Spiderchick

Effektiv städning

Felanmälde vår golvbrunn idag (den svämmar över) vart på vår hyresvärd säger att han kan komma förbi och fixa felet med en gång. Med en gång???

HELVETE!

Jag rusar in i badrummet och börjar frenetiskt rengöra handfat, toalettstol, golv och spegel samtidigt som jag ålar mig in under badkaret för att med hjälp av en mopp rensa upp bland den fauna som lever och verkar kring den felanmälda golvbrunnsjäkeln. 

Fortsätter in vardagsrummet. Fångar upp leksaker, kläder, filtar samt 151 stycken utspillda tvättlappar i ett enda svep och slänger in skiten i sovrummet parallellt med att jag kutar ut i köket och börjar svabba upp smutsiga bestick med en hastighet som skulle göra vilken diskmaskin som helst grön av avund.

Och just (!) som den sista gaffeln blir ren ringer det på dörren.

Pjuh! Snacka om effektiv städning.

Nu funderar jag på att be vår hyresvärd komma förbi med störande kort varsel lite oftare.Roten till all städning.

smalin

Smart. Tack för tipset. Klippte luggen imorse...i handfatet...kanske leder det till ett litet stopp framöver!

Anonym

haha =)

Ouelle

Ibland är det bra med sådana besök!

angelica

hahaha, jag älskar sånna besök - jävlar vad fort man kan städa om man bara vill!

Förvirrade Morsan

du får tänka att det kommer nån snart varje gång det behöver städas. Eller så bjuder du hem nån varje gång det behöver städas ;)

Saralingon

Haha, oj vad det där känns igen!:P

Maia

Exakt så är jag också! Så fort någon från hyresföreningen ska komma och kolla något i lägenheten så blir det blixtstädning, verkligen synd att de inte kommer förbi oftare..

♥ Anna Söderberg

Hahahaha!

Och orsaken till översvämningen?

Hår? tvättlappar? grannens katt? sambons tubsockor?Tjing

vanja

Hahahahaah jag skrattar högt!!

Nina

Hhahaha, känner igen mig !! Detta har hänt ett antal gånger. Men vill ju inte verka lortig liksom.

Nilla

Haha! Känner igen mig! Jäklar vad det kan gå snabbt att städa ibland! :)

johanna

ja varför får man inte fler av den sortesn besök oftare..... va fint man hade haft de =)

lisaevelina

Haha. Verklgien ett bra tips. Jag hade sån jädrans tur häromdagen att min hyresvärd kom oanmäld precis när jag städat, puh! Tänk om jag inte städat.. Han hade fått en chock.

Jag läste massa gamla inlägg sedan 2008 och kände mig som en riktig spider-stalker tills jag kom till ett inlägg där rubriken var "läser ni mina gamla inlägg?" Svar: Ja det gör jag. And i lööv it. Skitbra om du inte uppdaterat på en liten ministund och man har tråkigt. Vips! Arkiv spiderchick- så har man kul igen!

Sofie

Hmm... rensat vattenlåset på sistone?

Ka

Ha alltid en propplösare i skåpet,fast de e ju klart då blir det ju aldrig städat......

Ida

Härligt!

Efter att ha legat i tidernas värsta maginfluensa ett tag så har man en del att ta igen i bloggvärlden. Och det första man möts av är din humor. Underbart.

Malin

Man kan ju inget annat än att skratta :)

Emma

He he ibland tror jag att det aldrig nånsin skulle bli städat hos nån om det aldrig stod besök på schemat =) Sedan dottern föddes för en månad sedan har vi regelbundet som ett klockverk panikstädat varje fredag eftersom vi fått besök av varjehanda släktingar varje helg. I morgon ska vi åka och hälsa på för första gången till min syster och mycket riktigt avbröt jag i hennes panikstädning när jag ringde och kollade läget tidigare idag =DTack för en otroligt skön blogg som gör mig glad varje dag!

Emms

Rolig blogg :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress