Spiderchick

Gillar´t vs Gillar´t inte

Gillar´t


Ryggpill

Åh så gött det är att få njuta av ett riktigt, skönt, hejdundrandes ryggpillerill! Ni vet när någon pillar, trycker, knådar och smeker en lite så där random över ryggen. Mmm… en gång knådade min kille mig på ryggen så länge att jag tills sist fick be honom att sluta. Jo, det är sant!! Det är den bästa kvällen i mitt liv.

Bloggar
Jag älskar bloggar! Jag älskar att följa andra människors liv via text, bild och en och annan halvkrystad youtubehälsning. En del personer jag träffar skryter om att de minsann aldrig har läst en blogg för sådant har dom absolut inte tid med och vem är föresten Blondinbella? Pinsamt säger jag. Att ha besökt åtminstone EN blogg EN gång i sitt liv hör till allmänbildningen.

Vitryssland feat Robert Wells
Robert Wells är med i Eurovision song contest och plinkar piano bakom ett gäng vingprydda vitryssar. Jomen visst. Insup det. Älska det.Aftonbladet.se


Gillar´t inte

Snooze
Snoozefunktionen på alarmklockan blir ingen piggare av. Snarare värt om. Efter att ha snoozat en halv morgon vaknar jag trött, utmattad och lite förbannad över att jag fått smaka på sömnens ljuva sötma men inte fått njuta den till fullo.
neo

Snooze funktionen ska BORT!

petra

Är det dags för Eurovision song contest igen?! Wow. -.-'

Emma says style, love & rock and roll.

Håller med om allt ovanstående, ställer mig dock lite frågande till det här med vitryssland och robert wells. Kan bli intressant, kan bli läskigt...

Erika

Höll på att försova mig imorse med pga snoozen. Man trycker liksom automatiskt av larmet för man vet att den kommer pipa igen. Sen plötsligt vaknar man med ryck och klockan är alldeles för mycket. Nä, hädanefter ska jag ta utan snooz.!

ottilia

Hej jag heter ottilia och är snooze beroende. Jag har varit snoozfri i två dagar nu.snoozen är verkligen människans undergång.

Diana

Jag tycker synd om Robert som uppenbarligen är i behov av pengar...

Helen

Så Wells har grävt ner sig så djupt...? (o_0) Jag tittar inte ens på Eurovision längre, det är bara ett stort, fett jippo för mig numera...

Men ryggpill är nog fan det bästa som finns! (^_^)

Mathilda

Gillar dina gillart vs gillart inte listor starkt! :D lite bättre än alla andras.

Sofie

stäng av snoze funktionen då.. lätt gjort..kom bara ihåg på morgonen att du gjort det!!!!

Egomamma.se

Sådärja. Nu har jag läst vartenda litet inlägg du skrivit (här, jag ska läsa Crazypill också bara för att ha gjort det och för att du skriver så hejdundrande roligt och bra) och jag är sååå glad att jag gjort det. Du har gett mig många skratt, funderingar och leenden. Görgyllt min vardag med andra ord! Tack för det! Glädjespridare är vad du är. I wanna be like you på den fronten. Men ibland är det inte alldeles enkelt. Men jag försöker. Ser fram emot nästa inlägg. Och nästa, och nästa... Ha en fantastisk dag!

Egomamma

Anonym

hej!

Vill du va med i Fridays blog? :)

du får bild + länk om du är en av de tre som får flesta röster tills på fredag! kram!

cecilia

jag var hemligt kär i wells när jag var yngre hehe.Laila

Vart något snopen när jag såg Wells sitta där bakom pianot för Vitryssland. :-o Fast dte vette sjuttom om han gjorde låten så mycket bättre...Får jag låna din ryggpillare? ;-)

Sandra

Då tänker jag skryta lite med att min kille minsan killar mig på ryggen varje gång vi ses och vi är inne på vårt tredje år ihop....mmmmm vad jag älskar att bli killad på ryggen=)

Malin

Rooooobert utbrast vi pa twitter igar kvall. hahahaha fint med overraskningar! De brittiska programledarna fattade ingenting och tyckte att "2 boys + 3 girls + random Swedish dude" var en konstig uppstallning!

sara - mamma till wilda

Hur många bloggar följer du egentligen?

Amanda

Hej! Hittade nyligen till din blogg och måste bara säga att den är underbar! Känner igenom mig i mycket av det du skriver och annat är helt nytt så det är en perfekt blandning! underhållande :)

En tjock katt i en smal värld

Den ultimata ångesten måste ju att ha Robert Wells som snooze.... o.O'

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Gillar Robert. Dessutom är han sjukt trevlig och väldigt generös :D

Egomamma.se

Sv: Så kul att få besök av dig, tack för du tog dig tid!Jag måste bara kontra Sandra här ovan: Min kille och jag har också tre år på nacken, plus två barn (varav det ena är hans och det andra inte) och vi killar rygg varenda kväll i minst en timme :o) Me liiiiike!Visst är det HÄRLIGT när killarna inte bara ska ha och ha och ha, utan GER lite också?

therese

så sant så sant snooze funktionen är värdelös! man blir bara tröttare!

Becca- Mitt liv på Cypern

Precis, man blir inget annat än trött av snooze funktionen...

Hayley

Åhå, ryggpilleri är the shit!! Och ja, bästa dagen är nog när man måste be vederbörande som pillar att sluta.. Tänk om man hade sådan lyx här hemma! :P

Niklas C

Jag håller verkligen med dig om ryggpillet! Och jag snoozar aldeles för mycket.. Hehe..Kram

Daniel

Bloggar hör till livets gilla gång... å Wells med en massa vitryssar som är fjärilar... och har vingar på ryggen...det kallar livet, som en fjäril på en sommaräng!

Åsa

Att inte hinna läsa bloggar, vilken bullshit! Det handlar om att prioritera. Lagad middag och ett rent hem är överskattat! ;)

Maja Lilja

Eller hur är bloggar bland den bästa läsningen som finns? :)

Ida

eelsker blogger..og snooze er det verste som finnes. Jeg er avhengig :-/

Ellen - ellastankar.blogg.se

Jag kan ärligt säga att jag ALDRIG använt snoozefunktionen. Jag gar upp direkt när klockan ringer - varje gang! Eftersom jag vet att jag hatar att stressa pa morgonen sa tar jag mig automatiskt upp direkt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress