Spiderchick

Landet bejby

Idag har vi varit på landet (där partajet hölls). Mycket spännande och otroligt lärorikt för lillemannen vars enda djurerfarenhet på sin höjd är duvjäklarna i Brunnsparken.Lillefisen fick klappa en trofast golden retriver (eller vad det nu är för ras)......han fick nosa på kaniner......och titta på ett gäng brötiga kossor.Nej jag går inte på crack.

Marie

Men vad bra för Lilleman, han fick leka med en trofast Golden Retriever i helgen i alla fall. Bara Skärgården som saknas ;)

'iida

kossor är läskiga. :DDDD

carina

:) Mysigt!

Maria

Vad fina ni är!

Ebba

Kossornas vatten ser inte friskt ut! Djurvän som jag är så "smärtar" det lite att se bilden. :-/

Aj lajk jor blog Spajder ;-)

S.

Hihi. Åhh, tyckte han det var spännande? :D

Första gången min son såg kor blev han mkt konfunderad. :D

Ka

Vad är det i vattnet till kossorna???Eller kanske är det bara fotot?

Ja det måste det vara.

disa

Du är så snygg! :)

cecilia

så fint att lillfisen fick ta sig en titt :) inte så bra när stadsbarn växer upp och tror att fiskpinnar simmar i havet ;)

besynnerligt

Vilken fantastiskt fin bild på er!

Min dotter försöker ha närkontakt med katten Kerstin. Kerstin är svanslös. Gissa om hon tycker devisen: "Inget ont som inte har något gott med sig" stämmer rätt bra nu?

Sabina

Åh, den där kaninen ser precis ut som den jag hade när jag var liten!

Lina

Alltså, "kossebadkar" blir sådär missfärgade med tiden. Det är alltså inte ofräscht vatten alls, utan alltid färskt. Ser ni slangen? Antagligen sitter det någon liten mätare som fyller på automagiskt så det alltid finns färskt kossevatten. Och i ladugården sätter kossorna på kranen själva i vattenkopparna. Japp, de trycker med mulen på en spak och så forsar vatten fram. Briljant!

milena

va roligt att få se så många bilder,trots det där med olyckan med fuktskadan på kamerasladden... poor you!

ialf, kul att se så många bilder och se lillemannen, så stor han har blivit, och såååå söööt!

aja, ska vara rättvis,du är också söt! :)

Sofia

Måste bara få ett svar på varifrån din jacka kommer? Den är helt gudomlig. :-)

Ywe

Vilken jättesöt bild på er två =)

Ida

Fina bilder! Vad roligt att va ute på landet, speciellt för lillen! hehe måste vara skoj för honom att se och klappa alla djuren! mina bägge syskonbarn är överförtjusta i djur. Kram

Susanna

Visst är den en golden retriever allt. :) Ser nästan precis ut som vår hund!

Camilla

Haha ..Fina bilder och vilken dag. Och vad sjutton va det för fråga, om att du bara skulle känna äldre? Morr. Ta hand om dig och trevlig söndag, samt du svarade bra på den där frågan, angående kalas.

Emma

shit va snygg!!

Evelina

Snyggingar! Du passar ju kalasbra i lugg ;-)Vi kollade också på kossor idag, lillemannen somnade som en stock ikväll hehe...

Olivia

Är det i tranemo du är? Känner igen hunden + ladugården bakom dig. Tror att jag har varit där ett antal gånger nämligen. Nyfiken! :D

Johanna

nej men gud vad söt han är! väldigt lik sin pappa på header-bilden :) vad heter han? snälla säg att han heter något coolt som typ Charlie.. eller Jack! hahah :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress