Spiderchick

Bloggdejt med Evelina - happily ever after

Idag har jag och lillefisen träffat Evelina (som skriver Happilyeverafter) och hennes lille Elion. Jösses så trevligt det var!

Jag har aldrig varit på "bloggdejt" förut, så det var spännande och lite pirrigt... Okej jag var SKITNERVÖS! Feg är nämligen mitt andra namn, men nervös hade jag inte behövt vara för Evelina visade sig snabbt var hur trevlig och go som helst!

Det är lite surrealistiskt att träffa en bloggare i verkligheten för på ett sätt känns det ju som att man redan känner varandra. Hej där främling, jag vet typ allt om dig. Vad du heter, vad du gillar att göra, hur din förlossning var och vilken tid din son somnar om kvällarna... Men ändå vet jag ingenting. Ja. Ni fattar.

Evelina var i vilket fall mycket längre än jag trodde (modellängd liksom) (själv är jag ju ungefär lika hög som en trottoarkant) och precis så söt som hon är på kort!

Vi fikade, snackade bebisar, framtid och naturligtvis blogg (vad mer behöver man prata om?) och så gick vi en liten promme med di små.Jag, Evelina och lilleman (Elion satt i sin vagn).

Superkul att träffa dig Evelina! Hoppas våra vägar korsas igen.

emma

härlig bild! :)

Sanda

O vad roligt att ni träffats, jag har följt Evelinas blogg sedan lääänge tillbaka. Mys mys (:

Idah

Testa korsvägen

Alexandra - mamma till Neija

JAG ÄR AVIIIS!!

Favoriterna på samma ställe - och så är inte jag där. Fy tusan! Nästa gång när jag kommer till Göteborg måste vi styra upp en fika också. :)sara - mamma till wilda

Jag är lika avis på Er båda 2

s.

Guud sicket underbart namn. Elion! Klingade fint i munnen! : D

cecilia

Fin bild! Spännande att liksom blinddatea på det sättet. Jag förstår att du var nervös, hade jag också varit. Som sagt en knasig situation ju!

Stina

HAHA. Jag läste fel och trodde att det stod "Ostkrokens Lånekassa" på skylten. Freakin' hilarious!

Elisabeth

Haha, jag drömde om dig inatt (dont worry, I'm not a stalker)! Jag kom på dig i en affär där du stod och sträckte dig i en hylla för att nå något(?), medan din kille stod och knäppte kort på dig, till bloggen såklart. Grejen var bara den att du råkade visa rumpan, haha. Sen gjorde du en lista på bloggen med saker som kännetecknar något (kommer inte ihåg vad..), som jag hade hjälpt dig att komma på. Jag log när jag vaknade. Vilken inverkan du har på folk Spider!

Elin

Låter mysigt :)

♥ Anna Söderberg

Jisses vad kul att ni träffades!

Älskar båda er bloggar ju!!

Anna Katana

Har också varit på "bloggdejt" och nu är hon och jag riktigt vänner, det sa liksom bara klick :D Men det var lite pirrigt minsann.

Evelina

Tack för idag fina spider! Det var verkligen superkul att ses och jag var allt också lite nervös hihi... Tack för stadsvandringen innan avskedet, ska se om vi hittar imorgon :-).Kram och godnatt (ni sover nog redan sött)!

Geshiia - mamma till två pojkar

Vilken kul idé att träffa en annan bloggare som man inte känner irl. :)

Therese

Bloggdate låter ju nått :) Kanske ordna en stor bloggträff ;) ?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress