Spidergrandma

Nu ska jag och babylicious möta spidergrandma (min mamma alltså) på centralen.

På tal om mamma - det är så lustigt för när jag frågar henne hur min bebistid var så kan hon bara komma ihåg att jag var jättesnäll.

Detta gör mig nästan provocerad.

Försöker få henne att minnas någon sömnlös natt eller åtminstone en liten bajsbomb som fyrades av precis innan vi skulle gå ut på promenad - men icke. Och min lillebror ska vi inte tala om. Han var tydligen så beskedlig att folk inte helt sällan drog paralleller mellan honom och självaste Jesusbarnet.

Jaja. Antar att det är så jag kommer minnes lillemans bebistid om några år.

Off we go.Matching the gardin.


Kommentera gärna!
Maria

Min mamma försöker också alltid få det till att jag var supersnäll när jag var liten, men lyssnar man på mina kusiner så är det en helt annan historia.. :P Tror dock jag föredrar mammas då!

Förresten så kikade jag på den där tjejen som lekt katt hos dig, märkte att hon snott text från ett av dina babyrytmik-inlägg också. Så himla tråkigt med såna. :(

2010-03-20 ♥ 13:10:13
CICI

Ha en trevlig lördag! :)

2010-03-20 ♥ 13:26:20 » URL: http://cicii.blogg.se/
milena

:)

du får en att småle som vanligt!

har nu bloggat om dig, du är ju bäst!

tack för att jag fick använda din header i "reklam syfte" :)

2010-03-20 ♥ 13:38:15 » URL: http://zavage.blogg.se/
Sabina

Jag ville tydligen gärna amma en gång i kvarten när jag var minime så min mamma valde att inte amma min lillasyster. "Det är ditt fel att jag inte ammade din lillasyster" brukar min mamma (såklart inte) säga. Men det är den underliggande sanningen. Det vet jag.

2010-03-20 ♥ 14:00:22
Nana

Min mamma säger att jag hade så hemsk kolik att hon bara fnyser åt mig när jag berättar att jag haft en jobbig natt med många blöjbyten och minilite sömn. Hon säger att jag var mardröms-bebisen! Så JAG tycker att MIN son är rena Jesus-barnet i jämförelse.Sonen börjar bli stor nu (två månader) och jag börjar känna mig sugen på att få tillbaka lite av mitt gamla liv -jag vill med andra ord våga mig ut lite mer. Jag är däremot livrädd att få skäll på stan om jag sitter och ammar offentligt (även om jag tillhör dem som tycker att detta är inte bara okej utan världens naturligaste grej.) Dock är jag en fegis, så är det bara. Hur gör andra undrar jag nu? Hur gör du Spider, ammar du på stan? Och vart är det okej att amma, och vart är det no-no? Berätta, snälla!Sonen tar visserligen gärna flaska så jag har haft med mig den någon gång, och det är okej för mig -men jag är nyfiken på hur andra mammor gör!Vore såklart kul om du tar dig tid att svara, men jag förstår om du inte har tid såklart! Ha det fint!

2010-03-20 ♥ 14:24:16
Sofie

ha ha precis så är det

2010-03-20 ♥ 14:36:01 » URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
C

Jag vet inte om det är denna tjej som snott dina inlägg. Men jag kolla i hennes blogg och hon verkar skriva liite väl likt dig.

Kolla detta inlägg:

http://ljdrottesjo.blogg.se/2010/march/skral-till-babysang.html?_tmp=77370bdb78dbac7dde3b2453650de2caec7c5864Så har hon skrivit nästan likadant som du skrev när ni hade varit på babyrytmik. Så tråkigt att hon inte kan komma på egna saker, hon tar liksom din text och byter ut lite ord bara. Jätte dåligt.

2010-03-20 ♥ 14:52:10
Ronja

Haha, mina föräldrar minns mig som jobbig xDKolla in dagens tips på min blogg :)

2010-03-20 ♥ 16:09:15 » URL: http://aldrigstarknog.blogg.se/
FUN & FEARLESS IN BARCELONA

Jag har en teori om att alla de som var "snälla" som barn själva får barn som är lite styggare & tvärtom :-) Du kan ju fråga om din mamma/pappa fått höra att de va stygga som småbarn så kan man se om teorin stämmer =) Stämmer iaf i min familj =)

2010-03-21 ♥ 17:41:41 » URL: http://ladyhumpalot.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback