Spiderchick

Eriksberg

Idag har vi flanerat i mysiga Eriksberg.Pappa och min kille.Åh... om jag bara fick bo i en villa i Sannegården - ja DÅ skulle jag vara lycklig! Då skulle livet per automatik gå som en dans - disken skulle förmodligen aldrig hoppa sig till berg i köket, räkningarna skulle aldrig vara jobbiga att betala, livspusslet alltid enkelt att lägga och inga topplock skulle någonsin gå sönder. Eh...Idag är jag allt på O. Oduschad, osminkad, orakad, oinsmörjd och osolad, men ooooh så glad ändå!

Anonym

kolla tävlingen på min sida! =)

riktigt nice pris! =D

Evelina

hallå, snyggo! jag vill också se ut som du utan att träna och kunna äta godis lika ofta! duuuuuu har det då så bra, tar gärna din disk om jag får din kropp ;)

feea (Feliciaaulen) en sprallig glad tjej, men många hypoteser

EN FRÅGA: oskuld kallas du utan sex i livet..

vad kallas du utan kärlek?NYHETER OM EN :

~~TOPP TITEL SOM GÅTT HEM: GLASS koppling till människor.

kille- isglass – avsugs | tjej- mjukglass- slickas!IDAG: DU SUGER INTE - sikta mot toppen , och gå inte ner! DU DUGER! -not-sucking / un-sucking/av-suckinNÅGRA ÄMNEN: vad böjer man bananerna - bananen är inte styyv :o | ät gul snö - norrlands guld, 3 kant med en flaska - gå inte emot din läggning | kungafolk behöver choklad till smeket efter bröllopet! osv.*** detta behövs understrykas att inte vara spamm , utan faktiskt lite update:info om vilka ämnen som cirkulerar på bloggen**

__________________________________________________________

kram!

~ allt är skrivet i ett underhållande perspektiv~

har du någon fråga?

skriv till:

http://feean.blogg.se/2010/april/fragestund.html

emilystrange

Hahaa! gött eré!

Soffi

sv: Härliga bilder! :D

malin

åh det är ju mina hoods! och du tänk såhär, man må ha en jävla utsikt om man bor på slottsberget, men tänk att släpa barnvagnen uppför världens brantaste backe för att komma upp till utsikten varje dag. jöbbigt.

Sofie

du skulle i alla fall ha råd att laga topplocket

molly♥

härligt :)

Smalin

Ohh vad härligt med sol, här är det regn regn regn. Klänningen är super (och det säger jag inte bara för att jag har en likadan...)!

joni

Eriksberg, som ölen!

nina

mysigt:D

Hanna & Annina

Kolla in våran nya Twilightblogg! :D

Mika

Oooh, var kommer den härliga klänningen ifrån? :D

Jättesnygg!

elli

Hej vill bara påminna dig om att joel kinnaman är med i en film som går på cabal + first ikväll klockan 21.00. Filmen heter I skuggan av värmen och man ser mycket av Joels hud i filmen.

amanda :)

hejsan , gå gärna in på min blogg &

hjälp mig till ''Tips på hur man gör en bra blogg? :)''

skulle varit jätte snällt ! :)

Hanna

Hej Spindelbruden! Jag har tillägnat ett inlägg på min okända blogg åt dig, och ooooooom du hade haft lust/tid så kan du ju kolla in skiten :D Det är mycket text vilket är skitjobbigt men stålsätt dig så tar du dig igenom det, utan vidare men för livet!Ps. Detta är inte för att hora läsare. Jag tycker bara att du är sjuuukt grym.

Carolin

Åh, jag bor i närheten! Visst är det mysigt. Jag bor dock inte i nån flådig villa på berget, utan en liten studentlägenhet. Men flanera får man ju göra var man vill :)

Robyn

Åh, vilket fint väder ni har haft idag! Här har det öst ner. Go spider, din blogg får mig alltid att skratta!

emelie

Underbara Eriksberg!

Spiderchick

Mika. Från H&M. Och håll i dig nu, den kostar... 69 KRONOR! =)/S

Spiderchick

Robyn: Tack =)Carolin: Absolut, Eriksberg är riktigt najs att promenera i när vädret är bra =)

Lajsa

I vilket land ligger det här Eriksberg, sa du?Hälsningar från Kiruna, 0grader och lätt snöfall

Ellen - ellastankar.blogg.se

Jag hade tänkt springa pa dig i Gbg city förra helgen, men ingen Spiderchick fanns att finna. Du kunde ju ha kommit till Trädgardsföreningen istället?! ;-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress