Spiderchick

Alltid i frysen

Vi har nästan alltid en låda GB-klassiker i frysen. Det borde alla ha. Så jädra gött att ta sig en glass när suget faller på.

Undrar lite hur det ska bli när lillemannen blir äldre och kanske till och med har ett syskon? Då kan vi inte hålla på och äta snask varje dag, nej då får vi införa en regel som säger att man bara får snaska på lördagar.

Herregud. Hur ska det gå?

- Ingen glass på vardagar barn, ni får vänta till på lördag, kommer jag vuxet att förmana.

Och när ungarna duktigt har inväntat helgen och äntligen ska få välja och vraka bland GB-klassikerna, ja då finns det bara en rutten piggelin kvar i botten på kartongen för mamman hade visst lite svårt att förhålla sig till familjens regler.

Ungefär så kommer det att gå.Ett måste i var mans frys!

MansonDust

Eller så snaskar man när barnen sover. ;D

Sofia

Har också funderat mycket på det STORA problem - trots att jag inte ens har barn ännu :)

Piia

Ja ungefär så har det blivit. Nu ska nummer två titta ut snart o vi har återigen bestämt oss för att leva nyttigt, men vi får se....

Em

Haha ja vilka problem man kommer ha! För att inte prata om lösgodis och choklad som jag gärna vill äta när andan faller på... typ varje dag(!) och verkligen inte bara på lördagar. Hmm återstår att se hur man löser det!

Petra

Du får väl helt enkelt ha en hemlig låda i frysen där du har lite gottis att smaska på när barnet/barnen sover ;)

Malin

Jag saknar vanlig hederlig piggelin!

carolina

Hehe, vi har också tänkt på det, eftersom vi är riktiga gottegrisar. Fast, jag skjuter på det i några år till, hon kan ju inte utnyttja sin lilla mun för fullt förens om typ ett och ett halvt år ändå. Får snaska vilt fram tills dess!Egomamma.se

Ja preciiiiiis så går det till hemma hos oss. "Inget godis det är inte lördag" förmanar jag Lucas. Och sen moffar jag i mig en 200g Marabou 15 minuter senare. Hmm. Eller ok. Jag väntar tills han är ute eller på nedervåningen etc, så han inte ser. Sen moffar jag. Vilken dag som helst.

Han äter förvisso inte mycket, faktum är att han äter mer när han har en särskild godisdag än om han får fri tillgång, men det är så många som klagar på att han fått äta när han vill och vilka mängder han vill, så jag orkade inte dividera.. FÖRSÖKER efterleva det för att skatorna ska sluta kraxa så att säga. Men egentligen skiter jag högaktningsfullt i veckodagarna.

Emma says style, love & rock and roll.

Haha det där har jag funderat på jättemycket. När man får barn och de blir äldre, då måste man ju liksom själv också gå efter lördagsgodisregeln. Det kommer att bli tungt.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Haha, min kompis äter alltid snacks när ungarna somnat. :D

J

Åh, ja, en sådan köpte vi också igår (bebisen än så länge safe and sound i magen så vi behöver inte reflektera över våra val ;)). 89,- för lådan på Netto kändes väldigt billigt.

Anna Katana

Haha aa det problemet skulle jag nog också ha (:

M

Man vill ju ba frossa i glass när man läser den här inlägget.

Linxy

Jo, finns ett pack i min frys också. Dock är de torra sandwicharna alltid kvar längst. Brukar försöka pracka på dem på vänner som kommer på besök. De smakar typ bröd med glas, Hujah!

Lina -Zooda-

Shit, hade vi haft en sådan hemma hade nog allt varit slut på 3 dagar. Och det hade ja nog klarat av utan familjens hjälp. Haha.

Madelene

När jag och brorsan var små lät mamma oss äta glass och choklad även på vardagar har jag nyligen fått veta. Vi blev varken knubbiga eller otrevliga av det så ett par glassar på en onsdag är nog inte så farligt :)

cecilia

Det där känner jag igen haha!

vanja

Amen fan va najs det borde jag köpe! fast vaddå rutten? Piggelin är lätt bäst

Ellie

Gott :)

Sus

Men jag kan bara äta sandwish.

Jag har någon form av glasspinnsfobi av den svårare sorten.UÄCK!

Sara

Håller fullständigt med dig :) Men kunde inte låta bli att dra lite på munnen när jag läste "bara får snaskas på lördagar" Ja jag vet lite sjuk i huvudet e man allt ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress