är skild själv. Men hon kanske inte var lika bra på att raka muttan på den tiden!

Erika

nej men fy för att fila fötterna i bastun, uscha!!

Maggie Makeup Addict

Haha! Vilken go' mamma du har!

Rebecca

vi känner katrin och min storasyster och hon är bästa kompis och min storasyster ska vara med på hennes förlossning! =)Och hon är super trevlig och snäll, hon har varit gift med alex shulman(stavning?)

Wax on wax off?

Håller med om att det är tusen gånger äckligare att fila fötterna på offentliga ställen än att ha hår på muffen. Dessutom vaxar man väl mest MELLAN benen (och inte frampå liksom). Det gjorde iallafall jag när jag höll på med det, och muff-frisören sa att de flesta behöll det frampå. Så då undrar jag om Katrin gjort väldigt nära inspektioner eftersom hon tydligen sett några strån mellan benen på folk...

Jennie

Haha! Näe, bevisligen krävs det mer än en babylen pussy för att få ett äktenskap att hålla.Men du, detta med smeknamn på vår mest privata del. Vad ska man kalla henne egentligen? Muff låter för moderatigt, framstjärt för barnsligt, fitta var grovt, snippa för mesigt, vagina för sterilt, höna för ... djuriskt(?!). "Henne" eller "fröken" är det bästa jag har att komma med.

Elin

Alltså det är inte OK ändå med en hel jäkla skog där nere, för det är faktiskt inte fräsht för NÅGON. Tänk lite såhär om du skulle vara den som skulle ge den kvinnan oralsex, skulle du ens de? :S

Frida

Men hjälp, hur orkar man bry sig om hur andra har det mellan benen? Tala om att inte ha mycket att bekymra sig om i livet! Att fila fosingarna i bastun däremot - inte ok! Du är bäst! :*

carolina

haha, goaste mamman

och kommentaren ovan ? :S hahakatrin kanske ska fundera på hur hennes nyckelpiga kommer se ut efter att hon fött barn? ;)

carolina

jag menar den kommentaren om oralsex, haha ;)

Notsoblond

Jodå hon är skild - och tack och lov för det för de där två hade väl annars avlat antikrist... Så jäkla mycket trevligare att läsa en smart, trevlig och vettig blogg som din!Keep up the good bloggin!

V

hahaha.. så e hon själv skild.. hon e lite av ett spån...du e så rolig=)

Hannah

Helt ärligt, kan inte folk bara få ha den behåringen de har? Varför tror folk att de har rätt att påpeka eller tycka nånting alls? Jag tycker en jäklarns massa saker om Katrin, men det kan jag tycka ifred för jag tycker inte att jag behöver var ataskig.

Ellie

Men usch för att fila fötterna på ett badhus!

Rebeka

Hahahaha men WORD!

Är hon skiljd pga sin håriga muff tro?

Hon har nog skrivit det där inlägget av egen erfarenhet.. ^^

Emma

Hahahaha! Men hon e ju tillsammans med Bingo nu, så det är väl klart deras förhållande skulle raseras om hon visade sig utan en slätrakad mutta! Han har väl aldrig sett nåt annat i hela sitt liv. Vet han ens om att kvinnor har bångstyrigt könshår?Men jag undrar om hon vet om hur svårt det blir när magen blir större...lätt att vara slängd i käften nu, men ska hon be Bingo trimma sen eller??

FUN & FEARLESS IN BARCELONA

HAHAHA jo det är hon! hahahaha... men euw... förhårdnader på fötter kan va de äckligaste :-(

Malin

Kan man inte stava till "duschen" sa far man inte vara med och gnalla over hur folk ser ut i dem tycker jag...

Marie-Louise

Jag håller helt med din mamma, kollar man sånt i bastun.

Sen tycker jag att det är en j***a hysteri med att alla kvinnor ska vara vaxade och slätrakade, jag menar alla måste väl få göra som dom själva vill. Och är det verkligen så att ALLA killar/män vill ha en kvinna helt hårfri (det känns lite peddo varning på det tycker jag). Visst ansad vill man väl kanske vara, men som sagt det är upp till var och en, men att vara helt hårfri tycker jag känns lite väl "barnsligt" om jag uttrycker det så...

J

Fin blogg :)

själv är jag en kille som bloggar om allting, ovanligt? ja :)

kirin

Din morsa är ju en riktig superhjälte! Hälsa från mig!P.S. Du borde ju helt klart få en roll i Glamourama! You're so in there, för att sno ett citat från en av mina favoritserier ;)

BRUNETTBLOGGEN

haha men blää :O

Hannah

Jag kunde inte riktigt släppa det här inlägget men något helt annat slog mig.Honestly, Katrin är en vuxen människa som tror att könshår har med kärlek att göra. Oh-my-God. Jag blir helt paff. Hon har gjort mig paff innan fast inte överdrivet mycket. Jag menar, vem som helst kan ju se att såhär skriver inte någon som vet hur det känns att vara älskar på riktigt. Såhär skriver ju inte någon som vet vad äkta kärlek är, hur det känns att det är struntsamma hur jag ser ut jag vet att jag är älskad ändå.

Majsan

Hårigt eller inte?

Det är väl upp till var och en om man planterar skog eller kör med kalhygge.Kan ju va gött med lite päls på vintern så inte råttan förfryser. Om man skulle få för sig att vara ute i kylan.

Anna Katana

Fila fötterna i bastun är ju tusen gånger värre..bläh! Alla får väl se ut som de vill mellan bena (:

Milla

Är så trött på rakningshysterin! Herregud vem har dött av lite hår? Personligen tycker jag det ser avtändande ut med helrakat både på killar och tjejer. Men självklart får folk göra så som de trivs bäst med. Men att göra narr av människor som inte tycker som än själv är bara sååå barnsligt!

Maria

Jag förstår att fötterna är mjuka och lättare att fila efter att man har badat och sitter sedan i en varm bastu - men fy fasen så äckligt att göra det! Det är bättre att vänta den där halvtimmen eller hur lång tid det nu tar att ta sig hem och fila fötterna hemma!

Sandra

hihi vilken liten stofil som sitter där i godan ro och filar på... :)Du som har en stor blogg med massa läsare kanske skulle kunna fråga dem om Rio Salon Laser funkar, den som går på tvins på tv-shop nu..? Jag erkänner jag känner mig lockad av att bli av med hår permanent men funkar de verkligen liksom? Ja, fråga dina läsare om du har lust!

Anonym

Men fy vad äckligt :S En gång här på badhuset så rakade sig en dam mellan benen... det känns ju inte fräscht det heller :S

Helena

Haha vilken rolig mamma du har Spider! Nu färstår jag vad du fått humorn ifrån, =D

Lola

Hahaha, ja just det! Hon är också skild. Gud vad den damen ofta faller på eget grepp. Vilken värld lever hon i?!

Sus

Ja herregud.

Rikspucko!

Och att länka till andras bloggar vette fan om jag törs efter utskällningen jag fick igår...

Emma

Sista raden - HAHA! Blir inte mkt bättre! :D

Bodil

Alltså, jag är HELT förundrad över att hon och Alex har varit ett par. Han som verkar så fantastiskt trevlig, smart och sympatisk. Och HON. Av alla människor!

Cindie

Hihi. Tyckte det inlägget var roligt! Och visst smygtittar vi alla lite på varandra! Men istället för att döma borde vi hålla ihop! ;)

HannaFindus

Din mamma verkar också jävligt skön!Håller med Milla, föresten.

Noon

Den sista meningen var den bästaste!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress