Spiderchick

Kommentarer i mängder

Kollar in "mest aktiva listan" på blogg.se och slås av hur fruktansvärt många kommentarer bloggarna där har under sina inlägg. En av bloggarna har i snitt åttiofem (85) kommentarer under varje inlägg.

Jag är imponerad. Och lite avis. Det måste jag erkänna.

Ja menar själv driver jag ju en ytterst fängslande och intressant blogg där viktiga och tänkvärda ämnen avlöser varandra. Men inte får jag åttiofem kommentarer för det.

Why? Vad ska jag göra för att få samma överväldigande respons? Bli osams med någon? Köpa en jädra massa kläder från Nelly? Föda barn igen? Retuschera mina bilder till oigenkännlighet? Visa pattarna?Thihi.

Pauline

Här får du en av mig iallafall.<3 Hahah!

Janpan

Nej du ska bara fortsätta vara samma roliga spider :D

juli

jag tycker inte du ska göra någonting! spiderchick är typ den roligaste bloggen jag läst, så fortsätt i samma anda! :D

Diana

Naw, du ska nog se att det trillar in lite kommentarer. :)

Om inte, skriv ett inlägg om att ni kommer köpa ut alkohol till Junior innan han fyller 18 så ska du se på kaos.

Only Me

Jag är inne här några ggr om dagen och kommentarar nästan aldrig. skäms, är lat och ska bättra mej.

melina

Givin' en kommentar!

Dina

Ask, and you shall receive :)

Becka

kanske beror det på att det kommer upp meddelande: "internt fel" när man försöker kommentera??Jag gör ett nytt försök.Att få flest kommentarer och ha flest besökare är ju inte samma sak. Skulle gissa att du har fler besökare än de flesta på mest aktivalistan.Själv fattar jag inte varför ingen upptäcker (typ tv, tidningar, stadsministern mfl) att jag har världens bästa blogg... suck...

jessica

Wohohohoo nu kommernterar jag som aldrig gjort det förut trots att jag läser vaaarje dag:)) Spiderchick forevaaaaahhhh

Anna

Jag kommenterar med jämna mellanrum. Hejja mig!Men generellt är det väl helt enkelt så att folk byter kommentarer med varandra. Eller?

Ellis

Ibland gör jag, men sist missförstod du mig hårt att jag knappt vågar.. haha

Rebecca

Ja spider, visa pattarna är du snäll! Jag lovar, jag ska kommentera minst 3 gånger.

Elin-san

Visa pattarna!! :D xD

Anna Kaagaard Kristensen

Gör allt på en gång, eller ännu bättre (värre?), skaffa ett till barn och ha sjukt grafiska bilder som visar från hur barnet blir till, fram tills det föds, du lär säkert snitta 1085 kommentarer under varje inlägg i så fall.Gud vad jag hoppas att bloggandet aldrig går så långt :P

Charlotta

Du gör inte folk så upprörda liksom. Det värsta du gör är typ att ha avskavt nagellack. Då blir vissa upprörda men inte så många. :)

sofia

Ja visst är det hemskt att man ska behöva visa brösten, dansa naken på stan eller kasta paj på kungen för att få lite galna kommentarer ;)

besynnerligt

85 kommentarer till varje inlägg. Jag gissar att hälften av dem låter ungefär likadant dessutom. Blir det inte lite trist? Att läsa om hur jävla rolig man är? Och snygg? Och het? Och fantastisk och lite sexig? 85 gånger?Ok. Näe. Det kanske inte är så trist.

/Hon med typ noll och en halv kommentar i snitt.

Martina

Du skriver så bra att kommentarer känns överflödiga!

En tjock katt i en smal värld

Det dom gör är antagligen att kommentera runt jävligt mycket, så minst hälften av kommentarerna är svar på någonting dom skrivit till någon annan ska du se. :)

Mamma Bea

Fin blogg. Ska läsa lite :)

Mary

Klaga inte, du får iallafall kommentarer på dina inlägg, till skillnad från vissa andra. :(Nåja, jag har kommit till ro med att jag inte är så intressant, haha!Ehmelie

Hmm, låt mig tänka... Jag får i snitt 0 kommentarer per inlägg. Och, får jag en kommentar så är det antingen underbart "HEEJ HUR ÄR DET MED DIG IDAG? KOLLA MIN BLOGG!!!"-spam eller... en kommentar från min mamma. Eh... Ja.Så du kunde haft det sämre (beroende hur man ser på det, förstås...).

jessicapanda

Jag har nästan inga kommentarer och jag är ytterst intressant ska jag säga dig! du borde hjälpa mig tack!

Annster

Haha, du är rolig du :)

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Spider.De flesta som är med i den listan är människor som "chattar" med varandra i kommentarsfältet för att de ska få mer läsare och synas där.Din blogg äger, och behöver inte massa onödig spam+chatt!Puss

Nina

Å jag är avis på dig för du får så många kommentarer å har en hel drös med läsare varje dag... :)

Kram Nina!

Sus

Lite silikon och mer mode vettu så är biffen klar.

Blond är du ju redan.

Therese

Visa pattarna!!!

Hehehe

Sheila

Nice! ;D

*Skulle vara snällt av dig om du skulle vilja rösta på mig i denna tävling jag är med i (tävlingen avslutas idag kl12), det är bara att klicka på "gilla" på hemsdian som jag har länkat till nedan*! ;DHär kan ni rösta: * http://sommar.ahlens.se/?m=c&id=120Tack, kram :)

Hoppas du får en fin tisdag!

Freedomtravel

Kolla in de där inläggen som fått 85 kommentarer. Och sen försöker du skriva lika KLOKT och TÄNKVÄRT. Det måste ju funka.... eller? Hmmm....

Linda

Jag är sämst av alla på att kommentera tror jag, men jag läser din blogg dagligen ändå.Jag tror inte du ska kolla på antalet kommentarer utan snarare vad som skrivs där. Nu följer inte jag någon blogg som får 85 kommentarer till varje inlägg, men jag gissar att varken inläggen eller kommentarerna är särskilt givande...Nelly

De andra bloggarna får ju bara opersonliga kommentarer.

Skriv om myggor så får du nog många kommentarer.

Erika

Då tycker jag att alla vi läsare från o med nu börjar kommentera varje inlägg vi läst:D

För vi måste vara väldigt många som läser. Detta är den den bästa bloggen ju!

Emma

Måste bara säga att du har sjukt snygga solisar :)

Siri

nu har du en kommentar mer i alla fall ;)

Sess

Hej!

Jag är en av dem som aldrig kommenterat skäms

men är här dagligen. Är väl en av dina ovanligaste läsare men jag njuter av dina finurligheter och ditt ordval oavsett avskavt nagellack eller ej:)

Varför jag är ovanlig?

Är både farmor och mormor och kan stoltsera med sju egna små gryn, nåja nu är de väl inte så små längre.. by the way har jag lyckats få iaf en dotter att läsa dig oxå.

Ha en fin dag!

Catta

Läser varje dag, flera gånger :P haha:D KOmmenterar dåligt med ska skärpa mig ;)

Madde

Men vem orkar läsa 85 kommenterer varenda gång då?! =P

Mari

Du är ju liksom såsdär bra så du nästan är lite skrämmande. Tex när du visade den där bilden när du posade framför er micro så tänkte jag såhär "men ojojoj, jag och spider har lika micro. Så coolt" Och så tänkte jag att det här måste jag säga till spider, men så kom jag på att inte ska väl lilla jag ta plats med sån onödig info. Förstår du? Du hade ju säkert viktigare saker för dig än att få veta att vi har samma micro. Det var nog ett större moment för mig än vad det skulle ha varit för dig. Men nu tar jag plats iaf. Bara för att säga att du är så väldigt, väldigt bra Spider!

Ekfan

90 % av de kommentarerna låter antingen såhär "sv: Jag mår bra! Hur mår du själv?" eller såhär "sv: I helgen har jag ätit godis o kollat på Talang 2010. Du då?". Folk verkar chatta över kommentarsfältet. Du å andra sidan har ju kommentarer som är respons på dina inlägg!! Mycket roligare att läsa än svar på frågorna jag skrev tidigare... =) Ha en bra dag!!

emilystrange

precis så som Ekfan säger är det!

Saralito

Jag kommenterar när jag faktiskt har något att säga, annars blir det liksom lite fånigt tycker jag. För övrigt så borde du inte ändra en endaste liten pryl med den här bloggen, för den är det roligaste jag vet. Så det så!

Lina

Läser flitigt men kommenterar mindre flitigt... :( Oftast en bebis i famnen, kan vara därför! Kram

Linda

Du skriver så bra att man får komplex när man ska skriva sin kommentar - man vill ju vara lika fyndig som dig! När man inte har "it" så blir det mest att läsa istället. :)

Elina

TJINGELING :D

carolina

jamen, patt-visning vore väl trevligt? ;)

jag skrev om genus och vad jag tyckte om det inför vår lilla tjejs ankomst, och fick 28 komnmetnarer på en timme, de flesta ilskna. no more! jag håller mig till mina bilder på mat och magen ;)

Amanda & Oscar

jag kommenterar väl då ;)

Baso

Här haru kastar kommentar på

Mari

Din blogg är faktiskt den enda blogger jag slaviskt följer! Fanx! =)

petra

Det enda du behöver göra är att skriva ett sådant här inlägg. Hehe. Okej, nu ska jag börja kommentera i massor!

.. Efter mitt fysikprov.

Emelie B

Eftersom jag älskar din blogg och följer den dagligen, femtio gånger om dagen nästan.. No life :)

Det blir en del kommentarer i detta inlägg trots allt! nästan uppe i samma siffror som toplistebloggarna ju!

Jennie

Måste säga att jag är lite lat som bara läser,garvar och läser vidare, istället för att också lämna en kommentar.. Men du är verkligen vrålbäst! Så jäkla underhållande blogg! :D

Helena

KOMMENTAR KOMMER HÄR !

cecilia

Hur många är vi uppe i nuuurå? :)

Nike

Visa pattarna! Visa pattarna!

Nä. Skoja bara.

SaraG

Jag är bara så dålig på att ta mig för att kommentera! Men jag läser varje dag iaf =)

Anna

Såna här inlägg funkar verkligen om man vill ha fler kommentarer! Jag får ca 1 kommentar per inlägg. Men så skriver jag egentligen inget intressant heller.

Jenny

Börjar närma sej en 85 stycken nu!!

Egomamma.se

Födelen med att inte ha ett snitt på 85 kommentarer är att man slipper scrolla halvt ihjäl sig för att kunna kommentera alls. För övrigt har du mycket trevligare kommentarer än de där som har en miljon kommentarer. För hur kul är det att läsa Kissies kommentarer, (I hate you biatch gå och dö jävla hora blablabla) eller Fokis, där alla bara håller med eller skriver hur söt hon eller bloggen är? Nej, hellre lite färre och mer relaterade till inlägget än många och ovidkommande. Och det skriver jag inte ALLS för att övertyga mig själv om att mina fåtal med kommentarer är helt okej... nejdå. Inte alls. (visslar)

Tanja

Kvalitet framom kvantitet, my friend.

ACE

Hahahahaha där slog du huvet på spiken!! kul kul!

Celina

hahah va rolig du är :D

fanny

Jag tror att hemligheten är att skriva en fett ytlig blogg och sen skriva ngt halvvettigt som är längre än tre rader helt plötsligt, då tycker alla ens läsare att man är bäst och kommenterar som fan.

Mim

Det är för att vi är mållösa av beundran helt enkelt. Det är tystnaden som uppstår varje gång Spiderchick yttrar sig

Mim

Och där skulle det vara stjärnor istället för fet text, ja.

Annikasan

Hahaha, underbara exempel på din viktiga och tänkvärda blogg. Och jättekul det där med att visa pattarna.Men mest vill jag tacka dig för att du förklarat vad "mest aktiva" betyder. Det handlar alltså om hur många kommisar man får. THANKS!

joni

kommentar Happy face

Miccy

Ett sätt är att ha en tävling där man ska kommentera och ju fler gånger man kommenterar desto större chans har man att vinna, så rullar kommentarerna in.

Jenna

Här får du en kommentar av alla hundra som du är värd!

matilda

kommentar :) och din blogg är bäst!

Beatrice

Du har världens bästa blogg så jag tycker inte du ska göra någontin! Tycker det är lite skönt att slippa se 150 kommentarer där folk ändå bara vill visa att de också har en blogg. Dina kommentarer är mycket personligare och trevliga att läsa. Det är inte antalet som räknas utan innehållet.

Labolina & Astrid

Stödkommenterar lite jag med, ojojoj vad busy det var i kommentatorsfälet idag då!

Lina

snart är du uppe i 85! =D

micaela

Jag måste faktiskt säga att de som har 85 kommentarer är oftast de som går in i olika bloggar och skriver "HEJ! VAD GÖR DU? VILKEN FIN BLOGG DU HAR!!!!!" med femhundratjugioelva utropstecken. Det gör inte du och det är därför du är bra och äkta!!

malin

sådär :)

Amanda

Fortsätt som nu! :) vi läsare för helt enkelt ta oss i kragen och kommentera oftare!

Debbie

Bara för det måste jag kommentera haha,Pluggar skiten ur mig och har inte tid att egentligen läsa bloggar (ännu knappare med tid att kommentera) MEN jag blir alltid lite gladare av att läsa din blogg så här i tentatider. Fänx for making the plugg easier!PS. Ska plugga 4 år till så du får se till att kontinuerligt skriva roliga meningslösa inlägg så jag kan ta min examen = bli rik = kanske sända en låda snask till en knäpp bloggerska! :)

Daniela

Orsaken till att du inte får 85 kommentarer per inlägg e pga dina lata läsare. Hade vi bara krafsat ner ett par ord (jag menar, jag tänker ju att jag ska skriva en kommentar väldigt ofta...) nu och då hade du uppnått 85 comments per inlägg utan tvekan. Heppåre!

Ellen - ellastankar.blogg.se

Tyvärr sa är nog fallet sa att de flesta som ligger pa aktivalistan är sadana som bara springer omkring och kommenterar hejvilt överallt i alla bloggar de kommer över. Även i stil med "Hej fin blogg!". Gosh jag hatar det!

Jennika

Jag har alltid sett dig som en av de stora bloggarna. Jag har följt dig sedan Crazypill tiden och den var en av de första bloggar jag läste. För mig kommer du alltid vara en av de stora.

Nina

SÅÅ enkelt var det! Det räckte med att du skrev om att du ville ha kommentarer...så fick du det!

Varför kan det inte vara lika enkelt hos mig?! :(Roligt att det funka hos dig iallafall. :)

Har precis börjat läsa din blogg och tycker du skriver riktigt, riktigt bra och jäkligt roligt! :)

Ida, Finland

We love you!!!

Marie

Precis som så många andra här ovanför avgudar jag din blogg, men blir liksom aldrig av att jag kommenterar :) Så nu tar jag mitt ansvar för att du ska komma upp i 85 kommentarer ;) You rock!

Ketchupmamman

Men vah fan, du får ju 8 kommentarer när du skriver "Jag har inte tid att blogga just nu". Jag får 8 kommentarer när jag ansträngt mig väldelans för att skriva något spirituellt. Som vad min katt ska heta, och annat viktigt.;-)

Michelle

Du har ju redan fått ihop 85, men jag är generös idag och bjuder på den 86:e :)

Mallan

det känns lite konstigt att kommentera när man inte riktigt har något att säga... ju... =(

Anonym

snygga brillor :D

Anna

Säger som en viss herr Uggla: Rör rattarna nu, visa pattarna nu låt oss se om du är störst. Ja, till denna så rara blogg vill vi se en rejäl balkong. Rör snuttarna nu, visa tuttarna nu!

M I K A E L A

det verkar som att ju mer fejk och provocerande man är, desto mer läsare får man. Tyvärr.

Emmy

En till ;)

Natosh

Jag brukar inte kommentera om du har typ 50 kommentarer redan, för då tänker jag att du inte orkar läsa min, och då har jag ansträngt mig i onödan :P

don julios

visa pattarna!!

Fatima

Nejdu, jag håller fullständigt med.

Man måste vara någon slags neonskylt för att få kommentarer. Fullständigt skämma ut sig som Kissie eller bli gravid vid 15 som hon (Em?) Jadå får man en massa det kan jag lova dig :) Lite försent för gravid vid 15 för dig nu, men du kan ju alltid pröva en kissie-style :D? Eller så bara vara normal och nöja sig med 10 kommentarer. Så världen fungerar. Eller så ber du bara pappa bli rik och stiga in i rampljuset för han tar med dig också :) jag lovar :) paris hilton style duvet.

Sist men inte minst.

Go Kenza Style! Skriv som dina fester och dina hemska tonnår i grekland.. over and over again :D!

Mia

Du är bäst !

Erikatt

ÅH vilken fin sjal!! Var har du köpt den? Vill ha!

elin

en kommentar kommer lastaaaaaad

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress