Spiderchick

Jobbig natt

Åh herregud. Det här har varit den värsta natten på länge.

Lillemannen har vaknat säkert två gånger i timman HELA NATTEN! Eller vaknat har han inte. Han har bökat runt, sprattlat och grinat i sömnen. Förmodligen har han drömt mardrömmar samtidigt som hjärnan tajmat någon komplicerad utvecklingsfas.

Jisses vilken pärs.

Någon gång vid tresnåret (efter att bara ha fått smaka små, små korta munsbitar sömn) började jag irriterat att hyscha min son. Sssccccchhhhhhhyyyyy!!! Ungefär som att det skulle få honom att drömma och utvecklingsfasas lite mindre?

Nåväl. Nu sitter jag här och känner mig nästan bakfull medan lilleman (pigg som en mört) möblerar om i en kökslåda som om ingenting har hänt.


cecilia

ja de har en fantastisk förmåga att återhämta sig de små liven! :)

Evelina

pustar ut

Vill ju inte avslöja nåt som inte känns ok för spidermama!Hehe hoppas du inte förgås av trötthet idag! Tänk om man hade en tiondel av barnens energi, då jäklar...Kram!

Malin

Hi hi, känner igen det där. :)

Mr Sky

Visst är det härligt med barn:D. Men kan tänka mig att din natt var en riktig pärs:D. Men sån är livet liksom:D.

Lina -Zooda-

Då är vi två som känner sig bakfulla, fattar dock inte hur sjutton jag kan känna mig det. Mycket skumt.Måste bara säga att jag lider med dig, förstår hur jäkla trött du måste vara idag. Hoppas att lilleman bestämmer sig för att somna lite igen så du också kan få lite sömn :)

Catharina

Ja det är underbart med barn ibland...Brukar oxå hyssja på liten då hon vaknar på natten.. Som om det skulle hjälpa..

Emma says style, love & rock and roll.

haha men stackars. Ja han verkar inte så påverkad. Hoppas du får sova inatt!

Michan

Dom små liven.

evelina

hej! förstår vad du går igenom, har det sådär ungefär varannan natt här i mitt icke obefintliga rosafluff. vill tipsa dig om att lägga ner alla ambitioner du hade för dagen och bara vara! om du pressar dig själv kommer det bara bli ännu värre. så mys med din son (som är jobbig men ändå rätt söt), köka godis (NÄR är man värd om inte nu? du har fått dra dina allra tyngsta mammalass inatt!)

rut-knut-tjut

Det är egentligen helt sjukt att de kan vara så oförskämt pigga, söta och glada när de knappt sovit en blund på natten. Själv är man allt annat än pigg, söt och glad, helt tvärtemot brukar jag vara faktiskt.

Elin

Uj uj!

Stackars Spidey. Hoppas att du kan sno åt

dig lite sömn under dagen. Lilleman kanske vill ta en liten powernap med en trött mamma?

Hoppas kan man ju alltid :)

Kram

Spiderchick

Evelina: Tack för peppen och tipsen =)Ganska länge sedan vi hade en sådan här fruktansvörd natt faktiskt, bara att HOPPAS att det var engångsgrej. Fy farao vad jag mår kass av att inte få ordentligt med sömn.Brukar alltid få lång sovmorgon när natten varit hård, men idag skulle min kille iväg tidigt så det var bara att pallra sig upp.Lycka till med lillen och hoppas han/hon börjar sova mer snart!Kram Semma

usch då! lider med dig...

För när det har vart sånna nätter känns det som mann inte har fått sova på typ 2 veckor... -.-

Hoppas att det blir bättre inatt!

kram

Linda Utterheim

Linda Utterheim

Suck, tomt inlägg ovan, sorry :S Så blir det när man aldrig får sova... (skyller jag på) :)Vi har blivit så trötta och utslitna att när Knottet vaknar på natten eller är allmänt orolig, så låter vi honom hållas i sin säng (i sitt rum!!) tills han börjar gasta högt! Då först kliver vi upp. Och det funkar! Han somnar om allt oftare själv nu!Och så tar vi varannan natt, så man får en natt att sova själv på. Det är bra.Men lätt är det inte!Kramar och tack för en otroligt bra och rolig blogg!!

Wendy

Måste berätta en rolig grej som hände mamma när en av mina småsystrar höll på exakt så natten igenom...

Syster ligger och jollrar och skramlar med leksaker.

Mamma: shh, shshshhhh.

Tystnad i några minuter innan syster börjar om med samma joller och skrammel.....

Mamma: Shhhh, shshshshshhhh...

Syster fortsätter och mamma upprepar samma läte en gång till, irriterat.

Det är tyst i några minuter...

Syster: Shhhh, shshshshhhh.

denice

välkommen till min värld ca 5 nätter i veckan, min son är dock hyperaktiv men han beter sig som han har madrömmar nätter i ända.. lagom tröttsamt...

Emma

Åh, en sån där natt hade vi också inatt. Fy fan säger jag! JDet värsta var att den föregicks av att ungen sov HELA NATTEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SITT LIV! Jag ba, wohoo, det har vänt - prisa gudarna! Sen ba, nä, ge igen ordentligt....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress