Spiderchick

Så gjorde jag för att bli "populär"

Som tonåring ville jag desperat gärna att killarna skulle tycka om mig. Att anses snygg var viktigast av allt! Viktigare än fred på jorden.

Fem saker tonårs-jaget gjorde för att bli populär bland killarna:

1) Jag noppade ögonbrynen jädrarimej!
Som svanvingar skulle di se ut. Ögonbrynen. Det hade jag läst. Breda längst inne och sedan tunnare och tunnare ju längre ut man kom för att till sist avslutas med en utsökt liten snärt vid tinningen. Nu blev aldrig mina ögonbryn några jäkla svanvingar. Där emot var de ETT darrande nopptag ifrån att försvinna helt.

2) Jag sminkade mig frenetiskt
Mitt ansikte bestod av mascara, kajalpenna (svart kajal på ovanfransarna och vit kajal på underfransarna) (den vita färgen skulle göra ögonen två globstorlekar större hade jag hört), ögonbrynspenna, rouge, puder i fel nyans och läppglans i så tjocka lager att små insekter fastnade och dog.

3) Jag lusläste tjejtidningar
Reportage i stil med "så får du bättre självkänsla" lyste (på den tiden) med sin frånvaro. Istället fick vi tjejer veta hur pojkvännen helst ville bli avsugen, hur våra kroppar skulle se ut för att sända ut sexigast signaler och hur man bäst tröstade det motsatta könet om han utlöste för fort.

4) Jag använde push-up-bh-med-extra-allt
Bröna skulle helst sitta placerade strax under hakan. Jag hade tre pushkuddar intryckta i ena bh-kupan och två kuddar i den andra (för att jämna ut storleksskillnaden på tuttarna något) (och blev jag trött på lektionerna i skolan kunde jag helt sonika luta mitt huvud snett neråt och somna mjukt).

5) Jag använde stringtrosa-med-extra-inget
Ju smalare string desto större chans att man blev populär, sas det. Gärna bara ett litet snöre inskavt mellan skinkorna skulle det vara och som grädde på stringmoset skulle trosan med fördel synas när man satt ner = sexigt!

cecilia

Usch det där väcker inte alltför trevliga högstadieminnen det :S

ina-bina

Du beskrev just min tonårstid :P

Susanna

Hahahah.. Ja, det var tider det.. Skönt att man har slutat bry sig så mycket. Tycker inte killen om en för den man är så är han inget att ha helt enkelt. :)

Kao

Klockrent! Känner igen ha ha! Gu den där tiden hade jag totalt förträngt.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Haha du beskrev just alla mina gamla klasskompisar ;)

Emma

Ja, jag säger då det! Man tycker ju att tonnisarna nuförtiden borde veta bättre, dvs inte göra samma misstag som vi, men det verkar vara likadant nu! Jisses!

Angela

Hejsan! allt bra med dig? :)

Jag har en bloppis på gång nu, så kika gärna in och kolla vad som finns! Finns inte så mycket just nu, men lite i alla fall. Kom precis igång med det. Men som sagt kika gärna in bloppisen! http://angiieyago.blogg.se/2010/may/bloppis.html#commentHa det bäst!

Stina

om du har canal+ hd MÅSTE du sätta på den NUUUUUUU! I skuggan av värmen med Joel! ;) dreggel...

j

Tonåringarna har/hade det inte lätt . jag vet :/

caroline

O så fick du också tag i en riktig rocker! :)Så tack för tipsen!

petra

Och funkade det då? ^^

emilystrange

det hade varit ännu roligare om du hade bjudit på en bild från den tiden på dig själv :D

EMma

Det känns som det är så nu också! :OHoppas du får en toppen kväll! :;D

elsa

läppglans i så tjocka lager att små insekter fastnade och dog.

HAHAH! Fler såna här inlägg ist för bebis inläggen som övertar :(

Ellie

Haha snyggt ;P

Sofie

ha ha, precis som min ungdom (men vi kanske är lika gammal).. Fickmånga nostalgiska minnen när jag läste detta..

Linda |Superfluffet|

Haha, det där lät nå djävulskt bekant. Tonåren var en period för sej själv, om man uttrycker sig milt.

Hannah

Hahha, oh yeah! those where the days...

Miccy

Jag har varit lite efter med din blogg för jag har ju hållit på att sminka mig en massa och det tar tid vet du ;-D men jag kolla lite gammla inlägg och där skriver du om dina dröm Marabous och kommer du ihåg vad som var med på listan förutom alvedon marabou? Jo polkagris och vad är det vi alla går runt och äter nu jo polka.Det är inte ens en fundering om de har tagit insperation från dig om det nu inte var så att du hade förhndsinfo men det tror jag inte. Så nu är det dags att begära din del av intäkterna

Sarasan

Haha, klockrent! :D

emilystrange

så synd. för om de inte hade legat hemma hos din mamma, utan hemma hos dig hade du ju kunnat scanna in dem på någe vis ;)

Malin

Hahaha!! Åh fy katten som jag gillar det där med ögonglobstorleken!! Så kul!! Som man höll på. Tacka vet jag när man gick på lågstadiet. Då var man poppis om man kunde springa skiiitfort eller hade bästa kulpåsen (både killar OCH tjejer..) eller hade häftigaste dansstilen!! Men du har så rätt. Ögonglobsstorleken spelade roll, helt klart!! Ha det fint spajder!

Maia

Så underbart att den tiden är förbi! Jag känner verkligen bara en enorm tillfredsställelse när jag tänker på att jag är en bra bit ifrån tonåren nu. Inte för att allt fixade kring utseendet är över, men man har mer distans till det nu och är (förhoppningsvis) inte lika extrem längre. String kommer jag aldrig sätta på mig igen..

Evalotta

Hahaaaa va klockrent!:D Så såg min tonårstid ut också....jag kämpar fortfarande med att få tillbaka mina ögonbryn!;)

mirre

Jag tror att jag älskar dig.

juli

ironi it is. fan vad jag älskar dig!

Sofia

Underbart roligt du skriver, å visst kommer nog dom flesta tjerna ihåg den tiden =)

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

BH-tricket känner jag igen, inte lätt när man inte är välutrustad och såg ut som en grabb själv ^^

Tove

spider! kolla in denna facebookgrupp: http://www.facebook.com/group.php?gid=2226080974

Leenin

Jag känner igen mig i många punkter! Tack gode gud att man har växt ifrån det stadiet=)

Anna

HAHAHA herregud. Jag känner igen mig lite lite lite. Men mest var det väl de äldre tjejerna man kände som såg ut på detta viset. Jag vågade aldrig riktigt.

J

Ja, och det skulle vara ett persikofärgat rouge. Och en kontrasterande ögonskugga som tog fram ögonfärgen optimalt (rött till blåögda, ljuslila till grönögda och gult till brunögda), haha.

cicci

hahahaha. så jävla klockrent. garvar åt varje punkt. usch va hemskt. men det var ju verkligen så. usch usch usch. tur att man blir äldre och smartare (hoppas jag ?)

Nikita

Åh gud vad jag känne rigen mig. Enda skillnaden är väl att jag lade av för fem år sedan... BARA FEM ÅR! HERREGUD!

Carro - mamma till Noel

HAHAHA, tror vi flesta varit där :b

Mathilda

Haha, jag har inte läst din blogg speciellt länge men redan vid första titt blev jag fast. Du är så jäkla skön och jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Väntar själv mitt första snart, BF den 31/5.

Keep rocking.

Anna Katana

Åhh vad jag känner igen mig :D

Bella

Fanns ju även dom som hade svarta string under vita byxor. Hett värre :P

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Hahaha jag smäller av här......men egentligen är det ju hemskt. Å killarna luktade svett, hade skitiga tubsockor och sket fullständigt i hur de såg ut, vad de hade på sig men ändå var det så viktigt att bli rankad högt på deras "snygg-lista"

Mia

Hahaha! Det där känner man igen.

julia

HAHAHA, sitter på ett fik på irland och alla rödhåriga likbleka människor har precis vänt sig om och undrat vad den där konstiga bruden i hörnet sitter och skrattar HÖGT åt. Jo dig spiderchick, för att du är så satans rolig!

Inte nog med det så är du klok. Och du är min (utan tvekan) favorit i bloggvärlden!!

Anna

Hahaha, shit vad du 'r kul!

Emma

Oh så jag känner igen mig. Massa trams man hittade på när man var yngre =P

evie

ja är redan populär och ja har redan ett gäng i min skola och i min gård så japp men det va ändå bra tips

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress